Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Üretim Planlama Yöneticisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 2.02.2018
  • 1000+
MERTER HELVA SAN. ve TİC. A.Ş. KOSKA HELVACISI Üretim Planlama Yöneticisi İş İlanı

İş Tanımı

Türkiye'de Gıda sektöründe 100 yılı aşkın deneyimiyle, kaliteli ürün ve hizmet sunmaya devam eden şirketimizin Avcılar'da bulunan merkez fabrikasında görevlendirmek üzere;

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Tercihen gıda üretimi  yapan  firmalarda  benzer  görevlerde  minimum 5 yıl deneyimli,
  • Üretimin zamanında ve doğru olarak hedeflere uygun  tamamlanmasını sağlayacak iş disiplinine  sahip,
  • Üretim ile ilgili problemlerin teşhisi ve köklü, kalıcı çözüm üretme becerisine sahip,
  • Üretim, Satış, Kalite, Satınalma bölümleri ile koordinasyonu sağlayabilecek,
  • MS Office programlarını çok iyi derecede kullanabilen,
  • İletişim ve koordinasyon yeteneği yüksek,
  • Analitik düşünme yeteneğine sahip, sonuç odaklı ve takip yönü kuvvetli

Aranan Nitelikler

  • Üretim hatlarının planlaması yapacak ve takip edecek,
  • Gerekli planlama değişikliklerinde hızlı ve doğru bir şekilde karar alarak üretimin sorunsuz gerçekleşmesini sağlayacak,
  • Satıştan gelen tahminler çerçevesinde haftalık, aylık veya yıllık olmak üzere üretimi ve buna uygun olarak malzeme planlamasını organize edecek,
  • Üretim programı dahilinde iş emri çıkıp çıkmadığını kontrol edecek bir Üretim Planlama Yöneticisi arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENCE GIDA A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
AKSUVİTAL DOĞAL ÜRÜNLER GIDA SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MERTER HELVA SAN. ve TİC. A.Ş. KOSKA HELVACISI

MERTER HELVA SAN. ve TİC. A.Ş. (KOSKA HELVACISI)      


          
Koska'nın geçmişi 1900'lü yılların başında Denizli'de Hacı Emin Bey'in faaliyet gösterdiği helvacı dükkânına kadar uzanmaktadır. Baba mesleğini sürdüren Halil İbrahim Adil Dindar 1931 yılında oğulları ile birlikte İstanbul'a gelerek Koska semtinde bir dükkân açar, zamanla ürettikleri helva ve tatlıların lezzeti ile ünlenir. Bulundukları semtten dolayı Koska Helvacısı olarak anılmaya başlar ve bu ünvanı alır. 1974'de Topkapı'da kurulan fabrikada helvanın yanısıra lokum, reçel ve koz helva üretimine de başlanır. 1983 yılında Mümtaz ve Nevzat Dindar kardeşler Merter'de inşa edilen modern tesislere taşınarak KOSKA HELVACISI MERTER adıyla faaliyetlerini sürdürme kararı alırlar. Bu tesislerde ürün çeşidini ve kalitesini sürekli arttıran KOSKA, 1990 yılında devreye giren tamamıyla otomasyona dönük makinelerle tahin üretimini gerçekleştirir. Bu tesis Türkiye'de bir ilk olup; tahinin en saf ve en hijyen şekilde üretilmesini sağlayan tek sistemdir. KOSKA halen üçüncü kuşağın yönetiminde, 1998 yılı sonlarında taşındığı Avcılar-Ambarlı Kavşağında, 11 dönüm arazi üzerine kurulu 18.000 m2 kapalı alana sahip yeni tesislerinde üretimini sürdürmektedir.  2010 yılında iki isim hakkına sahip olan firmamız, müşterilerinden gelen talepler üzerine, logosunun ‘o’ harfinin içine nazar boncuğu ekleyerek, müşteriyi hangi Koska’yı tükettiği hakkında bilinçlendirme yolunu seçmiştir.   
En son teknolojiyle tüm üretim makine ve donanımı yenilenen KOSKA, üretim kapasitesini ve ürün kalitesini daha da arttırarak helva, tahin, pekmez, reçel, bal, lokum, kağıt helva, krokan, pişmaniye, draje, kakaolu fındık kreması, organik pekmez, organik reçel, organik tahin ve geleneksel Türk tatlıları üretiminin yanısıra, kurduğu tam teşekküllü ve modern laboratuarda gıda mühendislerinin yoğun emekleri sonucunda, tamamen doğal tatlandırıcılar kullanarak diabetik helva, lokum, badem ezmesi ve reçel üretiminin gerçekleştirmeyi başarmıştır.  Sağlık Bakanlığı'nın izni ile üretimine geçilen bu diabetik ürünlerle, KOSKA dünya ve Türk gıda sanayinde bir ilk'e de imza atmıştır.
Müşterilerine en kaliteli, sağlıklı ve hijyen ortamda üretilmiş ürünleri sunmak Koska’nın en önemli prensibidir. Bu nedenle Koska alanında en büyük, en hijyenik, en gelişmiş ve üretiminde en çok kalite belgesine sahip olan bir firmadır.  Kuruluşundan bu yana kalite geleneğinden ödün vermeyen firmamız BRC, ISO 22000, HACCP, KOSHER Kalite Belgelerine ve İngiltere Vejeteryan derneğinden kalite sertifikasına sahiptir.   600'e yakın çalışanı bulunan KOSKA, kaliteli üretimin kaliteli personelle sağlandığı gerçeğinden hareketle personel seçiminde gösterdiği dikkati ve titizliği eğitim sürecinde de göstermekte; yoğun bir eğitimden geçen tüm elemanları profesyonel bir usta olana kadar aynı titizlikle yetiştirilmektedir. Gösterdiği bu titizlikten ötürü firmamız; üst üste üç senedir "Müşteri Memnuniyeti" ödülü ve son olarakta bu sene "Hijyenik üretim" ödülüne layık görülmüştür. Fabrikamızı ve üretimimizi isteyen herkesin görebileceği gibi; pek yakında internetten canlı olarak da izletme imkânına sahip olacağız.
Güçlü bir pazarlama ve dağıtım ağına sahip olan KOSKA; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Samsun, Erzurum illerindeki Bölge müdürlükleri ve depolarının yanısıra 150'ye yakın bayisi ile tüm Türkiye'yi kavrayan yaygın bir bayi ağı oluştururken;  distribütörleri aracılığıyla da 700 araçlık filosuyla tüm ülke genelinde geniş bir dağıtım ağı oluşturmuştur. Tüm perakendeci satış kanalları vasıtasıyla tüketicinin beğenisine sunulan KOSKA ürünleri Migros, Real, Tansaş, Makro Center, Carrefour, Kiler, Kipa  v.b. hipermarket, süpermarket ve yerel zincir marketlerle geniş bir kitleye ulaşmaktadır. Türkiye'nin en büyük helva üreticisi konumunda olan KOSKA iç satışlar yanında dört kıtada 60'a yakın ülkeye  yaptığı ihracatlarla önemli bir ihracat hacmine de sahiptir. AB ülkeleri, Amerika ve İngiltere başta olmak üzere, Rusya, İsrail, Arap Ülkeleri, İsveç, Danimarka en yoğun ihracatın gerçekleştirildiği ülkelerdir. Bu ülkelerdeki tüm etnik marketler yanında büyük süpermarketlerde de satışa sunulan KOSKA ürünleri, global bir marka olma hedefine yönelik olarak tanıtım faaliyetlerinin yanısıra, dış ülkelerdeki bayiler yardımıyla promosyon ve tattırma kampanyaları yapılmak suretiyle pazarlanmaktadır.
KOSKA HELVACISI bünyesinde; Merter Helva San ve Tic A.Ş. ana şirket olarak faaliyet gösterirken, Merter Helvacılık Mağazalar A.Ş., Koshel Şekerli Mamüller San. ve Tic.Ltd., Kospek Gıda Elektronik Konf. San ve Tic.Ltd. ve Merter Gıda Taşımacılık Depoculuk San. ve Tic.A.Ş. grup bünyesinde yer almaktadır. Grup bünyesinde ki tüm şirketler, yıllardır yüksek düzeyde vergi ödediği için birçok madalya ve takdir belgelerine sahiptir. Üretim firmamız Türkiye'nin II. 500 sanayi şirketleri arasıda ön sıralarda yer almaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları