Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yeni Manken Fotomodel Dansçılar Hostes ve Oyuncular

Eskişehir, İzmir, Adana, Düzce, Bursa, Tekirdağ, Ankara, Kocaeli, Edirne, Almanya, Rusya, Ukrayna, Belçika, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 23.03.2011
  • 0 - 20

İş Tanımı

*oyuncu, manken, fotomodel ,hostes yardımcı oyuncularımızı; dizi, sinema, klip, reklam, katalog, fuar ve stant hostesi olarak değerlendirerek bay/bayan adayların maddi ve manevi olarak kendilerine katkıda bulunmalarını sağlamaktayız.Aynı zamanda bulundukları branşta ve medya sektöründe kariyer sahibi olmalarında önlerini açmaktayız.Sistemde 7'den 70'e bay, bayan, çocuk olsun herkesi deneyim, eğitim, yaş, klasman ve fiziki özelliklerine göre uygun projelerde değerlendirerek onları doğru şekilde yönlendirmekteyiz.Özellikle televizyon sektöründe yeri ve ağırlığı olan markalaşmış ajansımızda çalışan personeller, pinokyo ajans ayrıcalığını yaşayacaklardır.Aday seçim ve yönlendirilmelerinde, profösyonel kişisel idari sistemiyle çalışılmaktadır.Yani her aday kendi konumunda ayrı ayrı değerlendirilmektedir.
*Ajans kaydı olan manken, fotomodeller, oyuncu ve hosteslerin tanıtımı ve prezentasyonu için özellikle baskı katalogları ,özel cd ,tanıtım videoları (oyuncuların oynadıgı proje videoları,mankenlerin ekspozisyonları…vs) ve web sitesi, çalışılan firma yapım veya organizasyonlara iletilmektedir.Bu tanıtım çalışmaları her üç ayda bir güncellenmektedir.
*NOT: Bay, bayan, çocuk, yaş ve deneyim ne olursa olsun bütün gelen cv’ler degerlendirilmeye alınacaktır.Kişilerin projelere okeylenmeleri dahilinde ek bilgi ajans tarafından adaya ivedi bir şekilde ulaştırılacaktır.(adayların iş ve zaman kaybını önlemek için)

Aranan Nitelikler

DENEYİMLİ,DENEYİMSİZ YENİ YETENEK VE YÜZLERİ!
Medya sektöründe AJANS & PRODUCTİON olarak faaliyette bulunan firmamızın aşagıdaki kriter yeni yüzleri yetenekleri degerlerdirecektir!
*GENEL NİTELİKLER:Deneyimli deneyimsiz oyuncu, manken, fotomodel, hostes, dancı,özel tip, animatör,sporcu...veya grup yöneticilerinin (prodüktör, organizatör ,kareoğraf, ekipbaşları…) herhangi bir projede yapım bazında veya ajans olarak katıldığımız dizi sinema klip reklam fuar veya organizasyonda degerlendirilmeleri durumunda özellikle zaman konusunda disiplinli olmaları gerekmektedir.
*OYUNCU:Dizi sinema klip reklamlarımızda oyuncularımızın diyaloglu, baglantılı, başrol veya yan karekter olarak projelere dahil olmaları için; daha önceden set veya studyo (kamera) deneyimleri veya tiyatro egitimli olmaları şarttır.
*MANKEN & FOTOMODEL: Bayan olsun erkek olsun mankenlerin podyum deneyimlerinin olması yürüyüş egitimi almış olmaları gerekmektedir.menkenlerin boy ve fizikleri orantılı bayan 1.70 cm üzeri erkeklerin en asgari 1.80 olmalıdırlar.
Fotomodel adaylarımızın fiziklerinin orantılı olması ve farklı bir yüz güzelligi olması katalog ve reklam çalışmalarında tercih etmemizde kişilere bayan erkek çocuk olsun avantaj saglamalıdır.
*HOSTES:Adayların herhangi bir deneyimi olmaksızın başvurma- landa sakınca yoktur ama tercihen fizikleri düzgün,deneyimli olmaları veya yabancı dil egitimli olmalıdırlar.
*CAST PRODÜKTÖRÜ:Bay bayanlar ajansa dışardan baglantılı tercihen fizigi düzgün tiyatro çalışmalarında bulunmuş veya set deneyimi olan ajans cast gelişiminde yardımcı olabilecek oyuncu idaresi ve koçlugu yapabilecek bu konularada ajansı temsil ve asistanlık yapabilmalidirler.
*EKİPBAŞI & MODEL MANAGMENT:Dizi sinema klip projesinde set kontrolu yapacak tercihen oyuncu fizigi düzgün bay.Kataloglarda manken,modellik yapmış veya model standartlarında deneyimli deneyimsiz bayan elemanlar.Reklamlarda halkla ilişkileri kuvvetli manken veya model standartlarında olan bayanlar

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Dün
Mersin(İçel)
Dün
Balıkesir
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Dün
EKOKİDS ANAOKULU BAHÇEŞEHİR ŞUBESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

PİNOKYO MANKEN FOTOMODEL CAST AJANSI