Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mağaza Müdür Yardımcısı

Antalya
  • 11.05.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

Ops Company Entertainment Group,un lokomotif markası olan Ops!Playkids, AVM'ler ve beş yıldızlı seçkin turizm tesislerinin mini clup alanları için sıra dışı bir kurguyla eğlence dünyası tasarlayan, uygulayan ve ekipman tedariğini sağlayan güçlü bir oluşumdur. Kurulduğu günden bu yana kurumsal öz değerlerine bağlı franchise sistemiyle Türkiye'nin dört bir yanında büyümesini sürdüren marka, dünya eğlence trendlerinin takipçiliğiyle de farkındalık yaratmaktadır. Ops!Playkids'i sektörünün ilk sıralarına taşıyan en büyük ayrıcalığıysa bir eğlence merkezinin ihtiyacı olan her detayı A'dan Z'ye aynı çatı altında sunarak anahtar teslim oyun alanları yaratmasıdır. Bu anlamda, Ops!Interior ekibiyle birlikte bir mekanı var olan standartlar dahilinde Ops!Playkids kurumsallığıyla projelendirmekte, iç mekan tasarımını hazırlamaktadır. Marka bünyesinde, oyuncak ekipman satışını da üstlenen Ops!Playkids, ithalattaki yüksek hızıyla da tanınmaktadır. Uluslararası kalite belge ve standartların sahibi olarak; sektör liderliğini korumak, "kalite-güven-farklılık" değerlerini başarıyla sürdürmek ve eğlence sektörünün çıtasını daha yükseklere taşımak hedefli çalışmaktadır.

Aranan Nitelikler

 

 

Ops!Co Şirketler Grubu'nun bir markası olan "Ops!Playkids Eğlence Merkezi" alanında

MarkAntalya Alışveriş Merkezi içerisinden görevlendirilmek üzere:

 

  •          Tercihen üniversite mezunu,
  •          Alanında tercihen en az 3 yıl çalışma deneyimli,
  •          Motivasyonu yüksek, dikkatli,
  •          Çözüm odaklı, disiplinli,
  •          Prezantabl, kendisini etkili ifade edebilen,
  •          Diksiyonu düzgün,
  •          Ekip çalışmasına uyumlu ve sabırlı,
  •          İletişim becerisi yüksek ve dinamik
  •          Tercihen İngilizce bilen,
  •          Sigara kullanmayan,
  •          22-35 yaş arası

(BAY/BAYAN) Personel Müdür Yardımcısı aranmaktadır. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
Antalya - Kumluca
Bugün
Antalya
Bugün
Antalya - Kemer
Bugün
Antalya - Alanya
Bugün
Antalya - Alanya
Bugün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Antalya - Alanya
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Antalya - Manavgat
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Antalya - Alanya, Antalya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Antalya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Ops Company Entertainment Group

KURUMSALHomeKURUMSAL

Günümüz çocuklarının eğlence ve oyun arayışlarına farklı bir bakış açısı getiren Ops!Co., sektöre giriş yaptığı ilk günden bu yana daima ilklerin üstlenicisi olmaktadır. Yenilikçi vizyonuyla dünya eğlence trendlerini yakından takip eden, güvenli oyun alanları yaratmak için alternatifler geliştirme yönünde hareket eden firma, tüm ithalatlarında kalite ve hijyen esaslarından asla taviz vermeyerek çalışmalarını sürdürmektedir.

Faaliyetlerine başladığı ilk yıl, “şişme ve çok katlı oyun parkları”nın ithalatını gerçekleştirerek pek çok yerde bu oluşumların işletmeciliğini üstlenen Ops!Co., bugün 7’den 70’e herkesin en büyük eğlencelerinden biri olan oyun platformlarını ve oyuncaklarını Ops!Playkids markalarıyla Türkiye’nin hemen her noktasına yayılması yönünde büyük katkılar sağlamıştır. Aynı zamanda Türkiye’de bir ilk olan bu oyun platformlarıyla eğlencenin çıtasını da oldukça yükseltmektedir.

Ops!Co, içinde bulunduğu eğlence sektöründe tecrübesi ve öngörülü bakış açısıyla hizmet sunarken, düzenlediği organizasyonlarla başta çocuklar olmak üzere herkesi bambaşka oyun ve eğlence alanlarıyla tanıştırmakta, yenilikleri takip ederek yeni kalmaya ve yapılmayanı yaprak öncü olmaya devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları