Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Laboratuvar Teknikeri

Denizli
  • 13.05.2014
  • 0 - 20

İş Tanımı

Özel Patoloji Laboratuvarında tekniker/teknisyen olarak çalışacak

Aranan Nitelikler

Sağlık Meslek Lisesi veya Sağlık Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar programı mezunu olmak

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Aydın - Nazilli, Aydın, Balıkesir, Manisa, Tekirdağ - Ergene, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Yalova, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Çanakkale, Denizli
Bugün
BAŞVUR
Doğa Koleji
Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Özel Tanı Patoloji Laboratuvarı

Özel TANI Patoloji Laboratuvarı 2010 yılında Prof.Dr.S.Ender DÜZCAN tarafından kurulmuş ve faaliyetine başlamıştır. Hastalıkların doğru ve zamanında tedavisinin vazgeçilmez koşulu olan doğru, güvenilir ve hızlı tanı için laboratuarımız da çağdaş patolojinin tüm olanaklarıyla hizmet verilmektedir. Bu amaçla servikovajinal sürüntü örnekleri (PAP Smear) ve diğer hücresel incelemeler yanında organlardan alınan biyopsi ve ameliyat materyallerinin incelemeleri yapılmaktadır.


Laboratuvarımız teknik alanları içinde yer alan histoteknoloji ve sitopatoloji birimlerinde rutin patolojik incelemeler yanında tedavi ve hastalığın seyrinin belirlenmesinde rol oynayan tümör belirteçlerinin saptanmasına yönelik immunhistokimyasal incelemeler ve histokimyasal tanı yöntemleri de hızlı ve güvenilir şekilde uygulanabilmektedir.


Prof.Dr.S.Ender DÜZCAN dışında 2 teknik ve yardımcı personelin görev yaptığı laboratuarımızda servikovajinal sürüntü örnekleri (PAP Smear) ve diğer hücresel incelemelerin sonuçları ilk 24 saat içinde, doku incelemelerinin sonuçları 24-72 saat içinde rapor edilmektedir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları