Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Ressam/Konstrüktör

İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Kocaeli Gebze
  • 11.02.2013
  • 200 - 500

İş Tanımı

Muhtelif sektörlerde kurumsal kimliklendirme ve mağaza donatımı alanında uluslararası pazarın önde gelen firmalarından olan şirketimizin mühendislik müdürlüğünde görevlendirilmek üzere;

Aranan Nitelikler

-Üniversitelerin veya meslek yüksek okullarının makine öğretmenliği, makine resim konstrüksiyon ve makine ressamlığı bölümlerinden mezun,
-Teknik detaylandırma proje oluşturma ve maliyetlendirme konularında 3-5 yıl deneyimli,
-Metal ve plastik malzemelerinden oluşan ürünlere ait yeni ürün tasarlama, detaylandırma, modelleme ve resimlendirme süreçlerinde deneyimli,
-Solidworks ve Autocad programlarını iyi derecede kullanan,
-Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
-İstanbul Anadolu yakası veya Kocaeli civarında ikamet eden

Teknik Ressam/Konstrüktör aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
Biel Metal İşleme Polimer Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti.
Kocaeli - Dilovası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
27.02.2024
BAŞVUR
CONCRETE DESİGN İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
JETRON MAKINE SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
23.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NOVA REKLAMCILIK DEKORASYON SAN. VE TİC. A.Ş.

 

"Büyümek güç ister...."
NOVA Reklamcılık Dekorasyon A.Ş. iş kapsamı, faaliyette bulunduğu ülkeler, üretim çeşitliliği ve kapasitesi, personel sayısı ve iş hacmi açısından sektöründe lider firmadır.
Açık hava reklamcılığına yönelik ürünlerle başlayan üretim, akaryakıt istasyonları, bankacılık, otomotiv, telekom gibi yaygın perakende bayi-şube ağlarının kimliklendirilmesi alanında gelişerek devam etmiştir. Alüminyum, çelik gibi metalleri, akrilik, folyo gibi plastikleri işleme, boyama, aydınlatma ve dijital baskı yeteneklerinin yanına ahşap işleme yeteneğinin de katılmasıyla, faaliyet alanı kuruma özel mağaza mobilyacılığını da içerecek şekilde genişlemiştir. Nova, günümüzde perakende satış ve hizmet noktalarının kimliklendirilmesi ve donatımının yanı sıra alışveriş merkezleri, oteller, hastaneler, havalimanları gibi özellikli yapıların da kimliklendirilmesi ve tefrişi alanında çalışmaktadır.
Şirketimiz, 1978 yılında 60 m²'lik küçük bir atölyede kurulmuştur. Reklam sektöründeki gelişen talebi karşılamak üzere, 1987 senesinde 2000 m²'lik ilk fabrikasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Nova, 1990 -2006 yılları arasında faaliyetlerine 12.600 m²'lik Kurtköy fabrikasında devam etmiştir. Ahşap işleme tesisimiz 2002 yılında Şekerpınar'da kurulmuştur. 2007 yılı başında tüm üretim birimlerimiz ve merkez ofisimiz Gebze'de 50.000 m² alan üzerinde inşaa ettiğimiz 42.000 m²'lik yeni binamıza taşınmıştır.
Nova, kuruluşundan bugüne yurtiçinde ve dışında birçok kurumun kurumsal kimlik tasarımlarını hazırlamış, iç mekan veya dış mekan için ürün sergi stand ve sistemlerini tasarlamış, prototiplerini geliştirmiştir. Nova tasarım grubu, bu çalışmalarda yerel ve uluslararası uzman bir çok tasarım grubuyla işbirliği içinde çalışmıştır.
Yurtiçindeki ve yurtdışındaki müşterilerimizin mevcut yaygın ve büyük (binli sayılarda) bayii/şube ağlarının kimlik dönüşümlerini, firmaların stratejik tercihlerine göre tümü aynı anda veya yıllara yayılacak şekilde aşama aşama, planlaması ve uygulamasıyla birlikte gerçekleştirmiştir.
Kalite ve müşteri memnuniyetini vazgeçilmez ilkeler olarak belirleyen NOVA, faaliyetlerini 2003 yılında aldığı ISO 9001:2000 belgesi ile taçlandırmış olup; o günden bugüne geçen süre içinde de DIN 18800-7 (Çelik Yapı-Küçük Uygunluk) ve EN ISO 3834-2 (Kaynak Kalite Sistemi) belgelerini almış; Makine, Elektromanyetik Uyumluluk ve Alçak Gerilim Direktifleri kapsamında CE işareti deklarasyonlarını yapmıştır. Ayrıca 2008 yılında ISO 14001:2004 ve OHSAS 18001:2007 belgelerini almıştır.
Hizmet verdiğimiz firmalar arasında Opel, Renault, Ford, Fiat, Alfa Romeo, Peugeot, Citroen gibi otomotiv firmaları, Turkcell, Avea, Vodafone, Turk Telekom, 3G gibi telekomünikasyon şirketleri, Bosch, Philips, Siemens, Sony gibi elektronik ve beyaz eşya sektörünün önde gelen şirketleri, TEB, Citibank, Akbank, Yapı Kredi, Uni Credit gibi bankalar, Petrol Ofisi, Shell, BP, Total, Lukoil, Petline gibi yerli ve yabancı petrol dağıtım şirketleri ve perakendecilik alanında sektörlerinin lideri yerli ve yabancı büyük şirketler yer almaktadır.

 


SİNERJİ İNŞAAT MİMARLIK MÜŞV. TAAH. SAN. TİC. A.Ş.

Sinerji 1997 yılında kurulmuş olup Cephe Giydirme alanındaki faaliyetini 2001 yılından bugüne yoğunlaştırarak sürdürmektedir.
Özellikle hedef Pazar olarak belirlediği Rusya Federasyonundaki yapılanmasını 2006 ikinci yarısından itibaren gelişen pazara paralel olarak güçlendirmiş ve pazarın ihtiyaçlarına yanıt veren yüksek kaliteli cephe sistemlerini profesyonel proje yönetim anlayışı ve uluslararası projelerden edindiği tecrübe ile birleştirerek müşterilerine sunmaya devam etmektedir.
Nova Grubu'nun bir üyesi olarak Nova Grubun GOSB yanındaki 46.000 m² kapalı alanlı fabrikasında Nisan 2007 tarihinden yeni yerine taşınmış ve Nova'nın Aluminyum ekstrüzyon profil ve levha işlemedeki modern makine parkuru ile Giydirme Cephe, Aluminyum Doğrama, Aluminyum levha ve mimari çelik konularındaki güç ve kapasitesini arttırmıştır.
Özellikle 2006 -2007 döneminde Cephe Giydirme işleri gerçekleştirilen major projeler; Ritz Carlton Otel, Moskova/Tverskaya, HavaalanıTerminal Binası, Male/Maldiv Adaları, Kraliyet Özel, Jet, Hangarı, Maskat/Umman, Granada Alışveriş Merkezi, Riyad/Suudi Arabistan, The Avenues Alışveriş Merkezi, Kuveyt, Halcrow, BureauVeritas, Savant, Snow, DIWI, gibi uluslararası üne sahip proje, proje yönetim ve müşavir firmaları ile çalışmayı gerektirmiş ve bu tip projelerin Cephe İş paketlerinin yönetiminde ciddi bir bilgi birikimi sağlamıştır.
Sinerji, Cephe Giydirme alanında daima özellikli, üst düzey teknik know-how ve proje yönetimi gerektiren işleri gerçekleştirerek, coğrafyasında önemli oyunculardan biri olma hedefini kendisine koymuş, bu hedefi gerçekleştirme yönünde her biriminde sürekli kendisini yenileyerek binalara yüksek kalite cepheler giydirmenin haklı gururunu yaşamaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları