Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

UNICEF TÜRKİYE TAKIM ARKADAŞLARI

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kocaeli Gebze
  • 19.09.2016
  • 1000+

İş Tanımı

1946 yılında kurulan UNICEF dünyada ve Türkiye’de çocukların yaşatılması, eğitimi ve korunması alanında çalışmalar gerçekleştirmektedir. UNICEF kendini, özellikle en muhtaç durumdaki çocukların yardımına koşmaya adamış bir kuruluş olarak savaş, çatışma ve doğal afet ortamlarında olan çocuklara ve ailelerine yardım götürür. Aşırı yoksulluk içindeki ve her türlü şiddete, istismara maruz kalmış çocuklarla, engelli çocuklara UNICEF öncelik verir. 

UNICEF’in 140’dan fazla ülkede çocuklar için yaptığı çalışmalar için fon sağlayan 36 Milli Komite’den biri olan UNICEF Türkiye Milli Komitesi destek vermek isteyen kişileri UNICEF’e düzenli destekçi olarak kazandırmak amacıyla İstanbul’da 4 senedir Yüzyüze Projesi’ni yürütüyoruz. Sivil toplum alanında ücretli bir iş deneyimi elde etme fırsatı kazanan proje yetkilileri aynı zamanda ikna ve iletişim gibi sosyal yeteneklerini de geliştirme imkanı elde ediyorlar. Genellikle üniversitede okuyan öğrenciler için 4-8 kişilik ekipler halinde çocuklar için çalışma fırsatı sunan bu projede çalışma alanlarını sokaklar, festivaller, fuarlar ve alışveriş merkezleri oluşturuyor. Her hafta proje çalışanlarının kendi belirlediği minimum 3 günde çalıştığı bu proje için yeni yüzlerini arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • 18 yaşından büyük,
  • Takım çalışmasına uygun,
  • Sivil toplum alanında duyarlı,
  • En az lise mezunu,
  • Kişisel gelişime açık,
  • Yeteneklerini geliştirmeye ve öğrenmeye meraklı.
"METROPOL INTERNATIONAL İNSAN KAYNAKLARI DAN. HİZ. TİC. A.Ş." Türkiye İş Kurumu' nun 202 numaralı izin belgesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Benzer İlanlar

İstanbul Marriott Hotel Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Marriott Hotel Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
YILDIZLAR OKULU
Ankara, İzmir, Düzce, Malatya, Aksaray
Bugün
BAŞVUR
AYDIN KURS
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
NESİBE AYDIN OKULLARI
Ankara, Konya, Kocaeli, Gaziantep, Diyarbakır, Antalya, Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, Zonguldak - Ereğli
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

METROPOL INTERNATIONAL İNSAN KAYNAKLARI DAN. HİZ. TİC. A.Ş.

Metropol International Insan Kaynaklari A.S. is a worldwide brand incorporated as a result of merger of "Metropol Human Resources" and "Tigbur Temporary Help & Professional Placement Co." in Turkey.

Metropol International's power brought out as a result of combination of local experiences and practices of Metropol Human Resources with Tigbur's international knowledge.

Tigbur Temporary Help and Professional Placement Co., who executes payroll preparation operations as well as Employment, Selection and Job Placement operations since 1978, creates employments over 300,000 people yearly at 30 locations all around the world.

Thanks to synergy of both powers, METROPOL INTERNATIONAL provides its customers with perfect services on employment and payroll preparation in Turkey.

With our candidate database over 2,500,000 people, you may begin to take advantage of our employment, selection and placement, periodical or permanent personnel and payroll preparation services.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları