Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

YEDEK PARÇA SIPARIŞ TAKIP MEMURU

Türkiye
  • 29.07.2008
  • 100 - 200

İş Tanımı

Yurtdışından sipariş edilen ve ithal edilecek yedek parçaların bu süreçte gerekli tüm işlemlerini takip etmek ve yönetmek, ilgili her türlü kayıt ve kontrolları yapmak ve yedek parça ihracatı ile ilgili çalışmalara destek vermek.

Aranan Nitelikler

• Üniversite mezunu,
• İthalat mevzuatını bilen,
• Tercihen SAP kullanabilen,
• Tercihen otomotiv sektöründe en az 2 yıl deneyimli,
• İleri derecede İngilizce bilen (İkinci yabancı dil tercih nedenidir)
• Ms Office uygulamalarına hakim,
• Sakarya veya İzmit bölgesinde ikamet edebilecek.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

DALBAY TAŞ İMALATI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy, Sakarya - Ferizli, Kırklareli - Merkez
Bugün
BAŞVUR
İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Dün
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Aydın - Nazilli, Aydın, Balıkesir, Manisa, Tekirdağ - Ergene, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Yalova, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Çanakkale, Denizli
Bugün
BAŞVUR
Özel Taşdelen Mutlu Çocuklar Anaokulu
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Otokar Otobüs Karoseri Sanayi A.Ş.

Otomotiv Sektrünün öncü kuruluşlarından,minibüs,midibüs,treyler ve askeri taktik araçlar ile zırhlı araçları dizayn eden ve üreten Otokar A.Ş bir Koç Topluluğu şirketidir.
Türkiye'de ilk şehirlerarası otobüs üretimini gerçekleştiren şirket olan Otokar Otobüs Karoseri Sanayi A.Ş., 1963 yılında İstanbul Bahçelievler'de kurulmuştur. Magirus - Deutz lisansı altında üretimine başladığı şehirlerarası otobüsü ile Türkiye'deki şehirlerarası otobüs taşımacılığında yeni bir devir açmıştır.
Şirket hisselerinin çoğunluğunun Koç Holding tarafından satınalınmasıyla, 1970'li yılların başından itibaren Otokar A.Ş. Koç Topluluğu'na dahil olmuştur.
Otokar, 1980'li yılların ortalarına kadar üretimini gerçekleştirdiği belediye otobüsü, küçük otobüs ve kendi dizaynı olan minibüsler ile kuruluşundan günümüze sağlamlığın, kalitenin ve uzun ömürlülüğün simgesi olmaya devam etmektedir.
1980'li yılların ortalarında bankalarda para ve kıymetli evrak taşımaya elverişli, "ilk yerli zırhlı aracı" tasarlamış ve imal etmiştir.
1980'li yılların sonunda da ürün yelpazesini genişleterek, İngiliz Land Rover firmasından aldığı lisans ile 4X4 taktik araç imalatına başlamıştır. Otokar'ın ürettiği Land Rover araçları kısa sürede yeteneklerini kanıtlamış ve Jandarma, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerinin yanı sıra Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde giderek yaygınlaşmıştır. Günümüzde Otokar, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Emniyet Güçlerine 4X4 hafif taktik araç veren tek yerli şirkettir. Araçlar halen ülkemizin birçok bölgesinde personel taşıma, keşif, güvenlik ve devriye kontrol görevlerini başarıyla sürdürmektedir.
Otokar, geliştirdiği zırhlı teknolojisini, askeri araç bilgisi ile birleştirerek 1980'li yılların sonlarından itibaren tamamen kendi dizaynı olan çeşitli "Zırhlı Taktik" araçları tasarlayıp imal etmeye başlamıştır. Bu kapsamda "Cobra" aracı, kategorisinde dünyanın en gelişmiş aracıdır.
Otokar Otobüs Karoseri Sanayi A.Ş., çeşitlenen ürün yelpazesini yüksek teknoloji kullanarak sunmak hedefi doğrultusunda, 1997 yılından itibaren Sakarya - Arifiye'ye taşınmıştır.30/10/2002 tarihi itibariyle İstanbul Fruehauf Taşıt Araçları Sanayi A.Ş nin Otokar bünyesinde birleşmesi sonucu ürün yelpazesine treyler/semi-treyler ve kamyonüstü uygulamalarıyla zenginleştirmiştir.
Otokar 2003 yılında yeni ürün olarak çıkardığı Sultan serisi küçük otobüsleri ile beğeni kazanmış, 2007 yılında küçük otobüs serisini Doruk markalı otobüsler ile genişletmiştir. Otokar, ayrıca Doruk serisi üzerinde Türkiye’nin ilk hibrit otobüsünü tasarlamıştır.
Otokar 2008 yılında imzalanan sözleşmeyle, Milli İmkanlarla Modern Tank Üretimi Projesinde Türkiye’nin ilk Milli Tankını tasarlamak üzere ana yüklenici olarak görevlendirilmiştir.
552.000 m2' lik alana kurulmuş modern tesislerinde faaliyetlerine devam etmekte olup, Türk Savunma ve otomotiv Sanayiinin öncü kuruluşlarından biridir.

 

VİZYONUMUZ
Otokar, kendi teknolojisini geliştirerek, ürünlerinde yerli ve milli kimlik özelliğini korur; topyekün mükemmellik felsefesi ile müşterilerinin, çalışanlarının ve ortaklarının memnuniyetinde sürekliliği sağlamayı hedefler.
MİSYONUMUZ
Otokar’ın ana görevi; ticari araçlar ile çeşitli savunma sanayi mamullerini, müşteri beklentileri doğrultusunda, dünya çapında rekabet gücü olan ürünler olarak tasarlamak, üretmek ve pazarlamaktır.
Çevreye ve kaliteye saygılı üretim politikasını 1998 yılında ISO 9001 ve ISO 14001 belgelerini alarak kanıtlayan Otokar A.Ş.; faaliyetlerini Milli Gizlilik Belgesi ilkeleri doğrultusunda sürdürmektedir.
İNSAN KAYNAKLARI MİSYONUMUZ
Müşteri odaklı üretim anlayışı çerçevesinde; ürün ve hizmetlerin kalitesinin çalışanlarımızın kalitesiyle sağlanacağı bilincini temel alarak; çalışanlarının kişisel gelişimlerini destekleyen, motivasyonu yükselten ve katılımcı anlayışın benimsendiği bir çalışma atmosferi oluşturmak.
Bu doğrultuda Otokar A.Ş., uyguladığı sistemler ve çalışanlarına sunduğu avantajlar ile; verimlilik ve kalite yolculuğunda çalışanlarından aldığı güç ile emin adımlarla ilerlemektedir.
Seçme ve Yerleştirme
“Doğru işe doğru insan” felsefesinin temel alındığı seçme ve yerleştirme sistemi, şirket hedeflerine uyumlu, yaratıcı, yeniliklere açık ve nitelikli işgücünü bünyesine katmak hedefine yöneliktir.

Eğitim Olanakları
Eğitimler; şirket hedef ve stratejileri doğrultusunda, günümüz rekabet koşullarında varlığımızı sürdürmeye, çalışanlarımızın kişisel gelişimlerini, performanslarını, bilgi ve becerilerini en üst düzeye çıkarmaya yönelik olarak belirlenen eğitim poltikası kapsamında organize edilmektedir.
Ücret Sistemi
Şirketimizde işe başlayan çalışanlara şirket ücret plitikasına göre belirlenen ücret ödemesi yapılır. Yılda 4 ikramiye ödenir. Ücret ayarlamaları, enflasyon ve performans dikkate alınarak yılda bir kez yapılır.
Staj Olanakları
“Üniversite – Sanayi İşbirliği Protokolü” çerçevesinde, Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencileri işletmemizde mesleki eğitimlerini tamamlarlar.
Ayrıca 3308 Sayılı kanun gereği Meslek Lisesi öğrencileri de şirketimizin staj olanaklarından faydalanmaktadırlar.
Sosyal Olanaklar
Şirketimizin öğle yemeği verilmekte olup, İzmit, İstanbul ve Adapazarı’nın çeşitli semtlerine servis imkanları vardır. İşyerimizde bir işyeri hekimi ve sağlık memuru görev yapmaktadır. Ayrıca isteğe bağlı olarak çalışanlar kendileri, eş ve çocukları için Koç Allianz Grup Sağlık Sigortası’ndan faydalanabilirler.
Fabrika alanı dahilinde bulunan basketbol, voleybol ve futbol sahalarından çalışanlarımız istedikleri zaman faydalanabilirler. Otokar ayrıca çalışan klüpleri ile tenis, yelkencilik, gezi, sualtı sporları vb. faaliyetlere maddi destek ve imkan sağlamaktadır.
Otokar A.Ş. her yıl çeşitli branşlarda Koç Topluluğu Spor Şenliklerine katılmakta ve ayrıca kendi bünyesinde sosyal ve sportif organizasyonlar düzenlemektedir.

Çalışma Saatleri

Normal mesai saatleri 08:00 – 18:00 arasında olup, haftada 5 gün çalışılır.

İzin Politikası

 

Senelik Ücretli İzin Hizmet süresi:


1 – 5 Yıl : 18 işgünü
5 – 15 Yıl : 22 işgünü
15 Yıl ve üstü : 26 işgünü

 

Sosyal İzinler :

 

Doğum izni : 4 gün
Ölüm izni : 4 gün
Evlenme İzni : 7 gün

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları