Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

SAP HR Uzmanı

Ankara
  • 4.09.2012
  • 0 - 20

İş Tanımı

· Kullanıcılardan gelen öğrenci işleri süreçleri ile ilgili yardım taleplerine cevap verilmesi.
· Gerektiğinde SAP süreçlerinin iyileştirilmesi amacıyla uyarlama ve geliştirmelerin yapılması.
· İhtiyaçlar doğrultusunda ABAP ve/veya başka araçlar kullanılarak raporlar yazılması.
· İhtiyaçlar doğrultusunda gerektiğinde dış kaynak kullanımını organize etmek

Aranan Nitelikler

KOZA ALTIN İŞLETMELERİ A.Ş.,ülkemizdeki altın madenlerini aramak ve işletmek üzere kurulmuş %100 Türk sermayeli bir şirkettir. Ovacık, Mastra, Kaymaz İşletmeleri, Himmetdede, Söğüt ve Çukuralan Projeleri ve ileriki yıllarda geliştireceği projeler ile Türkiye'nin önemli bir altın üreticisidir. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde bilinen en iyi teknolojiyi kullanarak altın madenciliği endüstrisinin gelişmesine ve Türk ekonomisine katkıda bulunmayı, yöre insanıyla karşılıklı güven içinde, onların değerlerine saygılı, şeffaf, kalıcı ve ekonomik getirisi yüksek altın madenciliği yapmayı hedeflemektedir.

'Sürekli İyileştirmeyi'taahhüt eden Koza Altın İşletmeleri, Ovacık Altın Madeni'nde Uluslararası Kalite, Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği standartlarını uygulayarak ISO 9001: Kalite, ISO 14001:Çevre, OHSAS 18001: İş Sağlığı ve İş Güvenliği Belgelerini almaya hak kazanmıştır. Ayrıca diğer işletme ve projelerinde de yüksek kalite anlayışı ile Entegre YönetimSistemleri gereklilikleri doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Her yıl Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından Maden İstihraç Sanayii meslek kolunda en yüksek yatırım, en fazla istihdam ve en yüksek ihracat dallarında ilk üçe girerek 'Başarı Belgesi'almaya hak kazanan Koza Altın İşletmeleri, EBSO'nun “Ege Bölgesi’nin 2009 Yılı Üretimden Satışlarına Göre 17 Milyon TL Barajını Aşan Sanayi Kurulusları”sıralamasında 30’ncu sıraya yükseldi. Çevre konusunda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı EBSO tarafından 2008 Yılı 'Çevre Teşvik Belgesi'ile ödüllendirildi. Ayrıca Koza Altın İşletmeleri A.Ş. İnsan Kaynakları, Türkiye’nin en önemli İnsan Yönetimi ödülleri olan Peryön İnsan Yönetimi 2011 Ödülleri “İşe Alım Kategorisinde” 29 firma içerisinde finalist olmuştur.

Türkiye genelinde Kurumlar Vergi sıralamasında 2009 yılında 38.7 MilyonTLvergi ödeyerek 49.sırada yerini aldı. Koza, 2009 yılı Vergilendirme Dönemi Kurumlar Vergisi sıralamasında geçen yıla göre 39 basamak birden yükselerek Ege Bölgesi’nde en fazla vergi ödeyen yerli sermayeli özel şirket oldu.
Kullandığı teknojilerle dünya altın madenciliğinde önemli bir yere sahip olan Koza, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 132 basamak yükselerek 2009 yılında 144. Sırada yer almıştır.

Koza Altın İşletmeleri AŞ., Şubat 2010 yılı itibarıyle halka arz edilmiştir.

Gelişmekte ve büyümekte olan organizasyonel yapılanma içerisinde Ankara'daki Genel Müdürlüğümüzde görevlendirilmek üzere ' SAP Uzmanı/HR ' aranmaktadır.


Üniversitelerin Mühendislik Fakültesi'nden mezun olmak,
En az 1 yıl SAP projelerinde tecrübeli olmak,
HR veya HER(Öğrenci İşleri Modülü) konusunda bilgi sahibi olmak,
İç müşteri ihtiyaçları doğrultusunda çözüm üretebilecek olmak,
Seyahat engeli bulunmamak,
Tercihen iyi derecede İngilizce bilmek,
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak,
Ankara'da ikamet edebilecek olmak,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR