Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satınalma Planlama ve Takip Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 1.03.2019
  • 200 - 500

İş Tanımı

3 kisilik satınalma ekibi ile organize calisacak

Traktor yedek parcalari sektorunde satınalimı yapılacak urunlerinin, ilgili alternatif ureticilere atanmasını, fiyat pazarlıklarının ve odeme vadelerinin gorusmelerinin yapılmasını, urunlerin ihracat sevk tarihlerine gore terminlerini belirlemeyi ve takibini, ilgili urunlerin sirket menfaatlerini koruyacak sekilde nakliye, ambalaj gibi detaylarini gorusup karara baglayacak satınalma uzman yardimcisi aranmaktadır. Ayrıca belli donemlerde stok envanter listesi alarak ağtıl stok ve stok degerleri ve stok rakamlarini gerekli birimlere iletecek, stok hareketlerine her kalem urun icin yıllık alakasyon degerlerini belirleyip sisteme girecek, stokları kendi arasında gruplayip stok tiplerine gore sisteme girislerini yapacak, uretici urun fiyatlarinin takibini ve sisteme girisini yapacaktır.

Aranan Nitelikler

4 yıllık universite mezunu

Tercihen ingilizce bilen

en az 1 yıl deneyimi olan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Dün
Çakıroğlu Grup
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
SİMERKOM ELEKTRONİK
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ULUSLARARASI MAVİ HİLAL İNSANİ YARDIM VE KALKINMA VAKFI
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Tursoy Otelcilik ve Turizm
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Selçuk, Denizli - Pamukkale, Sakarya - Sapanca
Son 1 Ay
BAŞVUR
DAYNE SAGLIK URUNLERI LTD. STI.
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
14.03.2024
BAŞVUR
MİNTTEKS KONFEKSİYON SAN.TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
4.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
27.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZGÜR TRAKTÖR YEDEK PARÇA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

ÖZGÜR ZİRAAT VE İŞ MAKİNALARI LTD.ŞTİ 1987 yılında İstanbulda kurulmuştur. Kuruluş amacı traktör ve biçerdöver için yedek parça pazarlaması yapmaktı. İlk yıllarında sadece John Deere markasına hitap etmiştir. Sonraki yıllarda fason imalat,ithalat ve ihracat işlerinde faliyet göstermeye devam etmiştir. İhracatın hızla büyümesi üzerine diger traktör markalarından Massey Ferguson,Ford,Fiat,Case-IH,Steyr ve Deutz Traktör parçaları imalatı ve ithalatına yönelmiştir.

1995 yılında ihracat şirketi ÖZGÜR TRAKTÖR LTD.ŞTİ.ni kurarak ihracatı bu şirket üzerinde yapmaya başlamış ve dünyanın her kıtasında yaklaşık 50 ülkeye ihracat yapmaya devam etmektir. After markete traktör ve biçerdöver parçalarını yanında özel ürünler geliştirerek bunların ihracatını yapmaya ve bazı montaj fabrikalarına ürünler tedarik etmeye başlamıştır.

Kurulduğu yılda sadece kurucusu Makina Mühendisi Hüsamettin BÖLÜKBAŞ'ın çalıştığı ve 10 metre karelik kiralık bir işyerine sahip olan şirketimiz bugün 4000 metre karelik kendi yerinde ve 22 kişilik bir çalışana sahip ISO 2000-9000 kalite belgesine sahip bir şirket olmuştur. Bu gelişmelerde emegi geçen çalışanlara ve katkıda bulunan siz degerli müşterilerimize teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı iletiriz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları