Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bölge Satış Yöneticisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 31.01.2012
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

•Bayilerin yönetimi, sözleşme koşulları, risk durumları, satış potansiyellerinin takibi ve raporlanması,
•Yeni müşteri kazanımları ile birlikte bayilik ağlarının oluşturulması, fizibilite çalışmalarının yapılması,
•Ürün, Pazar, Fiyat ve Tüketiciler bazında piyasa araştırmalarında bulunma ve raporlama,
•Fiyat listelerinin değişen koşullara göre revize edilmesi,
•Müşteri memnuniyetinin sağlanması için gerekli önleyici ve iyileştirici faaliyetlerde bulunma,
•Periyodik müşteri/ bayi ziyaretlerinin gerçekleştirme ve raporlama,
•Sorumlu olunan bölgenin Pazarlama faaliyetlerinin yerine getirilmesi, mevcut faaliyetlerin ihtiyaçlara göre geliştirilmesi, fuar organizasyonlarının yapılması promosyon malzemelerinin katalog ve broşürlerin temini,
•Bayilere eğitim ve seminerler verilmesi, eğitim sonuçlarına göre iyileştirici önlemler alma,
•Sorumlu olunan bölgeye ait yıllık satış hedeflerini gerçekleştirme,
•Bayi satış performanslarını beklenen oranlarda arttırma,

Aranan Nitelikler

•Üniversitelerin İşletme, İktisat ve/veya Mühendislik Fakültelerinden mezun,
•Bayilik kanalı ile satış ve pazarlamada tecrübeli,
•MS Office programlarına hakim,
•Tercihen İngilizce bilen,
•İkna kabiliyeti yüksek,
•Farklı insan profilleri karşısında pozitif etki yaratabilen,
•Ekip çalışmasına yatkın,
•Prezantabl,
•Müşteri odaklı davranabilen,
•Esnek çalışma saatlerine uyum gösteren,
•Seyahat engeli olmayan, yoğun seyahat edebilen,
•B Sınıfı ehliyeti olan, aktif araç kullanabilen,
•İstanbul’ da ikamet eden,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Bugün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NOVAPLAST Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

 

NOVAPLAST PLASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

 

VESBO
BORU ve FİTTİNGLERİ

Beton ve metal boruların devrinin kapanmasıyla, insanlar daha sağlıklı, uzun ömürlü, kolay döşenen ve daha ekonomik olan plastik borulara yönelmişlerdir.Türkiye’ye plastik boruyu ilk tanıtan marka VESBO’dur.

Novaplast Plastik San ve Tic A.Ş. 1990’lı yılların başında plastik boru denince akla gelen PVC borudan hariç, tesisatlarda kullanılmak üzere Polipropilen (PP-R) hammaddesinden mamul temiz su boru ve bağlantı parçalarının Türkiye’deki ilk üreticilerindendir. Novaplast Plastik Sanayi 1992 yılında kurulmuş ve 1994 yılında Kar Şirketler Topluluğu’na katılmıştır. Novaplast’ın İstanbul merkez ve İzmit’te bulunan yüksek teknolojiye sahip tesislerinde “VESBO“ markalı plastik boru ve ekipmanları üretilmektedir.
 
Demir ve galvaniz borunun döşeme ve kullanım güçlüğü ile artan üretim maliyetleri nedeniyle VESBO alternatif olarak piyasaya sürdüğü PP-R boruyu Türk tüketicisine tanıtmış ve yaygınlaşmasını sağlamıştır. Bir anlamda Türkiye’de bugün yoğun rekabet yaşanan plastik boru sektörünü başlatmış, kaliteli ve yaratıcı ekibiyle dünyadaki gelişmeleri takip ederek sektörün yeniliğe açık olmasını ve sürekli ilerlemesini sağlamıştır.
 
VESBO  sıhhi tesisat, atık su ve ısıtma sistemlerinin yanı sıra Polietilen(PE) hammaddeden mamul içme suyu ve doğalgaz alt yapı boruları da üreterek tüketicinin tüm ihtiyaçlarına kapsamlı bir şekilde cevap vermektedir. PE basınçlı temiz su alt yapı boruları ile apartmanlarımıza giren su, musluklarımıza VESBO PP-R  temiz su boruları ile ulaşmaktadır. VESBO sıhhi tesisat boru ve fittinglerinin (bağlantı parçaları) üretiminde insan sağlığını tehdit etmeyen ve kansorejen madde içermeyen  PP-R 80 Tip 3 hammaddesi kullanılmaktadır. VESBO sıhhi tesisat boruları 20mm’den110mm çapa kadar olan üretimiyle farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek kapasitededir. Alüminyum folyolu boru üretiminin öncülerinden olan VESBO,  sıcak su ve kalorifer tesisat sistemlerinde 75mm çapa kadar olan üretimi ile hizmet vermektedir. Atık suyun kullanım alanlarından uzaklaştırılması için VESBO, PVC-U atık su tesisat sistemleri, boru ve ekipmanlarını üretmektedir. Atık su, kardeş şirketimiz  Çamlıca İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ürettiği büyük çaplı spiral sarımlı PVC borular sayesinde yaşam alanının dışına çıkarılır. Bu ürünlerimizin yanında firmamız ısınma ihtiyacına yönelik olarak radyatör ve yerden ısıtma sistemlerde kullanılmak üzere VESBO Pe-xb ve Pe-xc Cross-Link (çapraz bağlamalı) boru ve bağlama parçalarını üretmektedir.

VESBO için ürettiği ürünlerde kalite esastır. Kaliteli üretim ilkesinden asla ödün vermediği için başarılarını her alanda kanıtlayan, daima büyümeyi ve gelişmeyi hedefleyen VESBO, günden güne artan ürün çeşitliliği, geleceğe dönük yatırımları ve üretim kapasitesiyle sektörümüzde önemli bir fark yaratmaktadır.
Gerçek başarıyı kalitede arayan ve koşulsuz müşteri memnuniyeti için çalışan VESBO, kalite sisteminin geliştirilmesi için sürekli eğitim programları düzenlemektedir. Herkesin katılımı ile yapılan bu planlı ve sistematik çalışmalar sayesinde müşterilerimizin istekleri tam ve zamanında karşılanmaktadır. VESBO’un sürekli araştıran ve yenilikleri keşfetmeye hazır Ar-Ge departmanı müşterilerden ve piyasadan gelen taleplere göre ürünlerini sürekli geliştirmektedir.
VESBO markası ile satılan tüm ürünler uluslararası kuruluşlardan alınmış kalite belgelerine sahiptir.1998 yılından bu yana ISO 9002 kalite belgesine sahip olan ve 2002 yılında ISO 9001 belgesi alan VESBO, TSE ve Sağlık Bakanlığının vermiş olduğu uygunluk belgelerinin yanı sıra : Almanya’dan alınan SKZ, DVGW, Hygiene-Institut, Kreis Recklinghausen kalite belgelerine, İspanya’dan alınan AENOR kalite belgesi, Rusya ‘dan alınan GOST kalite belgesine, Beyaz Rusya , Ukrayna , Letonya, Slovakya, Bulgaristan’dan alınan kalite ve hijyen uygunluk belgelerine, Singapur, Malezya ve Çin ‘den alınmış test raporlarına sahiptir.
 
Konusunda uzman deneyimli mühendislerden oluşan Üretim ve Kalite Müdürlüğümüze bağlı mühendislerimiz 24 saat üretimi kontrol altında tutmaktadır. Ürettiğimiz ürünler ölçüm kontrollerinden geçtikten sonra doğal şartlara göre son derece ağır olan uzama, iç basınç, darbe, homojenlik, erime akış hızı, ısı dayanımı, sızdırmazlık, ısı çevrim dayanımı, soyulma, patlama, kül, di klora metan testlerine tabi tutulduktan sonra itina ile ambalajlanıp sizlerin satış ve kullanımına hazır hale gelmektedir.

Türkiye’nin yedi bölgesine dağılmış binlerce satış noktası ile Almanya ve Singapur’da bulunan yurtdışı temsilcilikleri sayesinde başarılı bir pazarlama politikası yürüten VESBO; Ortadoğu, Uzakdoğu, Batı ve Doğu Avrupa, Güney Amerika ve Afrika olmak üzere 50’ yi aşkın ülkeye ihracat yapmaktadır.

Geniş ürün yelpazemiz bir şehrin temiz su/pis su ve altyapı/üstyapısını kuracak çeşitliliğe sahiptir. Bu bakımdan sadece tesisat değil, altyapıda, su ve doğalgaz iletiminde boruları ve bağlama parçalarında da iddialıyız. VESBO olarak kalitemizle yer aldığımız projelere ve ülkemize prestij kazandıracağımızı biliyoruz, ürünlerimize güveniyoruz.

 

Türkiye’de ve dünyada usta eller için VESBO üretiyoruz.

www.vesbo.com

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları