Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ankara A'cıty AVM Satış Danışmanı

Ankara
  • 14.12.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

  • En Az Lise mezunu,
  • Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az bir yıl tecrübeli,
  • İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek,
  • Müşteri odaklı çalışabilen,
  • Diksiyonu düzgün,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Dış görünümüne özen gösteren,
  • ANKARA ikamet eden.

Aranan Nitelikler

Firmamız Aktif Spor Hazır Giyim alanında faaliyet göstermektedir.

Ankara A'Cıty Avm'de faliyet gösteren Mağazamız için;

  • Tüm satış sürecinde aktif olarak rol alarak müşterisine ürün hakkında bilgi verecek,
  • Müşteri ihtiyaçlarına göre alternatif ürünler sunacak,
  • Eksik ürünlerini takip edecek,

Bay/Bayan Satış Danışmanları aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Dün
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
Ankara
Bugün
BAŞVUR
GLOBAL KIBRIS EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
Ankara, Ankara - Etimesgut
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
GLOBAL KIBRIS EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, Ankara - Çankaya, Gaziantep - Oğuzeli, Antalya - Muratpaşa
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, Tekirdağ - Çorlu, Bursa, Adana, Antalya, Trabzon
Bugün
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

LESCON


LESCON’UN MİSYONU

Lescon, 1992 yılında Türkiye’nin gurur duyduğu,dünya standartlarında hizmet veren bir spor markası olmak amacıyla kurulmuştur. Hedefi daima yükselmek ve en ileri teknolojileri kullanarak dünyanın tanıdığı spor markaları arasındaki yerini almaktır.

LESCON TARİHİ

Köklü bir geçmişe sahip olan YAŞAR AYAKKABICILIK A.Ş. ilk olarak terlik ve lastik ayakkabı yapımıyla Türk ayakkabı sanayindeki yerini aldı. Türkiye’deki genç nüfusun hızlı bir şekilde artışı, yabancı sermayenin spor ayakkabı pazarına olan arzı, Türk Sporunun da son 10 yılda almış olduğu başarılarla spor giyim sektörü büyük bir hızla gelişmeye başladı.

Gelişen ekonomiler ve global hareketler ışığında Yaşar Ayakkabıcılık A.Ş. spor giyim sektörüne halı saha ayakkabıları ve krampon ile girdi. Kaliteli, hesaplı ve alternatifli modelleri ile kısa sürede tercih edilen marka oldu. Ayakkabı üretiminde son sistem ileri teknoloji ürünü makinalar kullanan Lescon ayakkabılarının dayanıklılığı ile de adından söz ettirmeyi başardı.

Başarılı çalışmaları ile spor giyim sektöründe farklılık yaratan Lescon, hızlı bir büyüme içine girdi. Yaşar Ayakkabıcılık A.Ş. büyüyen kimliğini kurumsal kimliği ile de bütünleştirdi. Lescon çatısı altında tam anlamıyla modernize olmuş sistemli bir ekip kuruldu. Spor giyim sektöründe bir “Türk Markası” adı altında spor ayakkabısı, tekstili ve aksesuarları bir arada bulunan bir marka olmadığı ve bunun böylesine geniş bir pazarda çok büyük bir eksiklik yarattığı tespit edildi. Ar-Ge çalışmalarına büyük yatırımlar yapan Lescon bu tespitler ışığında tekstil ve aksesuar pazarına girilmesi için çalışmalar yaptı. “ERBAY TEKSTİL AYAKKABI ve SPOR MALZ. SAN. ve PAZ.LTD.ŞTİ.” adı altında yeni bir şirket kurularak bu alanda çalışmalara başlanıldı.

Spor giyimi bir bütün olarak düşünen Lescon, kurmuş olduğu sistemle tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak spor malzemelerini tek bir potada birleştirdi. Aktif spor yapan tüm spor kulüpleri ihtiyacı olan malzemeleri kalitesi, çeşitliliği ve uygun fiyatları ile tek bir marka altında temin etme olanağı buldu.Örneğin; bir futbol kulübü krampondan, formaya, tekmelikten, tozluğuna,çorabından futbol topuna kadar istediği her şeyi Lescon’da bulma şansını yakaladı. Ayrıca Lescon tekstil departmanında spor kulüplerinin özel siparişlerini hazırlayabilecek ve bir hafta gibi kısa bir sürede verilen siparişleri teslim edebilecek donanımlı bir ekip kurdu.

Türk Sporunun ve sporcularının son yıllarda almış olduğu başarılar ülke insanının spora bakış açısını değiştirmiş 7’den 70’e herkes sporla iç içe olmaya başlamıştır. Günlük giyimde de son dönemlerde spor giyim trend hale gelmiştir. Türk pazarındaki bu olumlu gelişmelerle 2001 yılında “ERBAY TEKSTİL İHRACAT İTHALAT DIŞ TİC. A.Ş. “ kurulmuş ve dünya ülkelerinin takibinde olan Lescon, Ortadoğu, Afrika ve Avrupa ülkelerine de ürünlerini pazarlayarak ihracatta da ülke ekonomisine önemli ölçüde katkılarda bulunmuştur.

Bu olumlu gelişmelerin yanı sıra dünya ekonomisindeki değişen dengeler, sınır ötesi anlaşmalar, savaşlar, emek yoğun üretimler ve işgücünün pahalılığı,yaşanan ekonomik krizler tüm dünya ülkeleri gibi ülkemizi ve ülkemiz sanayisini de etkilemiş İtalya, Almanya ve Uzakdoğu ülkelerini etkin bir pazar haline getirmiştir. Türk ayakkabı yan sanayi sektörü bu pazarlara kaymıştır.Yaşanan ekonomik krizler ve istikrarsız hükümet yönetimleri Türk ayakkabı sektörünü sekteye uğratmıştır. Lescon da, bu gelişmeler doğrultusunda spor ayakkabı yan sanayinin bir kısmını ithal etme yoluna gitmiştir.

Spor giyim sektöründe büyük atılımlar gerçekleştiren Lescon, ürün yelpazesini her geçen gün genişleterek tüketicilerine en iyi çeşitleri sunmaktadır. Hedef kitlesini erkek,bayan ve çocuk spor giyim olarak genişleten Lescon’da herkese uygun bir ürün mutlaka bulunmaktadır.

Lescon bugün, günlük 5.000 çift ayakkabı ve 10.000 parça tekstil ürününün imalatını gerçekleştirmektedir.1.000’i aşkın çalışanıyla güçlü bir kadroya sahiptir. Spor Giyim Sektöründe yaratmış olduğu istihdamla Türk ekonomisine ve Türk insanına büyük faydalar sağlarken Türkiye’nin de Dünya Kalitesinde bir spor markası olması için büyük bir inanç ve güçle çalışmaktadır.

LESCON’UN VİZYONU

Kısa zamanda Spor Giyim sektöründe çok büyük yol alan Lescon, adını tüm dünyada duyururken etkin PR çalışmaları yaparak spora ve sporculara her zaman destek vermeye çalışmaktadır. Asıl hedef tüm dünya sporcuları için çok büyük ve donanımlı spor kompleksleri kurup, artık; bir sanayi kolu haline gelen Spor Sektörüne tam hizmet anlayışını getirmektir ve bunda da başarılı olacağımıza kuşkumuz yoktur.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları