Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Muhasebe Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası
  • 27.08.2015
  • 1000+

Aranan Nitelikler

Süt Ürünleri Sektöründe Hizmet Veren ve Sektöründe Lider olan Şirketimizin İstanbul Bayrampaşa Merkez Ofisinde ”  Görevlendirilmek Üzere;

Merkez Muhasebe Müdürüne bağlı olarak çalışacak

" MUHASEBE SORUMLUSU ” arıyoruz.. 

  • Üniversite-Yüksek Okul Mezunu olan
  • Minimun 8 yıl iş tecrübesine sahip
  • Şirket  muhasebesinde  tecrübeli,
  • Genel muhasebeye hakim,
  • Kdv1-Kdv2 ve Muhtasar Beyannamelerini hazırlamayı bilen
  • Depo-stok kontrol-muhasebe bağlantısını kurabilen,
  • Evrak kayıt , tertip ve düzenine sahip,
  • Raporlama bilgisi olan,
  • Tercihen NETSİS Muhasebe  programını iyi derecede bilen
  • İyi Derece Excel Bilen
  • Askerlikle ilişkisi olmayan,
  • Bayrampaşa civarında ikamet eden
  • 35 yaşını Geçmemiş
  • Bay Eleman

Takım arkadaşı arıyoruz,

 

  • Not: Müracatların Fotograflı Olması Gerekmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
HAMPTON BY HİLTON İSTANBUL OLD CITY
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
COMET OTELCİLİK
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
MAKİŞ İNŞAAT
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
OZ DOGAN MUZIK ALETLERI TICARET LIMITED SIRKETI
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Muratbey Gıda San.Tic. A.Ş.

Muratbey Gıda San. Tic. A.Ş.
 

Muratbey, tecrübesiyle sütün Türkiye'deki gelişimine yön veren sayılı firmalar arasında yer almaktadır. İnovasyona verdiği önemle de Türkiye’nin yenilikçi ve öncü peynir markası olan Muratbey, 30 bin metrekare kapalı alana sahip üretim tesisi, 450 çalışanı ve günde 700 ton civarında süt işleme kapasitesi ile hergün Türkiye çapında 10 bini aşkın noktaya ulaşmakta ve daha fazla sayıdaki insanın sağlıklı sütle üretilmiş sağlıklı ürünler tüketmesini sağlamayı amaçlamaktadır.

HACCP, TSE Uygunluk, BRC, TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Sistemi Belgelerine de sahip olan Muratbey’in, yeşil üretim kriterlerine uygun olarak gerçekleştirdiği üretim süreci web sitesi üzerinden 24 saat canlı olarak yayınlanmaktadır. Bunun dışında 18 ayrı kamerayla üretimin her saniyesi gıda mühendisleri ve kalite kontrol mühendislerince gözlem altında tutulmaktadır.
Hastanelerde kullanılan ultra viyole dezenfeksiyon sistemiyle her türlü bakteri, toz gibi dış etkilerden temizlenen tesisin tüm üretim bandında sadece pastörize edilmiş süt kullanılırken, seçilen köylerden süt alımı İtalya'da tasarlanan antibakteriyel paslanmaz tanklarla yapılmaktadır. 250 ‘ye yakın ürün çeşidiyle son aşamaya giren üretimin son safhasında ise özel hazırlanan bilgisayar programıyla her ürünün dış yüzeyi optik lensler ile ayrı ayrı taranmaktadır.

AR-GE ‘ye büyük önem veren ve inovatif ürünleri ve sistemleri ile Türk sanayisinde katma değeri yüksek ürünler geliştirilmesine katkı sağlayan Muratbey , dünya pazarlarına sunduğu inovatif ürünleri ile ülkemiz adına da başarılar elde etmektedir. ABD , Japonya, S.Arabistan, Irak , Bahreyn , Kuveyt , Katar , K.K.T.C. , Mısır ,Türkmenistan , Azerbaycan gibi bir çok ülkeye ihracat da yapan Muratbey , pek çok ürün çeşidiyle dünya sofralarında kendi markasıyla yer almıştır

Peynir kategorisinde süt ürünleri firmaları ağırlıktadır. Fakat sanayi ürünlerine dönüşme aşamasında tüketicinin lezzet beklentisi ve damak zevki unutulmuştur.
Muratbey'de ise geleneksel lezzette peynirler modern teknolojiyle buluşurken, yerel özellikler de korunmuş, büyük işletme peynirciliğinin tekdüzelik riskinden kaçınılmıştır. Yani Muratbey, diğer büyük süt ürünleri firmalarından farklı olarak modern teknoloji ile kaliteli ürünler üretirken tüketicinin lezzet beklentisini unutmamış 'Lezzet diye bir şey var!' iddiasını alanında kanıtlamıştır.

Soframızın geleneksel lezzeti olan peynirin bildiğimiz, özlediğimiz o eşsiz tadı, Muratbey'le yeniden hayat bulmaktadır. Modern hijyenik koşullarda üretilen Muratbey, insanımıza peynirin unutulmaya yüz tutan gerçek lezzetini sunmaktadır.

Türkiye'nin en lezzetli peynir markası olarak bilinen Muratbey, sağlıklı lezzeti insanımıza sunmak için geliştirdiği yöntemlerle kendi sektörüne de örnek olmaktadır.

Hayvanların, Anadolu'nun temiz dağ havası ve binbir çeşit otuyla yoğunlaştırdığı , doğal aromasıyla zenginleştirdiği süt, Muratbey tesislerinde, mayalandıktan ve gerekli miktarda tuz ilavesi yapıldıktan sonra 'hiçbir katkı maddesi ilave edilmeksizin' olgunlaşması için ısıları sabitlenen özel dinlenme odalarında dinlendirilir. Havadan herhangibir bulaşmayı önlemek adına ortam havası tüm fabrikayı dolaşan havalandırma kanallarıyla saatte 8 kez tamamen yenilenir. Yenilenen hava, ayrıca hastanelerde kullanılan 'ultraviyole dezenfeksiyon' lambalarından geçirilerek her türlü dış etken önceden önlenmiş olur. Bu sistem ilk defa Muratbey tesislerinde uygulamaya konulmuş ve sektördeki diğer firmalara da örnek olunmuştur.

Gerçek tat ve kokusu muhafaza edilen süt Muratbey ürünlerindeki lezzetin esas sırrıdır. Peynirin hammaddesi olan sütün mucizevi besin değerlerini muhafaza ederek, hep aynı kaliteyi sunmanın ilk ve en önemli şartı Muratbey'de sağlanmıştır.


 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları