Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

DEPO ŞEFİ

Tekirdağ
  • 4.12.2008
  • 200 - 500

İş Tanımı

•Tercihen üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun
•FMGC sektöründe en az 3 yıl depo ve lojistik yönetimi deneyimi olan
•Tercihen depo otomasyonu konusunda deneyimli
•MS Office uygulamalarını bilen
•Askerlikle ilişkisi bulunmayan (erkek adaylar için)
•İyi derecede İngilizce bilen
•Çorlu ve civarında ikamet eden / edebilecek

çalışma arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

•Depo ve sevkiyatların PBG standartlarına uygun olarak yönetilmesi
•Verimlilik konusunda projeler geliştirip uygulanması
•Depo ekibinin etkin olarak yönetilmesi ve performansın geliştirilmesi
•İlgili periyodik raporlamaları yapmak
•Depo ekibine liderlik etmek

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Tekirdağ - Çerkezköy
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
Tekirdağ, Kırklareli, Edirne
Dün
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
VLM4 YAPI SİSTEMLERİ YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ
Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
Tanrıverdi A.Ş.
Tekirdağ - Çorlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
Tanrıverdi A.Ş.
Tekirdağ - Çorlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PEPSI


Pepsi Bottling Group

Pepsi Bottling Group (PBG), Pepsi-Cola içeceklerinin dünyadaki en büyük üreticisi, satıcısı ve dağıtıcısıdır. PBG, 143.000den fazla çalışana ve dünya çapında yaygın yiyecek ve içecek markalarına sahip PepsiCo’nun en büyük şişeleyicisidir. Yıllık 10.5 milyar dolarlık satışa ve 65.000den fazla çalışana sahip olan PBG, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Yunanistan, Meksika, Rusya, İspanya ve Türkiye’de faaliyet göstermekte, dünya çapında 98 tesiste üretim faaliyetini sürdürmekte ve yaklaşık 500 dağıtım merkezine sahip bulunmaktadır.

PBG Türkiye

Pepsi Bottling Group (PBG), 2002 yılının Mart ayında Türkiye’deki Pepsi şişeleme operasyonunu satın alarak; daha önce Tamek Holding bünyasinde faaliyet gösteren Fruko Meşrubat Pazarlama A.Ş. ve Fruko Meşrubat Sanayi A.Ş., sadece Yerinde Tüketim noktalarına satış ve dağıtım yapan Pepsi Cola Servis ve Dağıtım A.Ş. şirketleri ile, Türkiye’deki Pepsi Cola International ofisini tek çatı altında birleştirdi. Bu satınalma, PBG’nin dünya çapındaki satış miktarını yaklaşık %4 oranında arttırdı.

PBG’nin dünya çapındaki organizasyonu, yönetimsel olarak PBG Amerika ve Kanada, PBG Avrupa ve PBG Meksika olarak yapılandırılmıştır. PBG Türkiye, İspanya’nın merkezi olduğu PBG Avrupa organizasyonunun bir parçasıdır.

Şirketimiz, fonksiyonel organizasyon yapısına sahiptir ve Satış, Pazarlama, Finans, İnsan Kaynakları, Strateji ve Yeni İş Geliştirme, Üretim & ArGe ve Tedarik Zinciri & Lojistik fonksiyonlarında kariyer olanakları sunmaktadır.

PBG Türkiye satış organizasyonu, kanal odaklı olarak yönetilmektedir. Bu doğrultuda, perakendecilerden oluşan Geleneksel Kanal, ulusal ve yerel marketlerden oluşan Zincir Mağazalar Kanalı ve ev dışı tüketimden oluşan Yerinde Tüketim Kanalı ayrı ayrı yapılandırılmıştır. Bu şekilde her kanala ait müşteri ve tüketicilere en yüksek hizmet kalitesi sunmaya ve uygulamada mükemmelliği sağlamaya odaklanılır. Satış ve dağıtımda; Zincir Mağazalar ve Yerinde Tüketim Kanallarında direkt dağıtım sistemini kullanırken, Geleneksel Kanalda, distribütorluk ve direkt dağıtım sistemleri birlikte kullanılmaktadır.

Çorlu, Adana ve İzmir’de bulunan fabrikalarda Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Twist, Fruko, Yedigün, 7Up, Aquafina ve Lipton Ice Tea ürünleri üretilmektedir. Dünyanın bir numaralı sporcu içeceği Gatorade de, PBG Türkiye’nin ürün yelpazesi içinde bulunmaktadır. Ayrıca Tamek Holding ile yapılan anlaşma doğrultusunda, kutu ambalaj Tamek Meyva Suları’nın üretimi ve Tamek Meyva Sularının tüm ambalajlarının dağıtımı da PBG Türkiye tarafından yapılmaktadır. Bunun yanı sıra, Redbull ile yaptığımız özel anlaşma doğrultusunda, PBG Türkiye, Redbull markasının zincir mağazalarda dağıtımını gerçekleştirmektedir.

1600’ün üzerinde çalışana sahip PBG’nin yaklaşık 1000 kişiden oluşan saha satış ekibi vardır. Bunun yanı sıra, distribütorleri kadrosunda olup da PBG ürünlerinin satış ve dağıtımını yapan yaklaşık 1000 kişilik bir satış ekibi bulunmaktadır. Fabrikalarda bulunan depolarmızın yanı sıra; Türkiye’nin farklı illerinde toplam 11 satış deposu vardır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları