Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Temsilcisi

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 10.01.2011
  • 0 - 20

İş Tanımı

Kurumsal iş hediyeleri ve Online/sanal Katalog konusunda hizmet veren firmamızın online/sanal katalog bölümünde görevlendirilmek üzere;
*Ürün ve Hizmetleri günlük müşteri ziyaretleri ile mevcut/yeni kurumsal müşterilere tanıtarak satışa dönüştürmek,
* telefonla müşterilerle görüşecek, email ile gerekli bilgileri gönderip takibini yapacak
* telefonda iletişim yeteneği güçlü
* belli bir aşamaya gelen müşteriler ile yüz yüze görüşme yapmak
*Aylık ve yıllık satış hedefleri doğrultusunda aktif bir şekilde satış gerçekleştirmek,
*Gerçekleştirilen satışlar ve müşteri talepleri ile ilgili geri bildirimleri firma içindeki ilgili birimlere raporlayarak gerekli koordinasyonu sağlamak,
*Dönemsel raporları hazırlamak.


Aranan Nitelikler

*Tercihen üniversite mezunu veya yüksekokul mezunu,
*Satış tecrübesi olan (reklam satışı, web tasarım satışı tecrübelerine öncelik verilecektir)
*Satış ve hedef odaklı çalışabilecek,
*Ehliyet sahibi aktif araç kullanabilen,
*Yüksek tempoda çalışmaya istekli
*Askerlik görevini tamamlamış Erkek adaylar için,
*Güçlü iletişim yeteneğine sahip, farklı düzeydeki bireyler ile empati kurabilen,
*Internete hakim ve tercihan web tasarımı konusunda bilgili
*İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden (avrupa yakası başvuruları dikkate alınmayacaktır)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

MEDİTAŞ Tanıtım AŞ

Promosyon ürünleri önermenin, tedarik etmenin ciddi bir iş olduğunun bilincindeyiz; ve işimizi bu ciddiyete yaraşacak sorumluluk bilinciyle yapıyoruz.
Muhtemelen bizi farklı kılan, tüm gücümüzü, yaratıcılığımızı işimize yöneltiyor olmamız.  Biz işimizi ciddiye alıyoruz.

MEDITAS MARKA KURUMSAL TANITIM

İsminden de belli olacağı gibi, Meditaş Marka, markalı ürünler ve lisans haklarıyla ilgilenmektedir. Çeşitli Copyright, patent ve tescilli ürünlere sahip olan MEDİTAŞ MARKA, GdL (Guy de Langelot), WOODLIFE, GOLDLIFE, COLORLIFE, OFFICELIFE, BLACKLIFE, CLEARLIFE ve SPORTSLIFE’ın da olduğu marka ve patent haklarının da sahibidir.  2004 senesi itibariyle, BEYMEN, BEYMEN Club, B2 markalarının da lisans haklarını alarak  kurumsal sektörde bir ilk olarak  lisanslı iş hediyeleri konusuna girmiş, kurumsal satış kısmını da denetimli olarak  satış firmasına delege ederek işi sonuçlandırmıştır.   ARTi markasının tüm Türkiye hakları sahibidir.

 

MEDITAS TANITIM URUNLERI SAN. ve TIC. A.S.
Meditaş, yaklaşık 15 senedir promosyon sektörü içinde yer alan bir anonim şirkettir. Uzun seneler merkezi ve fabrikası Ankara’da olarak çalışmalarına devam eden Meditaş, 2005 senesinden beri işlerini Istanbul merkezinden yürütmektedir.
Promosyon ürünler yelpazesinin hemen her türünde hizmet veren firma, değişik kategorilerde, imalat, ithalat ve ihracat yapmaktadır. Genel çizgide bir “kaynak firma” olarak, sektöründe Türkiye’deki en büyüklerden birisi olarak değerlendirilmektedir

Çeşitli uluslararası üyelikleri vardır. Amerika Birleşik Devletleri merkezli PPAI (Promotional Products Association International – Uluslararası Promosyon Ürünleri Derneği) içinde kaynak firma üyeliği (Supplier Member; No.: 109832), Almanya merkezli, bir Avrupa kuruluşu olan PSI (Prasent Service Institut GmbH, Armağan Hizmet Enstitüsü) kaynak firma üyeliği (Manufacturer Member; No.: 43320) en önemlileridir.

Türkiye’deki Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Dağıtıcıları Derneğinin (PROMOTÜRK) kurucu üyelerinden olan firma, kısa süre öncesine kadar, yönetim kurulunun seçilmiş idarecilerinden birisi konumunda olup, Avrupa Promosyon Ürünleri Derneği (EPPA)’da da Türkiye’yi temsil etme ve sektörel ihracat bağlantılarını güçlendirmek amacıyla görevlendirilmiştir.

Meditaş, ayrıca uluslararası WAGE (World Advertising Gifts Exchange – Dünya Reklam Hediyelik Ürünleri Değişimi) organizasyonunun da Türkiye’deki tek üyesidir. 2008 senesi başında 50. yaşını kutlayan WAGE, her ülkeden sadece bir firmayı seçerek organizasyonuna kabul eden, üyeler arası açık bilgi transferleri ve gerekli yerlerde yapılan toplu alımlara dayanarak, üyelerinin kar maksimizasyonunu amaçlayan bir organizasyondur.

Tüm yaklaşımlarını, birilerini takip etmek değil, iz açmak çizgisinde uygulamaya özen gösteren firma, imalatlarını da her zaman yüksek teknolojiyi kullanacak şekilde seçmektedir. İhracatına özellikle çok önem veren Meditaş, sektörde, kendi üretimini yaptığı ürünlerin dışında, fabrikası dışında yaptırmış olduğu ürünlerin de kendi bünyesinde kalite kontrollarını yapıp ihracatını sağlamakta, bu konuda bir “Export House” olarak görev yapmaktadır. Türkiye’de ilk lazer uygulamalarının yapılması, ilk lazer tesisinin kurulması, ilk kristal lazer ürünlerinin getirilmesi, ilk asit lazer makinasının getirilmesi ve kullanılması yanında, Meditaş, dağarcığında, kısa zamanda gündeme getireceği yenilikleri ve ilkleri de tutmaktadır.
www.artibrand.com          www.meditas.com.tr
www.artibrand.morkatalog.com/

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları