Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Usta ve Kalfa

Ankara
  • 8.01.2014
  • 50 - 100

İş Tanımı

Devam etmekte olan projelerimizde görevlendirilmek üzere elektrik usta ve kalfaları alınacaktır.

 

Aranan Nitelikler

Başvuracak kişilerde aşağıdaki niteliklerin olması tercih sebebi olacaktır.

  • Şantiye tecrübesi tercih sebebidir.
  • 50 yaş altındaki erkek adaylar.
  • Seyahat engeli olmayan.
  • Seçilecek adaylar kamu projelerinde çalıştırılacağından kesinlikle adli sicil kayıtlarının temiz olması gerekmektedir.

 

 

 

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ASRIN PARK HOTEL
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
BİNSAT HOLDİNG
Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Yenimahalle, Ankara - Keçiören, Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya, Ankara - Altındağ, Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Etimesgut, Ankara - Etimesgut, Ankara
29.08.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Net İletişim San. ve Tic. Ltd. Şti

NET İLETİŞİM, Kurumsal IP/ISDN Telefon Santralleri, Çağrı Merkezleri ve Uygulamaları başta olmak üzere tüm telekomünikasyon alanlarında entegre çözümler üreten bir iletişim firmasıdır.
Firmamız, kurumsal IP Telefon Santrali ve Çağrı Merkezi alanında dünya lideri olan AVAYA firmasının iş ortaklarındandır. NET İLETİŞİM, AVAYA ürün gurubu içerisindeki ürünlerin satış, servis, bakım ve kurulum faaliyetlerini yürütmektedir.Firmamız tamamladığı proje ve işler dikkate alınarak AVAYA Türkiye tarafından 2006, 2007, 2008, 2009 ve 2010 yıllarında üst üste beş kez “En İyi e-Devlet Ortağı (Best e-Goverment Partner)” ödülüne layık görülmüştür.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları