Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Çevirmen

İstanbul Anadolu Yakası
  • 29.06.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

Nuna Yerelleştirme, 2005’ten bu yana çeviri ve yerelleştirme sektöründe hizmet vermektedir. Sektörde deneyim sahibi bir ekip tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, uluslararası mesleki kuruluşlara üye olarak hem gelişmeleri yakından izleme fırsatı bulmuş hem de global sektöre entegrasyonunu tamamlamıştır. Aynı zamanda gelişen teknolojileri de yakından izleyerek kalite ve hizmet standartlarını yükseltmiştir. Nuna Yerelleştirme EN15038 Avrupa Çeviri Hizmet Standardı sahibidir. 

 

Başlıca uzmanlık alanları bilişim teknolojileri (yazılım ve donanım), tıp ve tıbbi cihaz, hukuk, ekonomi, iş dünyası, insan kaynakları, enerji, yapı, eğlence, ağır makine ve otomotivdir. Aynı zamanda deneyimli uzman ekibi sayesinde farklı uzmanlık alanlarında da hizmet vermektedir. 

 

Nuna Yerelleştirme müşteri ve iş ortakları arasında yapılan projeler gizlilik çerçevesinde yürütülür ve yasal bağlayıcılığı olan sözleşmelerle de güvence altına alınır. Nuna Yerelleştirme İTO Tüketiciyi Koruma Taahhütnamesi’ni imzalamış seçkin kurumlar arasında yer almaktadır. Nuna Yerelleştirme Çeviri İşletmenleri Derneği üyesidir.

Aranan Nitelikler

Firmamızın çeviri projelerinde çalışmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip çevirmen ve editörler aranmaktadır:

 

  • İş etiğine önem veren,
  • Türkçe ve İngilizce dilleri arasında çeviri, redaksiyon yapabilen ve tercihen ikinci yabancı dil olarak Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Arapça dillerinden birine hakim,
  • Çeviri yaptığı kaynak dil ve hedef dilin dil ve yazım kurallarına hakim,
  • Üniversitelerin Mütercim Tercümanlık, Çeviribilim, Dil-Edebiyat, Dilbilim, Öğretmenlik veya diğer ilgili bölümlerinden mezun,
  • Çeviri teknolojilerine hakim; özellikle Trados 2007, Trados Studio, MemoQ gibi çeviri araçlarını kullanabilen,
  • Tercihen OCR ve DTP araçlarını kullanabilen,
  • Bilişim teknolojileri (yazılım ve donanım), tıp ve tıbbi cihaz, hukuk, ekonomi, insan kaynakları, enerji, yapı, eğlence, oyun, ağır makine, otomotiv konularından en az birine hakim,
  • Kaliteli ve tutarlı çeviriler üretecek, detaylara önem veren, sorumluluk sahibi, teslimat sürelerine uymaya özen gösteren,
  • Bağlı olduğu yöneticiye belirlenen sıklıkta raporlama yapılması,
  • Ekip çalışmasına uyum gösterebilen,
  • İletişim becerileri gelişmiş,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya muaf.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, Afyon - İscehisar
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Nuna Yerelleştirme

 Nuna Yerelleştirme, 2005’ten bu yana çeviri ve yerelleştirme sektöründe hizmet vermektedir. Sektörde deneyim sahibi bir ekip tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, uluslararası mesleki kuruluşlara üye olarak hem gelişmeleri yakından izleme fırsatı bulmuş hem de global sektöre entegrasyonunu tamamlamıştır. Aynı zamanda gelişen teknolojileri de yakından izleyerek kalite ve hizmet standartlarını yükseltmiştir. Nuna Yerelleştirme EN15038 kalite standardı sahibi bir firmadır.
Başlıca uzmanlık alanları bilişim teknolojileri (yazılım ve donanım), tıp ve tıbbi cihaz, hukuk, ekonomi, iş dünyası, insan kaynakları, enerji, yapı, eğlence, ağır makine ve otomotivdir. Aynı zamanda deneyimli uzman ekibi sayesinde farklı uzmanlık alanlarında da hizmet vermektedir.
Nuna Yerelleştirme müşterilerinin dil hizmetlerine yönelik gereksinimlerine bütünsel yaklaşarak müşterilerine entegre dil hizmetleri sunmaktadır.
Nuna ile müşteri ve iş ortakları arasında yapılan projeler gizlilik çerçevesinde yürütülür ve yasal bağlayıcılığı olan sözleşmelerle de güvence altına alınır. Nuna Yerelleştirme İTO Tüketiciyi Koruma Taahhütnamesi’ni imzalamış seçkin kurumlar arasında yer almaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları