Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Saha Tanıtım Elemanı- ESKİŞEHİR

Eskişehir
  • 7.07.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

Perakende ve Mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için Eskişehir mağazalarında görevlendirilmek üzere 'Saha Tanıtım Elemanları' arıyoruz.

  • Günlük belirlenen ziyaret planları doğrultusunda müşteri ziyaretlerini gerçekleştirmek,
  • Müşterilerle birebir diyalog kurarak firma hakkında bilgilendirme yapmak,
  • Sahadan aldığı geri bildirimleri birim yöneticileri ile paylaşmak.

Aranan Nitelikler

  • En az lise mezunu,
  • 20 - 35 yaşları arasında,
  • Prezantabl, dinamik, 
  • İkna kabiliyeti yüksek ve takım çalışmasına uyumlu,
  • Sahada çalışmaya istekli.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İZ-AR ARAŞTIRMA
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Aksaray, Amasya, Bartın, Bilecik, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Eskişehir, Isparta, Karabük, Kırıkkale, Kilis, Kocaeli, Niğde, Ordu, Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
British Town Dil Okulları
Eskişehir
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

Manpower Seçme ve Yerleştirme Hizmetleri Ltd. Şti.

ManpowerGroup™
Yenilikçi iş gücü çözümleri alanında dünya lideri olan ManpowerGroup™ (NYSE:MAN) müşterilerinin rekabet gücünü artırırken onlara iş ve işgücü hedeflerini gerçekleştirmelerinde yardımcı olacak hizmetler yaratır ve sunar. 60 yılı aşkın tecrübesi ile 22 milyar dolar ciroya sahip şirketimiz, müşterilerinin “İnsan Çağı”nda kazanmalarına yardımcı olacak kapsamlı yenilikçi çözümler ile değer yaratır. Bu çözümler daimi ve dönemsel personel temini, personel değerlendirme, mesleki eğitim ve geliştirme ile kariyer yönetiminden, dış kaynak ve işgücü danışmanlığı alanlarına kadar yetenek esaslı ihtiyaçların tümünü kapsar. 80’i aşkın ülke ve bölgede yaklaşık 3.900 ofis ile dünyanın en büyük ve sektörün lider ağıdır. Her yıl tüm sektörlerden küçük ve orta büyüklükteki girişimler ile yerel, çokuluslu ve küresel şirketlerden oluşan 400.000 müşterisinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
ManpowerGroup ile ilgili daha detaylı bilgi için www.manpowergroup.com adresini ziyaret ediniz.

Manpower Türkiye
Manpower global bölge organizasyonu içinde Güney Avrupa bölgesinde yer alan Manpower Türkiye operasyonu %100 ManpowerGroup yatırımı olarak Mayıs 2003’den itibaren faaliyet göstermektedir. 7 şubesi ile Seçme ve Yerleştirme Hizmeti, Dönemsel ve Daimi Outsource Personel Tedariği, Yönetilen Hizmetler (Managed Services), Bordroda Bulundurma Hizmeti ve Manpower Professional markası ile Orta ve Üst Kademe Yönetici Seçme ve Yerleştirme Hizmeti sunar.
Daha fazla bilgi ve iletişim için www.manpower.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları