Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Garson Komi

Ankara
  • 26.10.2015
  • 50 - 100

İş Tanımı

Eğitim Sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin Ankara subesinde çalışabilcek bayan cafe personeli 

Aranan Nitelikler

  • En az lise mezunu,
  • Tercihen gıda sektöründe tecrübeli,
  • Servis ve kasiyerlik tecrübesi bulunan,
  • Vardiyalı düzende ve yoğun tempoda çalışabilecek,
  • Hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe ve titizliğe önem veren,
  • Müşteri taleplerini güleryüzle karşılayan,
  • Diksiyonu düzgün, iletişim becerileri gelişmiş,
  • Ekip çalışmalarında başarılı,
  • Pozitif, güler yüzlü, enerjisi yüksek,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ERA KOLEJLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara
Dün
NETELSAN ELEKTRİK ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.
Ankara - Sincan
Son 1 Ay
BAŞVUR
Aşiyan Koleji
Ankara - Çankaya
29.02.2024
BAŞVUR
LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK ve EĞİTİM VAKFI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara
12.02.2024
BAŞVUR
Ankara - Çankaya
11.02.2024
BAŞVUR
EKN GAYRİMENKUL İNŞAAT LTD.ŞTİ
Ankara - Çankaya
29.01.2024
BAŞVUR
ANKARA YÜKSELTEPE BİREY VIP KURS
Ankara - Keçiören
11.12.2023
BAŞVUR
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
ASRIN PARK HOTEL
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Büyükhanlı Park Residence
Ankara
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NLP GRUP EĞİTİM & DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ

NLP GRUP EĞİTİM & DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ
İletişim becerileri, bir kurumun kimliğini ortaya koyan önemli bir etikettir. Bu kadar hayati önem taşıyan bir konuda, pek çok kurumun yanılgıya düştüğü ortak bir nokta vardır; reklam filmi, ilan, basın açıklaması, broşür gibi yollarla, sadece istenilen ve planlanan zamanlarda iletişim kurulduğu düşüncesi. Oysa gerçek olan şudur ki; bir kurum attığı her adımla, her davranışıyla, söylediği her kelimeyle kimliği, felsefesi, imajıyla ilgili bir mesaj iletir. Yani iletişim kurmuş olur.
Kurumlar, pazarlama ve iletişim stratejileri konularında en ileri teknikleri kullansalar da, bu teknikleri kişiler uygular. Bu nedenle, planlanan uygulamaların, sağlıklı bir biçimde yaşam bulup zengin bir iletişime kavuşabilmesi, kişilerin doğru, güzel ve etkili konuşma becerileriyle mümkündür. En alttan en üst kademeye, kurum içinde çalışan elemanlar; kurulan bu iletişimin esasını oluşturur. Onların tavırları, tarzları ve kullandıkları dil; kurumun imajını yüceltir veya zedeler. Bu hayati sorun, çalışanın yetişme tarzına, geçmişte aldığı eğitime ve karakterine emanet edilemez.
NLP GRUP; 10 yılı aşkın süredir NLP tabanlı eğitim organizasyonları düzenleyerek, özellikle kurumsal yaşamda şirketlerin kendi yapılarına özel organize ettiği butik eğitimlerle sağlıklı insan ilişkileri konularında, kişileri sadece iş yaşamında değil, tüm sosyal yaşantılarında kullanabilecekleri bilgilerle donatmaktadır.
Hızla ve sürekli değişen, ve gelişen günümüz dünyasına ayak uydurabilmek için değişimi hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline getirmeliyiz. Ancak bu şekilde varlığımızı sürdürür, geliştirir ve hayatımızda istediğimiz sonuçları yaratabiliriz.
NLP GRUP, gerçek ve kalıcı değişimi hayatlarınıza taşımanıza yardımcı olmak ve NLP ismi verilen bu güçlü değişim ve gelişim teknolojisini sizlere kaliteli, etik ve uluslar arası standartlarda ulaştırabilmek için kurulmuş bir eğitim ve danışmanlık şirketidir.
NLP GRUP Amerika’dan İngiltere’ye, Almanya’dan Avustralya’ya kadar uzanan NLP şirketlerinden oluşan uluslararası bir ağın parçasıdır.
Genç, dinamik, yenilikçi ve yaratıcı NLP GRUP üyelerinin vizyonu, NLP’nin fark yaratan yolculuğunda müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve en üst düzeyde memnuniyetleri için hizmet sunmaktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları