Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Saha Satış Elemanı

  • 24.03.2017
  • 20 - 50

İş Tanımı

Meka Kağıt endüstriyel atılımlarıyla bilinen, üretimin güven, kalite ile doğru orantılı olduğunun bilinci ile hareket eden ve müşterilerine bu felsefe ile cevap vermeyi ilke edinmiş bir işletmedir.

1980 yılından bu yana temizlik kağıdı üreten firmamız (MEKA), 2010 yılından itibaren kağıt bobin fabrikasını da guruba katarak (Toprakkale Kağıt Sanayi ) ham maddeyi de üretmeye başlamıştır. Firma olarak diğer üretim yapan fabrikaların dışında selüloz üretimin de pamuk kullanarak (linter pamuğu) Türkiye de bir ilki gerçekleştirmiştir. Bizim dışımızdaki diğer üreticilerin tamamı kağıdın ana hammaddesi olan selülozu yurt dışından ithal etmektedir. Bizim Fabrikamızda ise tamamen Türk çiftçisinin yetiştirdiği pamuğun elyaflarından üretim yapılarak hem doğa korunmakta, hem de ülkemizin dövizi korunmaktadır. Şirketimizin yaptığı bu ARGE çalışması Kahraman Maraş Sütçü İmam Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanlığı tarafından incelenerek, raporlandırılmıştır.

Firmamız, Müşterilerimizin talebi doğrultusunda ve Hızla değişen dünyaya etik değerler çerçevesinde Temizlik kağıdı ile iç ve dış pazarlarında her geçen gün ilerleyerek faaliyet göstermeye devam etmektedir.

Aranan Nitelikler

Antalya / Alanya bölgesinde ikamet eden, Akdeniz bölgesindeki otellere sarf malzeme satışı yapmış, en az 5 yıl deneyimli satış elemanı alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TT HOTELS TURKEY OTEL HİZM.TUR.VE TİC.A.Ş
Antalya - Muratpaşa
Bugün
BAŞVUR
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş
Antalya
Bugün
BAŞVUR
Antalya
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Antalya, Bursa, Manisa, Aydın, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Antalya
Dün
İnterant Kurumsal Çözüm Merkezi TURKCELL SUPERONLİNE
Antalya
Dün
SANCAK UÇAK İÇİ SERVİSLERİ
Antalya - Muratpaşa
Dün
Eskişehir, Konya, Kocaeli, Kütahya, Isparta, Bursa, Aydın, Antalya
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara, Antalya - Aksu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MEKA KAĞIT SAN NAK VE TİC LTD ŞTİ