Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Host

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Balıkesir, Bursa, Manisa, Uşak, Kocaeli Gebze
  • 16.06.2016
  • 1000+

İş Tanımı

Kara yolu yolcu taşımacılığında güvenli, konforlu, ekonomik, standart hizmetler üretmeyi ve kalite sistemini mükemmelleştirmeyi bir görev olarak benimseyen firmamızda;

 

Şehirlerarası otobüslerimizde seyahat eden yolcularımıza, yiyecek içecek ikramında bulunmak, bilgilendirme ve uyarı anonsları yaparak güvenli ve rahat yolculuk için rehberlik hizmeti sağlamak.

Aranan Nitelikler

  • 19-28 yaş arası
  • Şehirlerarası seyahat edebilecek
  • Güler yüzlü
  • Diksiyonu düzgün
  • İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü
  • Dikkatli ve disiplinli çalışan, sorumluluk sahibi
  • Kişisel temizlik ve bakımına özen gösteren
  • Bay, Bayan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Sultangazi
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İzmir
Bugün
BAŞVUR
Hyatt Regency İstanbul Ataköy
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Bugün
BAŞVUR
MOVENPICK İSTANBUL ASIA AIRPORT OTEL
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
DRD HOTELS
İzmir - Çeşme
Son 1 Ay
BAŞVUR
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NİLÜFER TURİZM

 

 

Nilüfer Turizm, 9 Mart 2000 tarihinde Bursa’da kurulmuştur. Koşulsuz müşteri memnuniyetine odaklı hizmet anlayışı ile bugün karayoluyla yolcu taşımacılığında sektörün lider kuruluşu olan, çağdaş bir seyahat şirketidir.

 

30 adet öz sermaye otobüs ile sektörde faaliyetlerine başlayan şirket bugün, yine tamamı kendisine ait, 80 adet Yeni Travego Model Mercedes otobüs, 50’yi aşkın şehir içi servis aracı ve 1000’e yaklaşan personeliyle Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Balıkesir illeri arasında, günde ortalama 250 sefer ile güvenli ve konforlu yolculuklara ev sahipliği yapmaktadır.

Nilüfer Turizm, dinamik kadro yapısı ve çağdaş vizyonuyla, “yolculuğun referans markası” olma yönündeki hedefine emin adımlarla ilerlemektedir. Ekip çalışmasına verilen önemin bir sonucu olarak alanında uzman kişilerden oluşturulan yönetim kadrosu, profesyonel kişilerin dışarıdan verdiği danışmanlık hizmetleriyle de desteklenmektedir. Kurulduğu gün itibariyle sektöre çağ atlatan Nilüfer Turizm; müşteri memnuniyetine verdiği önem, çağın gerekliliklerinin gerisinde kalmamak arzusu ve marka yatırımıyla sektörün kendisini sorgulamasına ve çeki düzen vermesine neden olmuştur. Bugün sektör içinden ve dışından pek çok kişi ve kurum Nilüfer Turizm’i başarılı şirket modeli olarak göstermektedir. Sektörün kalite çıtasının yükselmesinde rol oynamak, Nilüfer Turizm’in haklı bir gurur kaynağıdır.

Nilüfer Turizm’in hızlı yükselişinin nedenleri arasında belki de en önemlisi, modern pazarlama stratejileri uygulayarak geliştirdiği farklı hizmetlerin, sektöre yeni bir soluk getirmesidir. Pek çok ilke imza atarak, Türk halkının seyahat etme alışkanlıklarını değiştiren Nilüfer Turizm, sürekli değişimin gerekliliğini benimsemiş bir yönetim anlayışı ile yeni ufuklara koşmaya devam etmektedir.

İyi hizmet verebilmenin altında yatan temel nedenin personel kalitesi olduğunu düşünen Nilüfer Turizm Yönetimi, periyodik aralıklarla kaptan, servis memuru, şehir içi servis şoförü, bilet satış sorumlusu ve halkla ilişkiler gibi birimlerine “liderlik, takım çalışması, kalite bilinci, kurum kimliği, müşteri mutluluğu, iletişim teknikleri” vb. konularda hizmet içi eğitim programları düzenleyerek personel kalitesini ve dolayısıyla da hizmet kalitesini arttırmaktadır.

Yılda ortalama 4 milyon kişiye hizmet veren Nilüfer Turizm, müşterilerinin dilek, öneri, şikayetlerini dinlemek ve çözmek, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek için bünyesinde bulunan halkla ilişkiler departmanı ile 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Toplumdan kazandığını yine toplumla paylaşmaya inanan Nilüfer Turizm bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere sponsorluk desteği vermektedir.

Nilüfer Turizm, dünyanın en değerli varlığı olan insanı taşıyor olmanın bilinciyle, yolculuk güvenliğini birinci planda tutmaktadır. Nilüfer Turizm’de araç başına üç kaptan görevlendirilmektedir. Kaptanların, tüm trafik kurallarına harfiyen uymaları şirket iç yönetmelikleriyle talimatlandırılmıştır.

Nilüfer Turizm devreye soktuğu Kartal Hareket Merkezi ile, İstanbul yolculuklarında yolcularını Harem Otogarı’na uğratmadan önce Kartal ‘a ardından Kavacık ‘a ve oradan da Esenler Otogarı’na ulaştırarak, yolcularına avantajlar sağlamayı başarmıştır. İzmir de ise Bornova Hareket Merkezi ile konforu yolcularına, yolculuk öncesinden hissettirebilmektedir.

“Mutluysanız mutluyuz” sloganıyla sektöre giriş yapan Nilüfer Turizm, kurulduğu günden beri, yolculukların mutluluk vermesini sağlamak için elinden geleni yapmaktadır. Bu amaçla başlatılan mutluluk servisi; uyku yastığı, ecza kiti, bulmaca kitabı, günlük yerel ve ulusal gazeteler, kitap, çocuklar için oyuncak, masal kitabı, çocuk bezi, kadınların özel günleri için hijyen ped ve diyet ürünleri de içeren açık büfe ikramlardan oluşan sektörün ilk özel hizmetidir.

2003 yılı Haziran ayında başlatılan ve her yıl Haziran-Eylül ayları arasında devam ettirilmekte olan dondurma ikramı, yine sektörde bir ilk olarak, Türk halkının takdirini toplamıştır.

Eylül 2002 tarihinde hayata geçen Kavacık Terminali ile Bursa’dan İstanbul’a olan seyahatlerde yolcuların ekstra zaman kazanması sağlanmıştır.

Nilüfer Turizm, can güvenliğini her zaman birinci planda tutarak, zaman kazandırabilecek projeler üretmeyi kendisine görev edinmiştir. Bu nedenle hizmet verdiği tüm güzergahlar arasında Express seferler düzenlemektedir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları