Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Veznedar

Kırklareli
  • 5.02.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

DOKUSUZ ÖRGÜSÜZ KUMAŞ (TEKNİK TEKSTİL) İMALATI YAPAN VE BÜYÜKKARIŞTIRAN MEVKİİNDE BULUNAN SANAYİ İŞLETMEMİZE VEZNEDAR ARANMAKTADIR.

Adayların;

  1. Lüleburgaz, Çorlu, Büyükkarıştıran veya civarında yerleşik veya yerleşmeye istekli, (Bu şartı yerine getiremeyecek adayların başvuru yapmaması önemle rica olunur.)
  2. T.İş Bankası'ndan emekli (Tercih sebebidir),
  3. Askerlik hizmetini tamamlamış erkek aday olması gerekmektedir.

Adayların aşağıdaki yetkinliklerie sahip olması pozisyonun vazgeçilmez gereklerindendir:          

  • Pozitif ve çözüme odaklı,            
  • Pratik düşünen, basit çözüm bulabilen        
  • İşine bağlılık ve süreklilik gösterebilecek       

Aranan Nitelikler

Veznedar, vezne mevcudunun defter ve kayıtlara göre noksan olmamasından, veznedeki kıymetlerin ziyan veya eksilmemesinden doğrudan doğruya sorumludur. Bu sorumluluk dahilinde görevi;

a) Tahsil edilen paraları ve ödemeleri günü gününe kasa defterine kaydetmek ve bu kayıtların belgelere ve muhasebe kayıtlarına uygunluğunu sağlamak,

b) İşletmeye ait para ve kıymetli evrakı işletmenin kasasında saklamak,

c) Tahsilat ve ödemeye ilişkin belgelerin dipkoçanları ile kasa defterini ve diğer belgeleri muhafaza etmek,

d) Tamamlanmış belgelere dayanarak ve usulüne uygun olarak ödeme ve tahsilat yapmak,

e) Muhasebenin veya Genel Müdür'ün vereceği diğer işleri yapmak.


 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İZ-AR ARAŞTIRMA
Adıyaman, Amasya, Ardahan, Bingöl, Bolu, Bursa, Elazığ, Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

MOGUL TEKSTİL VE TİC.A.Ş

 Mogul Gaziantep’te 1997 yılında kurulmuş bir aile şirketidir. Firmanın faaliyet alanı dokusuz örgüsüz kumaşlar kompozit kumaşlar ve bunlardan mamul bazı bitmiş ürünlerin üretim ve satışıdır. Mogul’un ürün portföyünde spunlace, PP spunbond, Pet spunbond, Meltblown, SMS ve kompozitler (SM-MMM-SMM) extrüzyon kaplama/lamine kumaşlar, Peva Film ve bunlardan üretilen bazı nihai ürünler bulunmaktadır. MHV Floresan yüksek görünürlüklü kumaşlar, Rowapro sms çatı altı ürünler, integrale kaplama/lamine kumaşlar; Yağ emici ürünler (sosis, yastık, bum ve kitler ile içerecek şekilde), Allucoat alüminyum kaplama ürünler, Multiplex geniş en zirai kumaşlar, Duotex aşındırıcı bezler, q-wick özel baskılı bezler, asterian pulp/pp meltblown kumaşlar, Mogul’un ürettiği özel ürünlerden bazılarıdır. Kumaş temin edilen ana sektörler arasında Temizlik bezi, ıslak mendil, inşaat sektörü, yağ emici ürünler, Filtrasyon, Kaplama/Laminasyon astarları, Mobilya/yatak sektörü, Ambalaj, Otomotiv, Ziraat, Hijyen, Medikal, kablo izolasyonu, Elektrik süpürgesi toz torbası, yumuşacı Pedler yer almaktadır. Mogul Türkiyede Spunbond, Meltblown ve SMS üretimini ilk başlatan firmadır. Edana (Avrupa Nonwoven Birliği) Türkiyeden ilk üyesidir.Mogul kapasitesinin büyük bir bölümünü başta gelişmiş ülkeler olmak üzere dünyada 50’den fazla ülkeye ihraç etmektedir. Mogul kaydettiği hızlı büyümeden dolayı 2001 yılında INDA tarafından Girişimcilik özel ödülüne layık görülmüştür. Mogul Türkiyede ilk 1000 ihracatcı Firma ve Sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır. Mogul Gaziantep organize sanayı bölgesinde yerleşik 3 üretim tesisi ve genel merkezi; İstanbul Bayrampaşada bulunan iç piyasa satış bölümü; Lüleburgaz'da kurulan yeni üretim tesisi ve Kuzey Amerika'daki fabrika yatırımıyla dünya çapında üretim ve satış hizmetleri yürütmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları