Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Fransızca

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 18.05.2008
  • 20 - 50

İş Tanımı

İlköğretim ve/veya Lise düzeyinde deneyimli Fransızca ğretmeni

Aranan Nitelikler

En az 5 yıllık deneyim
Yetkin düzeyde bilgisayar becerisi

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Özel Yüzyıl Işıl Eğitim Hizmetleri Tic. A.Ş.

 

ÖZEL YÜZYIL IŞIL OKULLARI

Yüzyıl Işıl Okulları, yüksek akademik standartlara sahip evrensel niteliklerdeki okullara artan talebi karşılamak amacıyla 1990 yılında kurulmuş olup, İngilizce dilinde eğitim veren ve çeşitli ders dışı etkinlik seçeneklerinin sunulduğu, karma ve gündüzlü  bir eğitim kurumudur. Belgrad Ormanı’nın kıyısında yerleşik Yüzyıl Işıl Okulları’nda sınıfların, idari ofislerin ve dinlenme alanlarının yanı sıra, fen, medya ve bilgisayar laboratuvarları, resim atölyesi ve müzik odaları, kütüphaneler, görsel-işitsel merkez, 350 kişilik oditoryum, spor salonu, oyun alanları, tennis, futbol sahaları ve amatör ve profesyonel kullanıcılara açık YIEV Nahum Gözlemevi de vardır. 

Yabancı dil olarak İngilizcenin yanı sıra, 6. sınıftan itibaren Almanca ya da Fransızca dillerinden biri de öğretilmeye başlanır. Anaokulundan başlayarak öğretilen İngilizce dilinde kurum genelinde süreklilik esas alınmıştır.

Okul, Avrupa Konseyi Uluslararası Okullar Birliği’ne (ECIS) ve Uluslararası Okullar Birliği’ne (CIS) üye olup IB Diploma Programı’nı uygulamak için Uluslararası Bakalorya Teşkilatı (IBO) tarafından yetkilendirilmiştir. Öğrencilerin IB Diploması alabilmek için iki yıl boyunca devam ettikleri programın müfredatı  interaktif bir ortamda  işlenmektedir. Öğrencilerin sadece bilgi alan edilgen kişiler olmaktan çıkıp kendi öğrenmelerinden sorumlu, sorgulayan, eleştirel ve analitik düşünme tarzı geliştirmiş, adil ve yerinde yargılar geliştiren kişiler olmaları amaçlanmıştır. Yüzyıl Işıl Lisesi’nin ilk mezunları 2001 yazında diplomalarını almışlardır. Bugüne kadar mezunlarımızın yaklaşık yarısı dünyanın çeşitli ülkelerindeki prestijli kurumlara başvurmayı tercih etmiş ve kabul edilmişlerdir. Türkiye’de okumayı tercih eden mezunlarımız önde gelen devlet üniversitelerinde ve özel üniversitelerinde öğrenim görmektedirler.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları