Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İhracat Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 27.01.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

1958 yılından beri faaliyette olan firmamız, Bahçeşehir Hoşderedeki yeni üretim biriminde dünyanın ünlü markaları için , çorap üretimi yapmaktadır. 

 

Yetiştirilmek üzere işe alım yapılacaktır.

Adayın Dış ticaret terimlerini bilmesi gerekmektedir.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Dış Ticaret bölümlerinden mezun olmak. 

Tercihen inglizce bilmek.

MS Excel ve Word programlarını bilmek. 

Yoğun iş temposuna uyum göstermek.

Avrupa yakasında ikamet etmek, (İş yerine yakın Avcılar, Beylikdüzü, Bahçeşehir vs. bölgelerinde oturanlar tercih edilecektir.)

 

Not: Bayan eleman aranmaktadır. 


Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İSMAİL ERDAL / ERDAL EV GEREÇLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
12.02.2024
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
BAŞVUR
Tanrıverdi A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Ay
BAŞVUR
GÜLLE ENTEGRE TEKSTİL İŞLETMELERİ EMLAK DAN.SAN.TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
15.02.2024
BAŞVUR
ALTEK DOKUM HADDE MAM.SAN.TİC.A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
SANCAK GLOBAL GIDA DIŞ TİCARET LTD ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Öztaş Çorap Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Öztaş Çorap 1958 yılında sektörünün duayeni sayılan ve 2001 yılında kaybettiğimiz Sn. Habib Öztaş tarafından kurulmuş olup, 50 yıldır Çorap sektöründe faaliyet göstermekte ve üretim yapmaktadır. 1984 yılından sonra ihracata da başlayan Öztaş Çorap çok kısa bir süre sonra yurt dışında da kendini kabul ettirmiş ve şu an Türkiye’nin önde gelen çorap ihracatçıları arasında yerini almıştır. Öztaş Çorap, hemen hemen her türdeki çorap taleplerine cevap verebilecek, sektörü içinde Türkiye’nin en geniş ve en güçlü makine parkına sahip, sayılı üretici firmalarında biridir. Öztaş Çorap, başarılı yönetimi, güçlü sermaye yapısı, gelişen teknolojiye ayak uydurması ve tüketici eğilimlerini dikkate alması gibi özellikleri sayesinde istikrarlı bir gelişmenin ve büyüme göstermenin haklı gururunu yaşamaktadır.Öztaş yıllık 45 milyon çift çorap üretim kapasitesine sahip olup, bu üretimin tamamını kendi mülkiyeti olan fabrikalarda gerçekleştirmenin yanı sıra bünyesinde geliştirdiği bilgisayar programı ile her aşamasını takip edebildiği üretim, paketleme ve kalite kontrol sistemi sayesinde müşterilerine en kaliteli servisi verebilmektedir.Ayrıca, 2006 yılında inşaatını bitirip, üretime geçtiği 22.000 m2 kapalı alana sahip yeni fabrika binası ile daha ileri teknoloji ve iyi bir fiziki ortam sayesinde hedeflediği çağdaş üretim planlamasına kavuşmuştur. Deneyimli üretim ve pazarlama kadrosunu bu yeni ortam ile bütünleştirerek, şirket yapısını daha organize bir hale getirmiştir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları