Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kurumsal Satış Müdürü

Ankara
  • 24.11.2016
  • 50 - 100
Point Hotel Management  Kurumsal Satış Müdürü İş İlanı

İş Tanımı


Otel Satış Ekibimizde Kurumsal (Corporate) Satış Müdürü olarak görev alacak takım arkadaşı arıyoruz.


Point Hotel Management

1989'dan beri şehir otelciliğine yaptığı yatırımlar ile sektördeki etkinliğini arttıran Özbek Turizm, İstanbul'da Nippon Hotel, Point Hotel Taksim, Point Hotel Barbaros ve hizmete girecek Point Hotel Ankara yatırımları ile yaklaşık 1000 kişilik bir istihdam yaratıyor. 
Son olarak 2013 yılında ‘Point Hotel Management' şirketiyle otel işletmeciliğine de adım atan grup artık sadece kendi tesislerini değil, turizm yatırımcılarının tesislerini de işletmek sureti ile faaliyetlerine Point Hotel markası altında devam ediyor.


Açılacak olan otelimiz için başvurular değerlendirilecektir.

Aranan Nitelikler


 


Ankara'da ikametgah eden, otelcilik deneyimi olan ve daha önce Kurumsal Satış Müdürü olarak görev yapmış,  tecrübesi ve enerjisine güvenen, pazarı ve rakipleri tanıyan, takım çalışmasına özen gösteren, hizmet sektöründe çalışmaktan memnuniyet duyan, iletişimi ve insan ilişkileri başarılı, ingilizce bilen, tercihen turizm otelcilik ve ilgili bölümlerden mezun adaylar değerlendirmeye alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Dün
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Kocaeli, Bursa
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
CROWNE PLAZA ANKARA
Ankara - Yenimahalle, Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
ANADOLU HOTELS ESENBOĞA THERMAL
Ankara
12.02.2024
BAŞVUR
METRO ELEKTRİK MÜHENDİSLİK TAAH. SAN. ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Yenimahalle
Bugün
BAŞVUR
GLOBAL KIBRIS EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Point Hotel Barbaros

1989'dan beri şehir otelciliğine yaptığı yatırımlar ile sektördeki etkinliğini arttıran Özbek Turizm, İstanbul'da Nippon Hotel, Point Hotel Taksim, Point Hotel Barbaros  hizmete girecek yatırımları ile yaklaşık 1000 kişilik bir istihdam yaratıyor.

Son olarak 2013 yılında ‘Point Hotel Management' şirketiyle otel işletmeciliğine de adım atan grup artık sadece kendi tesislerini değil, turizm yatırımcılarının tesislerini de işletmek sureti ile faaliyetlerine Point Hotel markası altında devam ediyor.

Bu bünyenin gelişme hızı elbet ki  çalışanlardan geçiyor. Detaylı işe alım süreçlerinin ardından aramıza katılan arkadaşlarımız otelde görevlerine başlamadan önce "Servis Sanatı" eğitiminden geçerler. Kurumumuz içerisinde bu prensibi benimsemiş yönetici arkadaşlarımızla beraber ekiplerimiz, 7/24 perdesi kapanmayan bir sahnede misafirlerimize servis sanatını icra etmekteler.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları