Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kaynak Personeli

İstanbul Avrupa Yakası
  • 7.03.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren firmamızın üretim bölümünde görevlendirilecek,Gazaltı ve Argon kaynağı yapabilecek personel arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Askerlik ile ilişiği olmayan
Daha önce kaynak işlerinde aktif olarak çalışmış
İşgüvenliği talimatlarına uyan
Ekip çalışmasına yatkın takım arkadaşı arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DoubleTree by Hilton Esentepe
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
BAŞVUR
VİZYON KARAVAN DİZAYN ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Çatalca
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NOVALÜKS AYDINLATMA SAN TİC. LTD ŞTİ

Novalux firması 1978 yılından buyana sektörde faaliyet gösteren yöneticileri tarafından 2007 yılında kurulmuştur.Tüm dünyada sürekli gelişme gösteren aydınlatma sektörünün ihtiyaç ve beklentilerini en iyi kalite,en iyi fiyat,en iyi hizmet felsefesiyle en iyi biçimde karşılayacak çağdaş,modern armatürler üretmek ve ihraç etmek misyonu ile çalışmalarına 1600 m2 kapalı alanda devam etmektedir.

Novalux Lighting Türkiye’nin müşteri memnuniyetine odaklı,yeni trendler yaratan,geniş ürün ağı ve hızlı servisi ile sektörün güvenilir ve gözde bir markası haline gelirken,en yenilikçi lider firmalardan biri olmayı başarmıştır.

Bunları etik değerlere ve çevreye saygılı ekip ruhu ile çalışan 30’u aşkın eğitimli personeli ve yaptığı ileri teknoloji makina parkuru yatırımı ile sağlamaktadır.

Novalux Lighting dünya standartlarındaki üretim kalitesi sayesinde Orta Doğu,BAE,İran,Kıbrıs,Azerbaycan ve Balkan ülkelerine ihracat gerçekleştirmektedir.Aynı zamanda müşterilerimizin özel tasarım uygulama beklentilerini karşılayacak şekilde özel aydınlatma üretiminde de uzmanlaşmıştır.

Novalux Lighting proje bölümü 3 boyutlu ışık dizayn programları ile ürün seçimi,adetler konusunda destek vermektedir.

Enerji tasarrufu ve verimlilik ilkesiyle,ürünlerimizde elektronik komponentler kullanarak,enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma gereçleri geliştirdik,geliştirmeye de devam ediyoruz.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları