Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ArGe Yöneticisi

İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli Gebze
  • 1.08.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

Danışmanlığını yürütmekte olduğumuz elektrik motorları ve yedek parça üretiminde Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında bulunan müşterimiz bünyesinde yer alan Ar-Ge merkezinin yönetiminden sorumlu olacak AR&GE YÖNETİCİSİ arayışımız mevcuttur.

 

 

Aranan Nitelikler

 

- Üniversitelerin tercihen Elektronik, Elektrik-Elektronik veya Elektrik Mühendisliği gibi bölümlerinden mezun

- Firmaların Ar-Ge departmanlarında min. 7 yıl tecrübeli

- İyi derecede İngilizce bilen

- Gömülü yazılım, LED Aydınlatma, Elektronik, Elektrik Motorları konularından en az birinde tecrübeli

- Ekip ve proje yönetimi tecrübesi bulunan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İZ BASKI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
21.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ManAsset Staffing Solutions

ManAsset Staffing Solutions, 66 yıllık geçmişi ile dünyanın en büyük İnsan Kaynakları firmalarından biri olan Kelly Services’in Türkiye’deki 5 yıllık operasyonunu teslim ettiği ve Stratejik Partner olarak konumlandırdığı, İnsan Kaynakları danışmanlık firmasıdır.

ManAsset olarak hedefimiz, insan kaynaklarına ilişkin ihtiyaçlarınıza, size özel geliştirdiğimiz çözümler ve hizmetlerle cevap vermektir. Siz, ana işlerinize odaklanırken biz, şirketinizin İnsan Kaynakları departmanıyla şirket kültürünüze ve yapınıza en uygun işe alım yöntemlerini geliştirir ve insan kaynakları süreçlerinizin operasyonel yönetimini üstlenebiliriz.

ManAsset Staffing Solutions işe alım ekibi için işe alım, adayın işe yerleştirilmesi ile son bulan bir süreç değildir. En uygun adayın uygun şirket ve pozisyona yerleştirmesinde geniş sektör bilgi ve deneyimimizden yararlanır ve işe alım hizmetinin başarısını arttırmak için aday ve müşterimizle iletişim içinde kalarak karşılıklı memnuniyeti sağlarız. İnanıyoruz ki işe yerleştirdiğimiz adayların memnuniyeti, müşterilerimizin memnuniyeti olarak bize geri dönecektir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları