Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Özel Güvenlik Personeli

İzmir, Bursa, Muğla, Antalya, Aydın, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 23.12.2010
  • 0 - 20

İş Tanımı

İSTANBUL,İZMİR,BURSA ULUDAĞ,AYDIN SÖKE-KUŞADASI,MUĞLA MARMARİS-BODRUM,ANTALYA FETHİYE ...BÖLGELERİNDE BULUNAN 5YILDIZLI OTEL VE TATİL KÖYLERİNDE GÖREV ALICAK 200 GÜVENLİK PERSONELİ VE AMİRLERİ ALINACAKTIR.

*700.-TL/750.-TL NET MAAŞ+YEMEK+KALACAK YER+SSK+MALİ SORUMLULUK SİGORTASI TEMİN EDİLECEKTİR.

*İSTANBUL/KARAKÖYDE YENİ AÇILMIŞ BİR PROJE İÇİN ACİL GÜVENLİK ELAMANINA İHTİYAÇ VARDIR.BAŞVURULARIN İST MERKEZE ADRESİNE BİZZAT YAPILMASINI RİCA EDERİZ.

PART-TİME
*PRESTİJ GRUP İSTANBUL-DİĞER İLLERDE YAPILACAK OLAN KONSER VE TURNE ORGANİZASYONLARI İÇİNDE PART-TİME ELEMANLAR ÇALIŞTIRACAKTIR.

*PRESTİJ GRUP ÖZEL GÜVENLİK KURSU EĞİTİMİYLE DE HİZMETİNİZDEDİR.İSTANBUL-İZMİR İRTİBAT NUMARASINDAN UYGUN FİYAT VE ÖDEME ŞARTLARIYLA KURSİYER OLARAK BAŞVURABİLİRSİNİZ.

Aranan Nitelikler

EN AZ 1.70(BAY),1.60(BAYAN)BOY,FİZİĞİ DİKSİYONU DÜZGÜN,ÖZELLİKLE YÜKSEK İŞ AHLAKI İŞ CİDDİYETİ OLAN BAKIMLI,DİSİPLİNLİ PERSONELLER ALINACAKTIR.ÇALIŞAN PERSONELLERİN BİR KISMI DÖNEMSEL BİR KISMI SÜREKLİ ANA KADRO OLARAK ÇALIŞTIRILACAKTIR.SAĞLIK PROBLEMİ VE ALKOL-SİGARA ALIŞKANLIĞI OLAN KİŞİLER TERCİH EDİLMEYECEKTİR.

*YENİBİRİŞCOM DAN ONLİNE BAŞVURULARINIZDA RESİMLİ OLANLARA ÖNCELİK TANINACAKTIR.

*ADRESE BİZZAT BAŞVURU İÇİN MÜRACAAT EVRAKLARI;

1ADET RESİM
2ADET A4 KAĞIDININ ÖNYÜZÜNE NÜFUS CÜZDANI VE ÖGG FOTOKOPİSİ










Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Özel Prestij Güvenlik Kursu Güvenlik Hizmetleri Tic.Ltd.Şti

Türkiye de ilk akademik seviyede okul eğitimi almış özel güvenlik timimiz en geniş kadrolu sivil savunma ( afet durumu, arama, kurtarma ) eğitimi almış tek firmasıdır. Uzman kadromuz sizlerin iyi ve kötü gün dostu olarak eğitilmiş, insan psikolojisi, halkla ilişkiler, ilk yardım , yabancı dil, yangın, deprem , bomba, anti-terör, aikido, ve doğal afet gibi durumlar için uzman kişilerce seminer ve eğitimlerini tamamlamışlardır.

1990 yılında kurulan firmamız siz değerli müşterilerimize tüm etkinliklerinizde güvenlik organizasyonları, güvenlik sistemleri ve yakın koruma hizmetlerini sürdürmektedir.

Ayrıca 5188 nolu özel güvenlik teşkilat kanunu kapsamında yer alan hükümlere göre güvenlik kadrolarında ilk olarak özel güvenlik okulunu açarak konusunda uzmanlaşmaya gitmiştir. Son beş yıl içersinde yeni emekli olan birçok emniyet müdürü, subay, Avukat doktor, itfaiyeci ve eğitimcilerden oluşan Türkiyenin en geniş eğitim kadrolu okullarına sahibiz.

Birçok özel kuruluşa, holding, hastane, iş merkezi, alış-veriş merkezi, stadyum, fast-foot, mankenlik ajansları, sanatçılar iş adamları ve birçok resmi kurum ve kuruluşlarda görev yapan bakan, milletvekilleri ve bürokratlara gerek yurtiçi gerekse yurtdışı etkinliklerde yakın koruma hizmetlerine devam etmektedir.

Türkiye'de ve dünya da yapılan bir çok ünlü mega starlara da güvenlik hizmetleri vermiş olan firmamız 1500 kişilik kadrosu ile siz müşterilerimizin her zaman hizmetinizdeyiz.

Güvenlik hizmetleri üst düzey denetleme ve gözetim timi ile desteklenmektedir.

Yeni sezon tüm organizasyon faaliyetleri ve bünyenizde kurabileceğiniz güvenlik organizasyonlarında birlikte olmak dileği ile çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları