Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Denetçi

İstanbul Anadolu Yakası
  • 3.11.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

ÖNER BAĞIMSIZ DENETİM VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ; denetim, danışmanlık, vergi planlaması, kurumsal finansman modelleri, proje kapsamlı müşavirlik, tam tasdik, yönetim danışmanlığı ve eğitim hizmetleri sunmak üzere 2005 yılında kurulmuştur.

ÖNER’İN, Maliye Bakanlığı'nda Hesap Uzmanı ve özel sektör şirketlerinde yönetici olarak kamu ve özel sektöre uzun yıllar emek verdikten sonra çalışmalarını Yeminli Mali Müşavir olarak sürdüren iki ortağı bulunmaktadır.

ÖNER; özel inşaat ve taahhüt, ticaret, turizm, bilişim, gıda, sınaî üretim, tekstil, ithalat ve ihracat, eğitim gibi birçok farklı alanda faaliyet gösteren, Türkiye'nin ve dünyanın önemli yerli ve yabancı kurumlarına hizmet sunmaktadır.

Verdiği hizmetlerde kalite ve niteliği ön planda tutan ÖNER, bu anlayışına paralel olarak bir yandan YMM ve SMMM ünvanlı denetçi ve danışmanlarından oluşan profesyonel kadro sayısını artırırken, diğer yandan çalışanlarının vergi, muhasebe, iş hukuku, sermaye piyasaları ve bağımsız denetim konularındaki bilgi birikimini kurum içi ve kurum dışı eğitim faaliyetleriyle en üst düzeye çıkarmaya önem vermektedir.

ÖNER, hizmetlerini İstanbul’un Anadolu yakasındaki ofisinde sürdürmektedir.

Daha ayrıntılı bilgiyewww.onerymm.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Şirketimizin kurumsal kimliği ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.onerymm.com.tr adresli web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Aranan Nitelikler

İŞ TANIMI: Yeminli Mali Müşavirlik ofisimizin VERGİ bölümünde Tam Tasdik müşterilerimizin hesap ve işlemleriyle vergi beyannamelerinin periyodik (aylık, üç aylık, yıllık) testi/denetimi ve raporlarının düzenlenmesidir.

  1. Yeminli Mali Müşavirlik şirketlerinin vergi bölümünde denetçi olarak en az 3 yıl görev yapmış olmak,

  2. Vergi bazlı denetim nosyonuna sahip olmak,
  3. Tekdüzen muhasebe sistemi ile özellikle kurumlar vergisi ve KDV mevzuatlarına hakim olmak,
  4. Bir işletmenin aylık, üç aylık ve yıllık vergi beyannameleri ile bildirimlerinin testi/denetimi konusunda tecrübeli olmak,

  5. Tam tasdik raporlarını yazabiliyor olmak.
  6. İstanbul dışı seyahatlere engel hali olmamak,

  7. Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak,

  8. İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyor olmak,
  9. SMMM belgesine sahip olmak (tercih nedenidir)

  10. 35 yaşından büyük olmamak (tercih nedenidir)

  11. Taşıt aracı kullanabiliyor olmak (tercih nedenidir)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe
Bugün
BAŞVUR
Tursoy Otelcilik ve Turizm
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
MEKTEBİM OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Dün
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖNER BAĞIMSIZ DENETİM VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

ÖNER BAĞIMSIZ DENETİM VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ; denetim, danışmanlık, vergi planlaması, kurumsal finansman modelleri, proje kapsamlı müşavirlik, tam tasdik, yönetim danışmanlığı ve eğitim hizmetleri sunmak üzere 2005 yılında kurulmuştur.

ÖNER’İN, Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu’nda Hesap Uzmanı ve özel sektör şirketlerinde yönetici olarak kamu ve özel sektöre uzun yıllar emek verdikten sonra çalışmalarını Yeminli Mali Müşavir olarak sürdüren üç ortağı bulunmaktadır.

ÖNER; özel inşaat ve taahhüt, ticaret, turizm, bilişim, gıda, sınaî üretim, tekstil, ithalat ve ihracat, eğitim, gemicilik gibi birçok farklı alanda faaliyet gösteren, Türkiye'nin ve dünyanın önemli yerli ve yabancı kurumlarına hizmet sunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları