Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Çevirmen

İstanbul Anadolu Yakası
  • 28.04.2015
  • 50 - 100

İş Tanımı

Majör Çeviri ve Danışmanlık Hizmetleri, çeviri sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuş, çeviri hizmetlerinde tutarlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla büyümeyi hedefleyen bir şirkettir. Kurulduğu 2013 yılından bu yana sektörde kendine yer açmış ve kadrosunu genişletmeye karar vermiştir. Halihazırda Türkiye'den önemli müşterileri yanı sıra yurt dışındaki birçok çeviri şirketine turizm, medikal, teknik, hukuk, finans vb. alanlarda çeviri hizmeti vermektedir.

Dünyada geçerli olan çeviri sektörü araçlarını, yöntemlerini ve standartlarını kullanan şirketimizin yenilikçi ve sistemli çalışan ekibinde yer almak, yeni çalışma arkadaşları için değerli olduğunu düşündüğümüz bir deneyim sunmaktadır.

Şirketimizin Kadıköy’deki ofisinde tam zamanlı çalışacak, deneyimli çevirmenler arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • İyi düzeyde İngilizce ve Türkçe dil bilgisine sahip olmak.
  • Üniversite mezunu ve en az 2 yıllık mesleki deneyime sahip, çevirmenliği meslek edinmiş ve mesleğin sorumluluklarının bilincinde olmak.
  • Medikal, teknik, hukuk veya finans alanlarının en az birinde terminolojiye hakim olmak.
  • İngilizceden Türkçeye ve Türkçeden İngilizceye çeviri ve redaksiyon yapabilmek.
  • Çeviri programlarının en az birinde deneyimli olmak; araştırmaya, teknolojik yeniliklere ve bu yöndeki eğitimlere gönüllü ve uyumlu olmak.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, Afyon - İscehisar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Majör Çeviri Ve Danışmanlık

Çeviri ve yazılım yerelleştirme alanlarında kaliteli hizmet ihtiyacını karşılamak üzere İstanbul'da kurulu olan Majör Çeviri ve Danışmanlık Hizmetleri, yerel ve küresel şirketlerin tüm dillerdeki ve her alandaki çeviri taleplerini kurumsal nitelikte sağlamayı amaçlamaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları