Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ön Muhasebe Sekreterlik

İstanbul Avrupa Yakası
  • 20.11.2014
  • 0 - 20

İş Tanımı

2005 yılında kurulan, İstanbul merkezli OZCGRUP İnternet Teknolojileri Ltd. Şti, özel dikkat ve benzersiz pazarlama felsefeleri aracılığıyla, gelişmekte olan web teknolojilerini yakından takip eden, uzmanlık alanı Profesyonel Web Tasarım ve Yazılım, E-ticaret Sistemleri, Google Reklamcılığı, Google Arama Motoru Optimizasyonu ve İnternet Teknolojileri Danışmanlığı olan güçlü bir organizasyondur.

Müşterileri ile etkili, başarılı ve uzun vadeli ilişkiler oluşturma amacı güden OZCGRUP küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin ve çeşitli devlet kuruluşlarının, internet teknolojileri alanındaki en büyük destekçisi konumunda olan bir şirkettir. Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik en doğru ve en akılcı çözümleri tespit ederek bu çözümlere uygun uygulamaları yapan ve web platformunda uzun vadede müşterlerinin başarılı ve kalıcı olmasını sağlayan bir şirket konumundadır.

Aranan Nitelikler

- En az Lise ve Dengi okullar mezunu

- En az 5 sene Sekreterlik ve Ön Muhasebe Tecrübesi Olan

- Word, Excell, Sunum Programlarını Kullanabilen

- Yazıcı vb. ofis gereçlerini kullanabilen

- Şirket sahibine gerektiğinde asiste edebilecek

- Şirket sahibinin oda düzeni ve ikramlarını sağlayacak

- İnternet teknolojileri (Facebook, Google vb)'ne hakim.

-Tercihen Avrupa oturan

İş Yerimiz Merterdedir.

Şartlar:

Maaş                   : Başlangıç 1250 TL

Yemek Ücreti       : Aylık Gün sayısı x10TL

SSK                    : İşe başladığı gün yapılacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AVRUPA MÜMESSİLLİK VE DIŞ TİCARET
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
COMET OTELCİLİK
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
HAMPTON BY HİLTON İSTANBUL OLD CITY
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
MAKİŞ İNŞAAT
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

OZC GRUP

OZCGRUP İnternet Teknolojileri Ltd. Şti. Firması 2005 yılından beri Kurumsal firmalara hizmet vermektedir. Kurumsal firmaların ihtiyaç duyduğu web tasarım, web yazılım, Arama Motoru Optimizasyonu, Google Reklamları, E-Mail marketing, Alan adı tescili, Alan Hizmetleri, Marka ve Patent Tescili ve Danışmanlık hizmetlerini vermektedir.

Genç ve dinamik bir kadro anlayışı benimseyen firmamızda uzman mühendis, yazılımcı ve tasarımcı kadroları bulunmaktadır. Her depertman ayrı şekilde ürün üreterek hizmet vermektedir. Müşteriye daha iyi iletişim kurmak amacıyla Müşteri Temsilcileri ile sürekli irtibat sağlanmaktadır. Firmanız için yeni olan tüm teknoloji bilgilerini hızlı ve güvenilir alt yapı ile sunmak için çalışıyoruz.

Firmamız Microsoft, İstanbul Ticaret Odası, Kosgeb, Tuskon partneridir. Partnerimiz olan grup veya organizasyon üyesi olan tüm firmalara ayrıcalıklı hizmet ve fiyat politikası sunmaktayız. Ayrıca firmamızın A.B.D. , Almanya, İngiltere, Hollanda ve Güney Korede partnerı olduğumuz firmalar bulunmaktadır.

Hizmeleri sunarken en yeni teknoloji ve mühendisliği her zaman müşterilerimize uygun ve sabit bir fiyat anlayışı ile sunuyoruz. Kobinin maddi bütçesi ve büyüklüğü ile orantı kesinlikle fiyat vermemekteyiz.

Amacımız Türkiye içinde bulunan tüm Kobilerimize Türkiye ve Dünya piyasasında İnternet pastasında önemli bir pay sahibi yapmak, Yurdışı müşterilerimiz de ise ülke ekonomimize destekte bulunmak.

Misyonumuz

 

Şirketimizin temel misyonu İnternet Teknolojileri alanında üretim yapmak ve bu üretimleri Türkiye içi ve yurtdışı pazarda satışını sağlamak. Temel amacımız yaptığımız işte en iyisini ve kalitesini yapıp müşterilerimize fayda sağlayabilmek.

 

Vizyonumuz

 

Şirketimiz gelecekte Türkiyenin İnternet Teknolojileri lider firmalarından biri olmayı hedeflemektedir. Amacımız Türkiyede başarı elde ederek bu başarımızı yurtdışına yayabilmek. Firmamız adına bir standart üreterek tüm dünyada bu standartın kullanılmasını sağlamak.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları