Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik-Elektronik Mühendisi

İstanbul Anadolu Yakası
  • 30.12.2014
  • 1000+

İş Tanımı

Kısa Şirket Tanıtımı

  

1963 yılında temel aydınlatma gereçlerinin imalatı ile faaliyete başlayan, yarım yüzyılı aşan tecrübesine ve sahip olduğu teknolojik üstünlüklere tasarımcı kimliğini de ekleyen, nitelikli ve uzman ekibi  ile aydınlatma sektörüne birçok yeniliği, öncü hizmeti ve teknolojiyi sunan LAMP 83; Türk Aydınlatma Sektörünün öncü markalarından biridir. 

   

600'den fazla ürün özgün tasarımı, aydınlatma proje hizmeti ve standart ürünlerin yanı sıra müşteriye yönelik 'konsept' yaratabilme becerisiyle, LAMP 83; mağazalar, alışveriş merkezleri, ofisler, oteller, rezidanslar ve diğer yapılar için standart veya ihtiyaca uygun olarak LED çözümlerini  ve diğer geleneksel aydınlatma aygıtlarını tasarlar, geliştirir, projelendirir ve üretir. 

  

Enerji tasarrufu, verimlilik, kalite, kullanım ömrü ve dayanıklılık hususlarında müşterilerine en uygun çözümleri sunmak için çalışan ve ışığın kontrol edilmesi konusunda uzmanlaşan LAMP 83,  40'ın üzerinde ülkeye ihracat yapmaktadır.

 

2015 yılı başında faaliyete geçen ve çalışanlarımıza servis, fabrikada bünyesinde üretilen kahvaltı ve yemek, spor salonu, hobi ve oyun alanı gibi imkanların sunulduğu ve çalışma saatlerinin personele kişisel zaman kalacak şekilde düzenlendiği yeni fabrikamızda, büyüme trendine giren firmamıza katkı yapacak yapacak takım arkadaşları arıyoruz. 

  

İş Tanıtımı - Elektrik - Elektronik Mühendisi

 

·Yeni ürünlerin elektrik-elektronik tasarımına katkıda bulunmaktan, 

·Süreç ve teknoloji yeniliği sağlayacak projeler üretmekten,

·Ürünlerde kullanılacak komponentlerin seçiminden, uygunluğundan,

·Ürünlerin performans ve verimliliklerin arttırılması, sürekli iyileştirilmesinden,

·Sektördeki öncü firmaların ürünlerinin analizinden ve seçimi yapılan komponentlerin teknik dökümantasyon ve dosyalamasından,

sorumlu olacaktır.

Aranan Nitelikler

Yeni fabrikasında büyümeye devam eden firmamızın ihtiyaçları doğrultusunda ARGE departmanımızda, "ARGE Mühendisi(Elektrik-Elektronik)" olarak çalışacak, aşağıdaki vasıflara sahip  çalışma arkadaşı aramaktayız.

 

·Üniversitelerin Elektrik-Elektronik / Elektronik / Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun,

·PCB tasarımı yapmış / yapabilen, tercihen Altium programını kullanabilen,

·Analitik düşünce yapısına sahip, süreç odaklı, motivasyonu yüksek,

·Aydınlatma aygıtları ve led teknolojileri Arge faaliyetleri konusunda minimum 2-3 senelik iş tecrübesine sahip,

·Gelişen teknolojileri sürekli takip ederek, yenilikçi aydınlatma çözümlerini hızla öğrenebilecek ve uygulayabilecek yeteneğe sahip,

·Tercihen bina otomasyonu konusunda da bilgi sahibi,

·Dış görünümüne özen gösteren, dinamik, insanlarla kolay iletişim kurabilen, takım çalışmasına uyumlu,

·B sınıfı sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanabilen.

·İleri düzeyde İngilizce bilen,

·Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmayan,

·35 yaşını aşmamış,

·Anadolu Yakasında ikâmet eden,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
ÖZGEN GRUP ELEKTRİK ELEKTRONİK VE İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
6.03.2024
BAŞVUR
EKİNCİLER VE ORTAKLARI İNŞ. VE TİC. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

LAMP 83 AYDINLATMA SAN. VE TIC. A.Ş.

-1963 yılında temel aydınlatma gereçlerinin imalatı ile faaliyete başlayan, yarım yüzyılı aşan tecrübesine ve sahip olduğu teknolojik üstünlüklere tasarımcı kimliğini de ekleyen, nitelikli ve uzman ekibi ile aydınlatma sektörüne birçok yeniliği, öncü hizmeti ve teknolojiyi sunan LAMP 83; Türk Aydınlatma Sektörünün öncü markalarından biridir.

-600'den fazla ürün özgün tasarımı, aydınlatma proje hizmeti ve standart ürünlerin yanı sıra müşteriye yönelik 'konsept' yaratabilme becerisiyle, LAMP 83; mağazalar, alışveriş merkezleri, ofisler, oteller, rezidanslar ve diğer yapılar için standart veya ihtiyaca uygun olarak LED çözümlerini ve diğer geleneksel aydınlatma aygıtlarını tasarlar, geliştirir, projelendirir ve üretir.

-Enerji tasarrufu, verimlilik, kalite, kullanım ömrü ve dayanıklılık hususlarında müşterilerine en uygun çözümleri sunmak için çalışan ve ışığın kontrol edilmesi konusunda uzmanlaşan LAMP 83, 40'ın üzerinde ülkeye ihracat yapmaktadır.

-2015 yılı başında faaliyete geçen ve çalışanlarımıza servis, fabrikada bünyesinde üretilen kahvaltı ve yemek, spor salonu, hobi ve oyun alanı gibi imkanların sunulduğu ve çalışma saatlerinin personele kişisel zaman kalacak şekilde düzenlendiği yeni fabrikamızda, büyüme trendine giren firmamıza katkı yapacak yapacak takım arkadaşları arıyoruz.  

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları