Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Grafik Tasarımcı

Kayseri
  • 14.07.2014
  • 0 - 20

İş Tanımı

Web sitemizden detaylı olarak incelenebilecek olan; 

- Ofset Tasarım, Flexo Tasarım faaliyet alanlarımızda,
- Apple-Macintosh işletim sistemi'nde çalışarak,
- Adobe Uygulamaları'nda (Photoshop/Illustrator/Indesign) iş üretebilmek.

Aranan Nitelikler

- Kayseri'de ikamet etmekte olan veya ikamet edebilecek,
- Görsel İletişim Tasarımı disiplininde lisans seviyesinde eğitim almış,
- En az 2 yıl sektör deneyimli,
- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
Sigara kullanmayan,


             Grafikerler aranmaktadır. 

   * Adaylardan portfolyo talep edilecektir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

M Grup Matbaacılık San. ve Tic. A.Ş.

M Grup, 1998 yılında matbaacılık faaliyetlerini yürütmek üzere, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde bir anonim şirket olarak kurulmuştur.
Bir matbaa olmanın ötesinde M Grup, firmanız için proje tanıtım, reklam ve kurumsal kimlik alanlarında yapılan tüm çalışmalarla sizi ve vizyonunuzu anlatmanıza yardımcı olmaktadır.
Başlangıçta grafik tasarım, baskı hazırlık, ofset baskı fonksiyonu ile faaliyete geçen M Grup Matbaacılık, flexo birimi fotograf ve hareketli stüdyo biriminin kurulması ile komple tasarım çözümleri üretebilen bir şirket haline gelmiştir.M Grup Stüdyo’da müşterinin ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak her türlü fotograf çekimi yapılmaktadır. Katalog, broşür, föy, insört, af iş,takvim, kurumsal

kimlik (logo, antetli, kartvizit, diplomat zarf, torba zarf) gibi ofset tasarımlar ve baskıların yanısıra; flexo ambalaj tasarımı ve baskı işlemleri de gerçekleştirilmektedir. M Grup bünyesinde, girdi kontrolden nihai ürünün kontrolüne kadar üretim sürecinin her aşamasında kalite kontrol yapılmakta ve ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi uygulanmaktadır.Firmamızda kurum içi iletişime büyük önem verilmektedir ve her birim diğer birimin iç müşterisi olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle iş takibinde titiz bir çalışma söz konusudur. Grafik tasarımcı ve fotografçı, renk ayrımı, montaj, baskı ve baskı sonrası aşamalarına hakim olabilmekte ve herhangi bir aşamada Oluşabilecek hatalara anında müdahale etme şansına sahiptir. Bunun yanısıra baskı operatörü veya renk ayrımcısı da tasarımda gördüğü bir hataya anında müdahale edebilmektedir.
Profesyonel, gelişen ve üreten bir ekiple, kendinden beklenenleri en iyi şekilde anlayarak, müşterilerini temsil edecek özgün ürünler sunabilme amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları