Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bölüm Yöneticisi –İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 4.05.2011
  • 0 - 20

İş Tanımı

40 Ülkede 900'ü aşkın mağazası ile perakendecilik sektöründe bir dünya devi olan ve Türkiye'de 44 mağazası ile müşterilerine hizmet veren Marks & Spencer, İstanbul mağazaları için Bayan Giyim / Erkek Giyim / İç Giyim / Çocuk Giyim bölümlerinde görevlendirmek üzere BÖLÜM YÖNETİCİLERİ arıyor...

Kurumsal bir şirket ve uluslararası bir markanın yönetim kadrolarında kendinizi geliştirerek kariyerinize devam etmek istiyorsanız, aradığımız BÖLÜM YÖNETİCİLERİMİZ'den biri siz olabilirsiniz.

- Mağazacılık sektöründe en az 3 yıllık benzer iş veya yönetim deneyimine sahip,
- Tercihen Üniversite mezunu ve İngilizce bilgisine sahip,
- Müşteriyi ilk sıraya koyan, kişilerarası iletişimde başarılı ve yöneticilik yetkinlikleri gelişmiş,
- Satış teknikleri konusunda bilgi ve becerisi olan,
- Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş,
- Dinamik bir ortamda, esnek çalışma saatlerinde 2 gün hafta tatili yaparak çalışabilecek

Aranan Nitelikler

Yukarıdaki özelliklere sahip adayların başvurularını bekliyoruz.
Marks&Spencer standartlarına uygun bir şekilde, ticari fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek mağazasındaki ve bölümündeki satışları yükseltmek, kayıpları azaltmak; müşterilere beklentilerinin üzerinde hizmet vermek üzere ekibini, ürünü ve mekanı yönetmek.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Aéropostale

Aéropostale isminin geçmişi 1920’li yıllara kadar uzanır. Hikayesinin başlangıç noktası  Güney Amerika - Fransa arasındaki hava postacılığına dayanır. Bu; o zamanların şartlarına göre büyük bir başarı öyküsüdür, çünkü 1920’lerde tüm uçuşlar çok tehlikeli bir maceradır ve pilotları açısından cesaret örneğidir. Bu sebeple geçmişinden de yola çıkarak Aéropostale her zaman macera, başarı ve adanmışlık duygusunu temsil etmiştir.
 
1982 senesinde ise başarı zincirini  perakende alanında da sürdürmek isteyen Aéropostale; Macy’s mağazaları içinde özel bir marka olarak piyasaya girdi. Daha sonra ise 1987 senesinde ilk AVM mağazasını açtı ve  1998 senesine kadar mağaza sayısını 119’a çıkardı. 2002 yılında  ise Aéropostale 367 mağazaya sahip iken New York Stock Exchange’de halka açık bir şirket haline geldi.

Bugün ise; dünyada 1.000’den fazla mağazası ile en büyük genç giyim markasıdır. 14-29 yaş grubuna hitap eden, dinamik, renkli ve hareketli koleksiyonları ve beraberinde uygun fiyat yapısı ile tüm dünyada genç neslin özellikle yakından takip ettiği bir isimdir.

Günümüzde öncü dünya markaları ile başarılı operasyonlarını sürdürmekte olan Fiba Perakende Grubu;  yeni markası Aéropostale ile daha da süratli bir büyüme hedeflemektedir.  FİBA Perakende Grubu’nun Türkiye’de mağaza açma ve işletme yetkisine sahip olduğu Aéropostale; Türkiye gençliği ile 27 Nisan’da Kanyon’da, 4 Mayıs’da Buyaka’da, ve yine yaz aylarında  Bodrum’da buluşuyor.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları