Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Muhasebe ve İdari İşler Müdürü

İstanbul Anadolu Yakası
  • 12.05.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

PlanetTEK Çevre ve Arıtma Teknolojileri A.Ş. 2004 yılından beri İstanbul’da  Alman teknolojisi ile atıksu arıtma sistemleri üretmektedir. Dünyada 20den az firmanın yapabildiği bu teknoloji hakkında 12 yıl deneyimi olan %100 Yerli firma olmanın gururunu yaşamaktayız. Bilinen tüm arıtma sistemleri içinde “Dönen Biyolojik Disk”, en az elektrik enerjisi kullananıdır.   Diğer arıtma sistemleri ile karşılaştırıldığında %90’a varan enerji tasarrufu sağlamak mümkündür.

 

Bunun yanı sıra sistem gürültüsüz (60 dB)  ve rahatsız edici hiç bir koku üretmeden çalışır. Arıtılan atıksu peyzaj sulamasında, soğutma suyu olarak ve ayrı bir tesisat çekilmesi halinde tuvalet rezervuar suyu olarak kullanılabilir. Sistemin işletme masrafları gözardı edilebilecek kadar azdır ve işletme için teknik personele ihtiyaç duymaz.

 

PlanetDISK® sistemi  yüksek enerji tasarrufu, işletme masraflarının neredeyse göz ardı edilebilmesi, işletme için teknik personele ihtiyaç duymaması nedenleri ile nüfusu 20,000 kişiye kadar olan yerleşim alanları için idealdir.  

 

PlanetDISK® sistemlerine olan talebin neredeyse %70ini ihracat oluşturmaktadır. Yurtiçi hizmetlerimizin bir kısmı özel sektöre yönelikken büyük kısmı Kamu projelerinedir.  Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki köylerde PlanetDISK® kullanılmaktadır. 

 

Özel sektörde başlıca referanslarımız arasında Fransız VEOLIA, METITO QATAR, UNILEVER LIPTON, BP (BTC Boru hattı), TEKFEN, ENKA, INANLAR İNŞAAT, EYFEL İNŞAAT, MYC İnşaat ve MESA yer almaktadır. 

 

“Bir gün her şey sudan ucuz olacak”.®

 

PlanetDISK®   

Bilinen tüm atıksu arıtma teknolojileri arasında en az enerji sarfedeni ve bakımı kolay olanı!         Alman Dönen Biyolojik Disk Teknolojisi  - %100 Türk Yapımı. İlk ve Tek!

 

www.planettek-tr.com

 

 

11 çalışanı ile 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren ve son 2 yıl içinde ihracat cirosu sürekli artan çevre ve arıtma teknolojileri firmamıza muhasebe, finans ve ofis yönetimi konularında deneyimli, aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşı arıyoruz:

Ofisimiz Kavacık’tadır. İstanbul şartlarında uygun sayılabilecek mesafede ikamet eden adaylar kısa bir önyazıyla başvurabilirler.

 

Aranan Nitelikler

 

  •  Resmi muhasebe ve tek düzen hesap planına vakıf En az 2 yıllık yüksek okul mezunu.

 

  •  İhracat muhasebesi deneyimli.

 

  •  ETA entegre programını bilen.

 

  •  En az 10 yıldır bu görevde çalışmış, aynı zamanda ofis yönetimi yapabilecek disiplin, karakter ve deneyime sahip.

 

  • Nakliye ve sayıları 10 u geçmeyecek tedarikçiden satın almalarda şirketinin menfaatleri doğrultusunda pazarlık edebilme yeteneğine sahip.

 

  • KOSGEB, Sanayi bakanlığı, Ekonomi bakanlığı, vb destekler konusunda deneyimli.

 

  • Dışardan destek veren mali müşavirin istediği çalışmaları zamanında sağlayabilecek.

 

  • Sorunsuz sürücü ehliyeti olan ve tercihen sigara içmeyen.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EXTREME AUDIO MÜZİK VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MEKTEBİM OKULLARI
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
KAPLAN MALİ MÜŞAVİRLİK
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Dün
HOTRAIN Otel ve Restoran Eğitimleri
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
KURİŞ KULE İŞ MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Dün
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Dün
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
OYSAN OTOM.KEÇE PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Dün
TOURISTICA SEYAHAT ACENTASI
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
KAPLAN MALİ MÜŞAVİRLİK
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

PLANETTEK ÇEVRE VE ARITMA TEKNOLOJİLERİ AŞ.

PlanetTEK Çevre ve Arıtma Teknolojileri A.Ş. 2004 yılından beri İstanbul’da Alman teknolojisi ile atıksu arıtma sistemleri üretmektedir. Dünyada 20den az firmanın yapabildiği bu teknoloji hakkında 12 yıl deneyimi olan %100 Yerli firma olmanın gururunu yaşamaktayız. Bilinen tüm arıtma sistemleri içinde “Dönen Biyolojik Disk”, en az elektrik enerjisi kullananıdır. Diğer arıtma sistemleri ile karşılaştırıldığında %90’a varan enerji tasarrufu sağlamak mümkündür. Bunun yanı sıra sistem gürültüsüz (60 dB) ve rahatsız edici hiç bir koku üretmeden çalışır. Arıtılan atıksu peyzaj sulamasında, soğutma suyu olarak ve ayrı bir tesisat çekilmesi halinde tuvalet rezervuar suyu olarak kullanılabilir. Sistemin işletme masrafları gözardı edilebilecek kadar azdır ve işletme için teknik personele ihtiyaç duymaz. PlanetDISK® sistemi yüksek enerji tasarrufu, işletme masraflarının neredeyse göz ardı edilebilmesi, işletme için teknik personele ihtiyaç duymaması nedenleri ile nüfusu 20,000 kişiye kadar olan yerleşim alanları için idealdir. PlanetDISK® sistemlerine olan talebin neredeyse %70ini ihracat oluşturmaktadır. Yurtiçi hizmetlerimizin bir kısmı özel sektöre yönelikken büyük kısmı Kamu projelerinedir. Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki köylerde PlanetDISK® kullanılmaktadır. Özel sektörde başlıca referanslarımız arasında Fransız VEOLIA, METITO QATAR, UNILEVER LIPTON, BP (BTC Boru hattı), TEKFEN, ENKA, INANLAR İNŞAAT, EYFEL İNŞAAT, MYC İnşaat ve MESA yer almaktadır. “Bir gün her şey sudan ucuz olacak”.® PlanetDISK® Bilinen tüm atıksu arıtma teknolojileri arasında en az enerji sarfedeni ve bakımı kolay olanı! Alman Dönen Biyolojik Disk Teknolojisi - %100 Türk Yapımı. İlk ve Tek! www.planettek-tr.com
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları