Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı

Bursa
  • 8.12.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

O.S.G ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE;

 

ÇALIŞMA BAKANLIĞINDAN ONAYLI “A, B veya C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI SERTİFİKASINA SAHİP”ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. 

 

İş Tanımı:

1) İşyerinde yapılan çalışmalarla ilgili olarak tasarım, makine ve diğer teçhizatın durumu, bakımı, seçimi ve kullanılan maddeler, kişisel koruyucu donanımların kullanımı, bakımı, muhafazası ve iş sağlığı ve güvenliği mevzuatına ve genel iş güvenliği kurallarına uygun olarak sürdürülmesini sağlamak için işverene önerilerde bulunmak.

2) İş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili alınması gereken tedbirleri işverene yazılı olarak bildirmek.

3) İş sağlığı ve güvenliği yönünden risk değerlendirmesi yapılmasıyla ilgili çalışmalara katılmak, risk değerlendirmesi sonucunda alınması gereken sağlık ve güvenlik önlemleri konusunda işverene önerilerde bulunmak ve takibini yapmak.

4) Çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin ilgili mevzuata uygun olarak planlanması konusunda çalışma yaparak işverenin onayına sunmak ve uygulamalarını yapmak veya kontrol etmek.

Aranan Nitelikler

  • Ekip çalışmalarına uyumlu,
  • İnsan ilişkileri kuvvetli
  • B Sınıfı ehliyetine sahip,aktif araç kullanabilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TAKİP İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ.
Isparta, Balıkesir, Çanakkale, Manisa, Bursa
20.02.2024
BAŞVUR
TAKİP İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ.
Balıkesir, Isparta, Van, Bursa
18.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

OSG Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi

 

 Şirketimiz Türkiye'nin ilk kurulan Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimlerinden olup firmalara iş yeri hekimliği, iş güvenliği uzmanlığı, sağlık personeli ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

 Ayrıca işletmemiz gerekli olan tüm sağlık tetkiklerini de gerek bünyesinde gerekse mobil araç ile işletmelerde gerçekleştirmektedir.

 Şirket genel merkezimiz Bursa İhsaniye Asya İş Merkezi'nde olup Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde de şubelerimiz mevcuttur.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları