Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış ve Müşteri Temsilcisi

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
  • 25.12.2018
  • 1000+

İş Tanımı

Sektörünün lider üretici firmalarının türkiye yetkili distribitörü olan firmamızın, (Merkez) İstanbul, (Ege Bölge Müdürlüğü) İzmir ve  (İç Anadolu  Bölge Müdürlüğü) Ankara' da görevlendirilmek üzere, potansiyel müşterileri olan üniversitelerin biyoloji, moleküler biyoloji, genetik, temel tıp bilimleri, nanoteknoloji, biyoteknoloji vb. bölümlerindeki araştırma yapmakta olan öğretim görevlilerine, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile  Sağlık Bakanlığının teşhis ve araştırma amaçlı çalışan laboratuarlarına, hastanelerin (Özel ve Kamu) diagnostik amaçlı çalışan  patoloji, mikrobiyoloji, hematoloji, immünoloji, metabolizma ve genetik bölümündeki  doktorlara ve ilgili laboratuar çalışanlarına ürünlerimizi, firmamızın vereceği ürün eğitimi ve hedefleri doğrultusunda tanıtmak ve ürünlerin satışını sağlamak,

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Biyoloji, Tıbbi Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik  bölümlerinden mezun,

Tercihen sağlık sektöründe deneyimli,

Pazar rakiplerinin takibini ve raporlamasını yapmak,

İhale takibi ve hazırlıkları yapmak,

Çalışma programları doğrultusunda gerçekleştirilen faaliyetlerin raporlamasını yapmak.

Diksiyonu düzgün, prezantabl,

Takım çalışmasına uyumlu, iddialı, yaratıcı, çözüm üretebilen,

Etkin iletişim kurabilen,

İngilizceyi akıcı konuşabilen ve yazabilen,

Kişisel gelişimine önem veren,

Aktif olarak araç kullanabilen,

Tercihen Sigara içmeyen,

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

Satış becerisi ve deneyimi olan adaylar aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

MEDSANTEK LAB.MALZ.SAN. ve TİC. LTD.ŞTİ.

MedSanTek Laboratuar Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Türkiye'de in-vitro diagnostik ve araştırma alanında hizmet veren distribütör bir kuruluştur. Şirketimiz, kusursuz hizmet anlayışı ve kendi alanında üstünlüğünü kanıtlamış olan tedarikçileriyle sağlam temelli bir işbirliği içerisinde hizmetini sürdürmektedir.

2000 yıllında kurulan şirketimiz sağlık sektörünün artan ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve bilimdeki gelişmeleri en iyi düzeyde takip etmek üzere her biri biyoloji ve tıp eğitimi almış uzmanlaşmış bir kadroyla faaliyetini sürdürmektedir. Şirketimiz, araştırma çalışmalarına verdiği destek ve yatırım, müşteri memnuniyetinin sağlanması ve zamanında teslimat ile sağlık pazarında saygın bir yer edinmiştir. Türkiye çapındaki üniversite hastanelerinin ve devlet kurumlarının akademik kadroları tarafından özverili çalışmalarımızın takdirle karşılanmasından dolayı gurur duymaktayız.

Misyonumuz, bilgi ve deneyimlerimizi teknolojiyle birleştirip kaliteli ürün ve güvenilir hizmet sağlayarak sağlık sektörünün ihtiyaçlarını karşılamaktır.

Vizyonumuz, insan sağlığının temeli olan teşhis alanında ülkemizdeki tüm laboratuar ve hastanelere üstün kalitede ürün ve hizmet tedarik etmektedir.

İthal ettiğimiz ürünleri en doğru ve uygun fiyatlarla araştırmacıların kullanımına sunmak, Türkiye’de hizmet veren tüm ilgili kurumlara ulaşmak, projeleri için tek noktadan etkin ve ekonomik tedarik kaynağı olmak, hızla gelişen araştırma teknikleri ve metotları açısından kullanıcılar için enformasyon kaynağı olmak ve ürünlerimizin satış sonrası hizmetlerini etkin bir biçimde, bizzat kendi teknik personelimiz kanalıyla gerçekleştirmeye devam etmek başlıca hedeflerimizdir.

Genişleyen pazar payımızı arttırabilme adına, kararlı ve istikrarlı adımlarla çalışmaya devam etmekteyiz. Sayın tedarikçi firmalarımızdan değerli müşterilerimize ve Türkiye'nin hemen her yerinde bizi temsil eden bayilerimize kadar olan bir zincir anlayışı içerisinde, gelecekte elde edeceğimiz mutlak tüm ortak başarılar için iddiamızı sürdüreceğiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları