Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Technical Office Manager

Ankara
  • 5.11.2014
  • 20 - 50

Aranan Nitelikler

We are looking for a Technical Office Manager for our Construction Project starting abroad.

Required qualifications are:

  • University degree in Civil Engineering Departments, Masters in Business Administration is a plus but not a necessity.
  • Minimum 5 – 15 years of experience in infrastructure projects preferably in road projects.
  • Experience with Aramco is a plus for the applicant but not a necessity.
  • Fluent in both written and spoken English. Will be responsible of all written correspondences with the client, partner and third parties.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
Van
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

Onur Taahüt Taşımacılık İnşaat Tic.ve San.A.Ş.

Karayolları ulaşım altyapısında önemli çalışmalar yapmış olan firmamız, 1981 yılında Çetin İşletmeleri adı altında faaliyete başlamıştır.
1981 – 1990 yılları arasında Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğüne bağlı muhtelif bölgelerde, Devlet ve İl yollarında yol yapım ve onarımı ile ilgili taahhüt etmiş olduğu işleri başarı ile tamamlamıştır.
1991 yılında Onur Taahhüt Taş. ve Tic. Ltd. Şti. kurulmuştur.
Hırvatistan, Ukrayna, Tunus, Moldova, Suudi Arabistan, Umman, Ekvator Ginesi ve Türkmenistan’daki önemli projeler başarı ile tamamlanmış olup bu ülkelerin bazılarında çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Ukrayna’da üç ayrı yerde kurulu bulunan şantiye ve asfalt plenti tesisleri ile yol yapımı, köprü, kavşak yapımı, üstyapı iyileştirme ve onarım işlerini yapmaktayız. Ukrayna’daki çalışmalarımız Ukrayna Cumhurbaşkanı tarafından üstün hizmet madalyası ile ödüllendirilmiştir.
Tunus’ta ENFIDHA Havaalanı bağlantı ve iç yolları, pist kazı - dolgu ve bitümlü sıcak karışım işleri; Suudi Arabistan’da Kral Abdullah Üniversitesi ve Kral Abdullah Ekonomi Şehri Projelerindeki, yol ve altyapı işleri ile bitümlü sıcak karışım ve köprü işleri süresinden önce bitirilerek teslim edilmiştir.
Merkezde ve tüm şantiyelerdeki Kalite Kontrol Laboratuvarlarında Toprak, Beton, Bitüm ve Bitümlü Karışımla ilgili her türlü deney ve karışım dizaynı yapılmakta, üretim ve uygulama safhaları sürekli izlenmektedir. Firmamız TS-EN-ISO 9001 ve ISO 14001 Kalite ve Çevre Sistemi belgelerine sahiptir.
Aldığı işleri zamanında ve en üstün kalitede tamamlamayı ilke edinen firmamız, bilgili ve birikimli personel ile en yeni ve en son teknolojiye uygun yeterli ve kapasiteli makine parkına sahiptir. Makine Parkımız ile ilgili en önemli çalışmamız, makine yenileme ve dengeleme programı olup, eskiyen ve modeli geçen makinelerin yerine kapasitesi yüksek yeni ve verimli makineler satın alınarak makine parkı sürekli olarak yenilenmektedir. Bakım, Onarım ve Yenileme işleri merkez şantiyemizde kurulu bulunan atölyelerimizde yürütülmekte ve burada makine, şase, motor, kaporta, döşeme, boyama gibi her türlü onarım işleri yapılmaktadır.
Firmamızın, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), Asfalt Müteahhitler Derneği (ASMÜD), İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (INTES), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) üyelikleri bulunmaktadır.
Firmamız Engineering News Record (ENR) Raporuna göre Uluslararası Müteahhitler sıralamasında 2009 yılında 162., 2010 yılında 150., 2011 yılında 169., 2012 yılında 136., 2013 yılında 135. ve 2014 yılında 138. sırada yer almıştır.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları