Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Garson

Bursa
  • 15.03.2017
  • 100 - 200
NEVALE Garson İş İlanı

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Bursa
14.02.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Bursa
12.02.2024
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
27.04.2023
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Bursa
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NEVALE

                                                          Nevale Hakkında


Birçoğumuz hayal kurarız, küçük bir mekânım olsa, içine şöyle döşesem böyle yapsam, şunları satsam vs vs… Biz de böyle bir hayalle çıktık aslında yola. Elemeği Project Solutions olarak bugüne kadar hep Türkiye’nin ve dünyanın yeme içme sektörünün önde gelen markalarına iç mimarlık alanında hizmet verdik.

 

Sonra dedik ki; neden kendi mekânımızı tasarlamayalım, neden kendi mekânımızın mimarı olmayalım? Sıvadık kolları başladık hummalı bir çalışmaya. Önce bir marka yaratmamız gerekiyordu. Yanlış olmasın 70’e yakın isim önerisi çıktı. Ne olsun, ne olsun diye düşünürken NEVALE düştü aklımıza. Marka ve mutfak sürecinde doğru ekibi oluşturmak işin en önemli kısmıydı bizim için. Elbette ki bu bir süreç ve biz hala o sürecin içerisindeyiz. Öyle ki, güçlü kadromuz ve siz değerli misafirlerimizle birlikte gelişeceğiz ve büyüyeceğiz…


Bursalı bir dünya markası olmayı hedefleyerek çıktığımız bu yol öyle bir yol ki; İstanbul, Paris, New York, Milano, Riyad ve Cidde gibi dünyanın gözde şehirlerinde adımızı duyurmayı hedefliyoruz. Bu lezzetleri sadece biz değil tüm dünya tatmalı diyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları