Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

DENETÇİ

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 16.03.2011
  • 0 - 20

İş Tanımı

Türkiye’nin önde gelen yerli sermayeli dondurma firması Panda Türkiye Distribütör ve Direkt Dağıtım Bölgelerini satış noktası bazında ziyaret ederek satış operasyonlarının şirket kalite standartlarına uyumunu ölçmek ve denetlemek üzere çalışacak genç dinamik ve çalışkan yeni mezun Denetçiler aramaktadır.

Temel Görev ve Sorumluluklar

1. Tüm distribütör ve direkt dağıtım depolarının sezon içinde ayda minimum bir kez ziyaret eder ve satış pazarlama operasyonlarının kalite standartlarına uyumunu ölçer, denetler, bölge hakkında rapor hazırlar.

2. Bölgelerde elde edilen verileri ve gözlem raporunu şirket denetim kuralları ve prosedürleri doğrultusunda hızla bağlı olduğu Denetim Müdürlüğüne ulaştırır.

3. Denetim Müdürü tarafından belirlenen çalışma takvimi çerçevesinde saha ziyaretleri ve denetimleri gerçekleştirir; saha faaliyetlerinin şirket kalite standartlarına uygunluğunu ölçer, rapor haline getirir.

Aranan Nitelikler

• MS ofis programları
• Sürücü ehliyeti
• Seyahat engelinin olmaması
• Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak
• Üniversite mezunu
• Analitik düşünen, detaycı, çalışkan, güvenilir, takım çalışmasına uygun.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
21.03.2024
BAŞVUR
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
19.03.2024
Tursoy Otelcilik ve Turizm
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MEKTEBİM OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
26.03.2024
BAŞVUR
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
19.03.2024
BENZER TÜM İLANLAR

HAS GIDA SANAYİ VE TİC. A.Ş.

PANDA

Has Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1984 yılında yerli sermaye ve ALFA LAVAL (Danimarka) teknolojisi ile kurulmuş Türkiye’nin ilk endüstriyel ambalajlı dondurma üreticisidir. Tüm üretimi dünya standartlarında hijyen ve kalite koşullarına uygun olarak otomasyon sistemiyle ve uzman bir kadro tarafından gerçekleştirilmektedir.
Toplam Kalite Yönetimi bilinciyle; kalite anlayışını her alanda gerçekleştirmeyi amaç edinmiş ve bu amaç doğrultusunda tüm birimlerini yeniden yapılandıran firmanın değişmez ilkeleri;
YÜKSEK STANDARTLARDA ÜRÜN KALİTESİ                                      ÜSTÜN HİZMET ANLAYIŞI
TÜKETİCİ ODAKLI ETKİN PAZARLAMA                                                  MÜŞTERİ VE TÜKETİCİ MEMNUNİYETİ
EKİP RUHUYLA HAREKET EDEN YETKİN VE MUTLU ÇALIŞANLAR
İLETİŞİMDE MÜKEMMELLİK
SOSYAL SORUMLULUK
ÇEVRE DOSTU  ÜRETİM
olarak özetlenebilir.
İstanbul Avcılar'da 10.000 m2lik kapalı alanda kurulu modern tesislerinde, uluslararası sağlık standartlarına uygun olarak tamamen kapalı sistemle üretim yapan Panda, sektördeki 27 yıllık tecrübesiyle hem uluslararası tatları, hem de geleneksel Türk tatlarını içeren geniş ürün yelpazesini tüketicinin beğenisine sunmaktadır.
Tüm yaş ve sosyo-ekonomik gruplara dahil insanların değişen damak zevkine hitap eden  53 ayrı tat ve 101 değişik çeşitten oluşan ürün gamı üç ana başlık altında toplanmaktadır:

  • Impulse - Anında tüketilen ürünler
  • Take Home - Ev tipi ürünler
  • Catering - Endüstriyel ürünler

Firmanın satış operasyonu modern teknoloji kullanılarak ve tamamen bilgisayar destekli olarak yürütülmektedir. Panda ürünleri, tüm Türkiye'ye yayılmış bayileri ile soğuk zincir ilkeleri doğrultusunda on binlerce satış noktasından tüketiciye ulaştırılmaktadır.
Kurulduğu günden bugüne pazardaki gelişmeleri öngörerek sürekli bir büyüme trendi izleyen şirket, gerçekleştirdiği yatırımlarla kapasitesini artırarak 2011’e girmiştir. 
Türkiye’nin en büyük dondurma üreticilerinden biri olan Panda, aynı zamanda yurt dışına da ürünlerini ihraç etmektedir. Kosova, Arnavutluk, Bosna, Kıbrıs, Türk Cumhuriyetler ve Ortadoğu Panda’nın ihracat gerçekleştirdiği yabancı pazarlardır.  
Firma, insan kaynaklarına yaptığı sürekli yatırımlarla da çalışanlarının organizasyonel ve bireysel gelişimlerini destekleyerek işlerinde etkin, verimli ve başarılı olmaları hedefi doğrultusunda hareket etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları