Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

MOTHERCARE ANKARA CEPA-KENTPARK AVMSATIŞ DANIŞMANI

Ankara
  • 19.03.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

* Tüm satış süreçlerinde aktif olarak rol almak, mağaza hedeflerinin gerçekleşmesine katkı sağlamak.

Aranan Nitelikler

Mothercare 1961 yılında İngiltere’de kurulmuştur. Dünyada 1.300’ den fazla mağazası bulunmaktadır. Müşteri profili; anne adayları, 0-10 yaş arası bebekler ve çocuklardan oluşmaktadır. Ebeveynler, çocukları için ihtiyaç duyabilecekleri hemen her şeyi Mothercare’ de bir arada bulabilmektedir.

Mothercare Türkiye olarak 50'in üzerinde mağazamızla 14 farklı şehirde yer almaktayız. Sunduğumuz hizmetler ve geniş ürün yelpazemiz ile müşterilerimizin hayatlarında pozitif etkiler yaratmaktayız.


* En az Lise mezunuysanız,
* Mağazacılık alanında deneyimli yada cocuk gelişimi ile ilgili eğitim almışsanız,
* Mağazacılık alanında kariyer yapmak istiyorsanız,
* İletişimi güçlü, insan ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkınsanız,

Başvurularınızı bekliyoruz.
 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Amerikan Kültür Dil Okulu
Ankara, Ankara - Etimesgut
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, Tekirdağ - Çorlu, Bursa, Adana, Antalya, Trabzon
Bugün
VSB BAŞER GRUP OTOMOTİV A.Ş.
Ankara
Dün
VSB BAŞER GRUP OTOMOTİV A.Ş.
Ankara
Son 1 Hafta
VSB BAŞER GRUP OTOMOTİV A.Ş.
Ankara
Son 1 Hafta
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DEMSA İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.

 Şirket Kuruluş Yılı: 2000

 

DEMSA GROUP
2000 yılında kurulan Demsa Group, dünyaca ünlü birçok markayı Türk tüketicisinin hizmetine ve beğenisine sunarak Türkiye’nin birçok şehrine yayılmış 120'yi aşkın mağazayı kapsayan yaygın ve güçlü mağazacılık yapısı ve 1200’ün üzerinde çalışanı ile perakende sektöründe önemli bir konumda yer alıyor.

Birçok dünya markasının Türkiye temsilcisi olan Demsa Group, Harvey Nichols, Brandroom, Tom Ford, Lanvin, Alexander McQueen, Barbara Bui, Salvatore Ferragamo, Elie Tahari, Michael Kors, Longchamp, Pal Zileri, Hackett, Juicy Couture, Kate Spade, DKNY, Sandro, Maje, Ted Baker, Karen Millen, Karl Lagerfeld, Tara Jarmon, Superdry, Agent Provocatuer, Guess, Laura Ashley, Charles&Keith, Mothercare ve ELC gibi markaları bünyesinde bulunduruyor.

Türkiye’nin ilk uluslararası lüks departman mağazası Harvey Nichols’tan sonra, Demsa Group, moda mağazacılığının önemli markalarından biri olan, 120 yıllık Fransız Galeries Lafayette’i de Türkiye’ye getiriyor. Galerie Lafayette 10.000 m2 büyüklüğündeki ilk mağazasıyla, Emaar Türkiye’nin Çamlıca’daki yeni projesi Emaar Square'de 2016 yılında moda tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Perakende sektöründeki deneyimini ve vizyonunu turizm ve inşaat sektörlerine de yansıtan Demsa Group’un bu alandaki yatırımları arasında, Pera Palace Hotel Jumeirah, eski Maçka Oteli arazisinde bulunan St. Regis İstanbul ve butik gayrimenkul projesi Kandilli Konakları bulunuyor.

Demsa Group’un bir diğer önemli projesi ise Demsa Koleksiyon ismiyle müzecilik alanında sürüyor. Demsa Koleksiyon ile 2000 parçanın üzerinde resim ve 1000 parçanın üzerinde hat sanatı eserinin yer alacağı müzenin çalışmaları devam ediyor.

 

Faaliyet gösterdiği sektörler: Konaklama ve Otelcilik,Perakende

Firma web sitesi: www.demsagroup.com

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları