Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

YETİŞTİRİLMEK ÜZERE YENİ MEZUN

İstanbul Avrupa Yakası
  • 7.10.2011
  • 200 - 500

İş Tanımı

Tema Grup, bugün 10.000’i aşkın çalışanı ile Türkiye’de 350 ve yurtdışında 22 LC Waikiki mağazası ile milyonlarca insana hizmet veren sektör lideri bir mağaza zincirini yönetiyor, 2020 yılına kadar Avrupa’nın en başarılı 3 giyim perakendecisinden birisi olmayı hedefliyoruz.


Her bir mağazanın satış potansiyeline göre; doğru ürünün, doğru zamanda, doğru miktarda, doğru beden ve renkte, doğru mağazada olmasını sağlayacak şekilde ürün tahsis sürecini yönetmek, satış/stok yönetimi yaparak, yok satmanın ve gerektiğinden fazla stoğun önüne geçerek mağaza satış hedeflerinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunmak.

Aranan Nitelikler


Üniversitelerin sayısal bölümlerinden lisans derecesinde mezun
Perakende sektörüne ilgi duyan, modayla ilgilenen
Problem çözme ve ilişki yönetimi yetkinliklerinde güçlü
Analitik düşünme yetisine sahip, takım çalışmasına yatkın
Öğrenmeye ve gelişime açık
MS Office programlarını kullanabilen
Tercihen İngilizce bilen
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Döşemealtı
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Dün
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

LC Waikiki

TARİHÇE
1985 yılında bir Fransız markası olarak doğan LC Waikiki’ nin Tema Mağazacılık ile tanışması, 1988 yılında ortakların artan üretim ihtiyacını karşılamak için tedarikçi arayışında olduğu döneme rastlıyor. Tema Mağazacılık bu süreçte Fransız LC Waikiki markasının Türkiye lisansını alarak, LC Waikiki ürünlerinin toptan satış sistemine göre bayiler aracılığı ile Türkiye'deki satışını başlatıyor. 1996 yılında perakende sektörüne girme stratejisi doğrultusunda, mağazalar açmaya ve LC Waikiki ürünlerini bayiler yerine kendi mağazalarında satmaya başlayan Tema Mağazacılık, 1997 yılında tüm ticari ve marka haklarını satın alarak LC Waikiki’yi bir Türk markası haline getiriyor. Tema Mağazacılık, 2000 yılında LC Waikiki markasına ek olarak Southblue ve XSIDE markalarını Türk tüketicisine sunuyor.
Tema Mağazacılık, bugün Türkiye’de 67 ilde 336.000 m2 satış alanı ve 328 LC Waikiki mağazası ile milyonlarca insana hizmet veren sektör lideri bir mağaza zincirini yöneten; Ipsos KMG tarafından hazırlanan Hazır Giyim Tüketim Endeksi Raporu’nda 2004 yaz döneminden bu yana bayan, erkek, çocuk segmentlerinde ve toplam hazır giyim pazarında en yüksek paya sahip olan pazarın lider markasıdır. 2009 yılında yurt dışı yatırımlarına başlayarak şuan yurt dışında 17 mağazası ile hizmet sunuyor. Ayrıca Türkiye’de 2010 yılının Mart ayında internet satışına başlamıştır.
VİZYON-MİSYON
Vizyonunu, 2020 yılına kadar Avrupa’nın en başarılı üç giyim perakendecisinden biri olmak olarak belirleyen Tema Mağazacılık, 2012’den itibaren Türkiye dışındaki pazarlarda hızlanarak yayılmayı hedefliyor. Bu vizyon ışığında Tema Mağazacılık’ın misyonu “İyi giyinmek herkesin hakkı” inancından hareketle "insanları, tarzları ve bütçelerine uygun giydirerek iyi hissettirmek”tir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları