Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Okul Öncesi Öğretmeni

İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli Gebze
  • 22.02.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı

 

1983 yılında Amerika’da kurulan My Gym dünyanın farklı ülkelerinde 325’ten fazla şubesiyle her geçen gün büyüyerek milyonlarca çocuğa hizmet veren bir hareket eğitim ve oyun merkezidir.

 

6 aylık bebeklerden 13 yaşa kadar olan çocuklar için yaşlara göre ayrılmış sınıflarıyla her hafta değişen ve tüm dünyada global uygulanan ders programı içeriğiyle ve özel tasarlanmış ekipmanıyla, rekabetsiz ortamda çocukların kuvvet,denge,koordinasyon,çeviklik,esneklik ve sosyal beceri yönlerinin güçlenmesini sağlar.

 

30 yıllık tecrübesi ile Dünyanın bir numaralı Çocuk Spor ve Eğlence Merkezi olan My Gym Children’s Fitness Center bünyesinde My Gym Spor Eğitmeni olarak görev alacak;

 

 

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Okul öncesi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi bölümlerinden mezun
  • Çocuklarla iletişimi kuvvetli, tercihen 2-7 yas grubu çocuklarla beraber önceden çalışmış,
  • Enerjik, çalışkan ve güleryüzlü,
  • Diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen gösteren,
  • Bayan,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Tercihen Pedogojik Formasyona sahip,
  • En az 2 Yıl deneyimli,
  • Ulaşım Sorunu olmayan,
  • Esnek çalışma saatlerine uygun
  • İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy şubesinde görev alacak,
  • Tercihen İngilizce bilen,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

YENİ TÜRKİYE EĞİTİM VAKFI
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
ERSE ANAOKULLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Dün
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BİLNET EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MY GYM KURTKÖY

 1982 de California’da kurulan My Gym dünyanın dört biryanında 300 den fazla noktada hizmet vermektedir. Sporu eğlenceye dönüştürerek çocukların bedensel ve ruhsal gelişimlerine destek olan My Gym, geliştirdiği benzersiz programları ve doğum günü partileriyle birçok ödül almıştır.

My Gym 6 haftalık bebeklerden 13 yaşa kadar olan çocukların fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişimlerine yardımcı olmak için sıra dışı bir program yaratmıştır. My Gym yenilikçi beceri kazandırma yöntemleriyle sağlıklı yaşamı çocuklar için heyecan verici hale getirerek bu sahada öncülük etmektedir.

My Gym’in en son teknolojiyi takip eden tesisi, çocuklara yeni ve heyecan verici bir tecrübe yaşatmak için her hafta yerleşim düzeni değiştirilen özel tasarımlı ekipmanlara sahiptir. Eğlence, çeşitlilik ve heyecan çocukları motive etmede kritik öğelerdir ve My Gym sürekli değişen ekipman ve spor salonu düzeni ile ilgi seviyesini yüksek tutmaktadır. My Gym öğrencileri her geldiklerinde ayrı bir deneyim yaşarlar ve bundan da çok mutlular.

My Gym çocuklara güç, denge, koordinasyon, çeviklik, esneklik ve sosyal beceri kazandırırken aynı zamanda çok eğlenceli vakit geçirmelerini de sağlar. Fiziksel faaliyete doğru yönelim ilk yaşlarda oluşmaya başlar.

Bunlarla birlikte My Gym’in çocuklara sunduğu en büyük fayda çocukların özgüven ve özsaygısını geliştirmesidir. Çocuklara anlayışla yaklaşarak, destekleyici olan bunun yanında rekabetçi olmayan bir atmosfer sağlanır. Benzersiz ders programlarımız her çocuğun başarılı olması üzerine formüle edilmiştir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları