Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Operasyon Yönetmeni-Adıyaman

Adıyaman
  • 19.11.2012
  • 200 - 500

Aranan Nitelikler


Finans sektörüne yeni bir soluk ve alternatif getirmeyi amaçlayarak 1989 yılında kurulmuş olan Kuveyt Türk, her geçen gün artan performansı ve genişleyen şube ağı ile, Katılım Bankaları arasında lider ve faizsiz bankacılık alanında kaliteyi ve yenilikleri belirleyen bir kurum konumuna yerleşmiştir.
Mevcut pozisyonunu daha da yukarılara taşıyarak Türkiyenin önde gelen bankaları arasında yer almayı hedefleyen Kuveyt Türk, büyümesini önümüzdeki dönemde de sürdürmeye devam edecektir. Bu kapsamda Adıyaman şubemizde operasyon kadrosunda UZMAN / YÖNETMEN olarak görevlendirilmek üzere tecrübeli, dinamik, yeniliklere açık, müşteri odaklı takım arkadaşları aramaktayız. İstihdam edilecek adayda aranan özellikler aşağıda belirtilmiştir:


•Cari Hesaplar, Krediler ve Kambiyo operasyonları konularında en az 4 yıllık Bankacılık veya Finans Kurumu deneyimi olan,
•Üniversitelerin 4 yıllık İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri Mezunu,
•Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli,
•Analitik düşünme yeteneğine sahip,
•Takım çalışmasına yatkın,
•Planlama ve organizasyon yetkinliğine sahip,
•İnsan ilişkilerinde başarılı,
•Yoğun çalışma temposu ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
•MS Office uygulamalarını iyi kullanabilen,
•Tercihen iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip ve muhasebe mevzuatına hakim,
•Erkek adaylarda askerlikle ilişkisi bulunmayan


Operasyon Uzmanı/Yönetmeni Görev Tanımı

•Şubelerdeki Operasyonel performansı artırıcı destek fonksiyonlarını (Eleman, performans geliştirme eylem planı, teknik destek) yerine getirmek ve şube operasyoncuları ile diğer sektör ve birimler arasında iletişim ve koordinasyonun sağlanmasına katkıda bulunmak,
•Periodik olarak şubeleri izlemek, tespit edilen eksikliklerle ilgili şubeleri bilgilendirmek ve sonuçlarını takip etmek,
•Şubelerde kasa sayımlarını ve meydana gelen kasa farklarını takip etmek,
•Şube operasyon personelinin performans hedeflerini belirlemek, sonuçlarını izlemek ve bu sonuçları değerlendirmek üzere toplantılar düzenlemek,
•Şube içi eğitim ve toplantı organizasyonlarını takip etmek ve şubeleri yönlendirmek.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.

 

 

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.

 
Finans sektörüne yeni bir soluk ve alternatif getirmeyi amaçlayarak 1989 yılında kurulmuş olan Kuveyt Türk, her geçen gün artan performansı ve genişleyen şube ağı ile, Katılım Bankaları arasında lider ve faizsiz bankacılık alanında kaliteyi ve yenilikleri belirleyen bir kurum konumuna yerleşmiştir.

Uyguladığı etkin stratejiler ve her geçen gün artan finansal gücü ile yeni sektörlere yatırım yapmaktadır. Simgemiz olan Palmiye ağacı faaliyet gösterdiğimiz alanlarda kök saldığımızın ve Kurumumuza güvenenleri koruyarak kolladığımızın bir göstergesidir.

Kuveyt Türk üst yönetiminde yer alan, uluslararası tecrübeye sahip yöneticilerinin ve uzman çalışan kadrosu ile gerek kantitaf gerekse kalitatif büyümesini sürdürmeye devam etmektedir. 80’e ulaşan şube sayısı ve 2007 yılında açılması planlanan 15 yeni şubesi, genişleyen ATM ağı, artan müşteri sayısı ve uygulamaya başladığı yeni şube dizaynı ile Kuveyt Türk’ün faaliyet amacı müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve hissedarlarımıza daha yüksek kazanç sağlamaktır.

Kuveyt Türk kurulduğu günden bugüne kadar artan bir performans grafiğine sahiptir. Bu başarısını Türkiye’nin içinden geçtiği kriz ortamlarından sarsılmadan ve büyüyerek çıkarak perçinlemiştir. Ortaya çıkan bu başarılı tablo karşısında hedef ve stratejilerimiz gözden geçirilmiş, bu kapsamda şu ana dek yoğunlukla Kurumsal Bankacılık alanında süregelen başarılı çizginin çağın gerekleri doğrultusunda Bireysel Bankacılık alanında devam ettirilmesi hedeflenmiş ve son yıllarda bu alana yoğunlaşılmıştır. Bankamız Türkiye’deki katılım bankaları arasında en yüksek ratinge sahip bankadır. 2006 yılında Toplam varlıklarımız %45, öz kaynaklarımız %17 ve net karımız da %386 artış göstermiştir.

Geleceğe ilişkin hedeflerimiz Kurumsal Bankacılık alanında gerçekleştirmiş olduğumuz başarının Bireysel Bankacılık alanında da sürdürülmesidir. Bu hedef ışığında şubelerimizin  Bireysel ve Kurumsal tüm finansal ihtiyaçların tek noktadan müşterilerimize sunulabilmesine olanak sağlayacak şekilde yapılandırılmasına başlanmıştır. Bunun yanı sıra Kuveyt Türk her geçen gün Bireysel ürün ve hizmet yelpazesine yenilerini eklemektedir.

Kuveyt Türk Katılım Bankaları arasındaki lider konumunu yaptığı atılımlar ile desteklemeye devam etmektedir. Bu bağlamda, Kuveyt Türk VİSA’ya doğrudan üyelik kazanan ilk ve tek Katılım Bankasıdır. Bunun yanı sıra,  ISO 9001-2000 revizyonundan Avrupa ve Türkiye’de belgelenen ilk katılım bankası olması Kuveyt Türk’ün kalite yolculuğuna uluslararası bir banka olma vizyonu ile devam etmekte olduğunun en önemli göstergesidir. Ayrıca Kuveyt Türk yenilikçi bankacılığını aynı özelliği taşıyan yeni ürünlerini piyasaya sürerek devam etmektedir. Bunun en güzel örneği Kuveyt Türk’ün karlılığı ve piyasa payının artmasına öncülük eden ve kısa sürede geniş kitlelere ulaşma başarısı yakalayan Siz Kart’tır.

Geleceğe ilişkin yapılan plan ve belirlenen hedeflere ulaşacağımıza olan inanç çalışanlarımıza duyduğumuz güvenden kaynaklanmaktadır. Uluslararası deneyime sahip yöneticilerin de katılımıyla güçlenen üst yönetim kadromuzun önderliği ve büyük ortağımız Kuwait Finance House’un katkılarıyla çalışanlarımız büyük başarılara imza atmaya devam edeceklerdir.  

Kurumumuzun faaliyetlerine, finansal göstergelerine, yatırım alanlarına ve daha bir çok hususa ilişkin daha detaylı bilgi almak için lütfen www.kuveytturk.com.tr adresini ziyaret ediniz.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları