Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Engelli Personel
ENGELLİ ÖZHAN MARKETLER ZİNCİRİ
Bursa
26.07.2023
Firmanın Tüm İlanları

Ağır Vasıta Şoförü

Bursa
  • 3.09.2013
  • 20 - 50

İş Tanımı

Özhan Marketler Zinciri, 700 çalışanı ve 33 Mağazası ile kalite ve güvenin Bursa'daki sembolü olarak, müşterilerine 50 yıldır hizmet vermektedir. Siz de Bursa'nın lider perakende firması Özhan Marketler Zinciri'nde çalışmak istiyorsanız ilanımıza başvurabilirsiniz.

Depo Sevkiyat bölümümüzde görevlendirilmek üzere “SRC Belgeli, E Sınıfı Ehliyetli Şoför” alınacaktır.

Aranan Nitelikler

  • E Sınıf Ehliyet, SRC ve Psikoteknik belgesi bulunan
  • Ağır vasıta araç kullanabilen
  • 22-42 Yaş arası
  • Vardiyalı sistemde çalışabilecek
  • Bursa'da ikamet eden
  • Askerliğini tamamlamış, Bay

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KALYON HOLDİNG
Bursa
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZHAN MARKETLER ZİNCİRİ

''Bir hayalin olsun, sana yol göstersin ve sürüklesin peşinden...''

-Nevzat Özhan da bir hayal kurmuştu Yenisölöz’de, 1963 yılında açtığı küçük bir bakkal dükkanında ...Nevzat Özhan’ın açtığı yolda yürüyen, ortak düşlere, ortak hedeflere sahip olan çocukları ise, Özhan’ı Bursa’ya taşıyarak, kentin ilk yerel marketi haline getirdiler.

-1963 yılında kurulan şirketimiz, Bursa genelinde 45 mağazası ve 900'ü aşkın çalışanı ile faaliyetlerine devam etmektedir. TSE-ISO 9001 Kalite güvenliği ve TSE-ISO-22000 Gıda Güvenliği Belgesi sahibidir.

-Zengin ürün çeşidimiz, titizlikle sürdürdüğümüz besicilik altyapısıyla sunulan et mahsullerimiz, balık çeşitlerimiz, Türkiye’nin dört bir yanından getirilen özel şarküteri ürünlerimiz; Özhan markasının hijyen ve güven farkıyla tüketiciye ulaşıyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, verimlilik ve kalite çalışmalarına da özen gösteren Özhan Marketler Zinciri, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni alan ilk yerel market unvanını taşıyor. Perakende sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücü sorununu çözmek için harekete geçen Özhan, kurduğu eğitim merkezinde çalışanlarına eğitimler veriyor. Özhan Eğitim Merkezi, Bursa'da bir ilk olma özelliği taşıyor.

-Özhan Marketler Zinciri olarak, müşterilerimizden ve çalışanlarımızdan aldığımız güçle, Bursa'da yeni mağazalar açarak, perakende sektöründe yeni istihdam olanakları yaratmaya ve çalışanlarımıza kariyer fırsatları sunmaya devam edeceğiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları