Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Temizlik Personeli

  • 27.07.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

Çorlu Şifa Hastanesi, Gelişim sürecini 2006 yılında Çorlu’da faaliyete kazandırmış olduğu Deva Diyaliz Merkezi ve 2007 yılında Tekirdağ’da açmış olduğu Şifa Görüntüleme Merkezi ile devam ettirmiştir.

Çorlu Şifa Hastanesi, bünyesinde bulundurduğu diğer branşların yanında bugün Kalp ve Damar Cerrahisi, Girişimsel Kardiyoloji ve Hemodiyaliz gibi çok özel branşlarda da ilerlemeler kaydetmiştir.

Çorlu Şifa Hastanesi, kendini kanıtlamış 41 uzman hekimi, Konusunda uzman 80 hemşiresi, yardımcı sağlık personeli, profesyonel bilgi birikimi ve deneyimi ile etik değerlerden ayrılmayan yönetici kadrosu, takım ruhu bilincindeki toplam 334 kişilik bir ekip ile hizmet vermektedir.

Çorlu Şifa Hastanesi, bölgenin güvenini kazanmış tecrübenin bilgi ile buluştuğu sağlam bir temelle insan hayatını her şeyden önce tutan, vicdani etik ve ilkelere bağlı, hasta haklarına saygılı, hastaların memnuniyetine odaklı tedavi edici uygulamalar yanında koruyucu sağlık çalışmalarını da kapsayan yüksek kalitede sağlık hizmetini din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin sunan ilkeli ve sağduyulu bir hastanedir.

Çorlu Şifa Hastanesi, özel bir kurum olmasına rağmen sadece belirli bir kesime hizmet vermek yerine kamu ile yapmış olduğu anlaşmalarla toplumun tüm kesimlerine hitap etmektedir.

Çorlu Şifa Hastanesi, teknolojik altyapısı, deneyimli uzman kadrolarıyla bölge insanına en iyi hizmeti sunmaya devam edecektir.

 

Aranan Nitelikler

  • 25 ve 45 yaş arası
  • Benzer pozisyonlarda görev yapmış
  • Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek
  • Takım çalışmasına yatkın

       Bay - Bayan Temizlik Personelleri Alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Tekirdağ
7.02.2024
Tekirdağ
18.09.2023
Tekirdağ - Süleymanpaşa
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Trakya Fen Bilimleri Eğitim Kurumları
Tekirdağ - Çorlu
16.02.2024
BAŞVUR
Trakya Fen Bilimleri Eğitim Kurumları
Tekirdağ - Çorlu
15.02.2024
BAŞVUR
DOĞRU CEVAP OKULLARI VE KURSLARI TİC. A.Ş.
Tekirdağ - Çorlu
12.02.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, Türkiye
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZEL ÇORLU ŞİFA HASTANESİ

Çorlu Şifa Hastanesi, ülkemizde özel hastaneciliğin yeni olduğu bir dönemde 1989 yılının Şubat ayında Göğüs Kalp Damar Cerrahı Op. Dr. Cenap ÖZKARA tarafından kurulmuştur. Çorlu Şifa Hastanesi, Gelişim sürecini 2006 yılında Çorlu’da faaliyete kazandırmış olduğu Deva Diyaliz Merkezi ve 2007 yılında Tekirdağ’da açmış olduğu Şifa Görüntüleme Merkezi ile devam ettirmiştir. Çorlu Şifa Hastanesi, bünyesinde bulundurduğu diğer branşların yanında bugün Kalp ve Damar Cerrahisi, Girişimsel Kardiyoloji ve Hemodiyaliz gibi çok özel branşlarda da ilerlemeler kaydetmiştir. Çorlu Şifa Hastanesi, kendini kanıtlamış 30 uzman hekimi, Konusunda uzman 40 hemşiresi, yardımcı sağlık personeli, profesyonel bilgi birikimi ve deneyimi ile etik değerlerden ayrılmayan yönetici kadrosu, takım ruhu bilincindeki toplam 210 kişilik bir ekip ile hizmet vermektedir. Çorlu Şifa Hastanesi, bölgenin güvenini kazanmış tecrübenin bilgi ile buluştuğu sağlam bir temelle insan hayatını her şeyden önce tutan, vicdani etik ve ilkelere bağlı, hasta haklarına saygılı, hastaların memnuniyetine odaklı tedavi edici uygulamalar yanında koruyucu sağlık çalışmalarını da kapsayan yüksek kalitede sağlık hizmetini din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin sunan ilkeli ve sağduyulu bir hastanedir. Çorlu Şifa Hastanesi, özel bir kurum olmasına rağmen sadece belirli bir kesime hizmet vermek yerine kamu ile yapmış olduğu anlaşmalarla toplumun tüm kesimlerine hitap etmektedir. Çorlu Şifa Hastanesi, teknolojik altyapısı, deneyimli uzman kadrolarıyla bölge insanına en iyi hizmeti sunmaya devam edecektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları