Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bölge Müdürü

Adana
  • 30.07.2013
  • 100 - 200

İş Tanımı

Polifarma İlaç 1986 yılında kurulmuş ve 1996'dan beri Türkiye'de Paranteral Solüsyon (Serum) üretimi yapan yerli ve üretici bir firmadır.
400'ü aşkın çalışanı ile 2011'de hizmete açtığı Çorlu tesislerinde üretimini sürdüren Polifarma merkezi operasyonlarını ise İstanbul Merter ofislerinde yürütmektedir. 
www.polifarma.com.tr

Aranan Nitelikler

Adana, Mersin, Osmaniye, Antakya, Gaziantep, Kilis, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa il ve ilçeleri ile sınırlanan Çukurova Bölge Müdürü pozisyonu için aranan özellikler ;

* Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun
* 40 yaşını aşmamış
* Benzer görevlerde en az 3 yıl deneyimli
* Yönetim, Organizasyon ve Planlama becerilerine sahip
* Seyahat engeli olmayan
* Gelişime açık
* Firmanın yurtdışı faaliyetlerinde yer alacak
* MS Office uygulamalarına hakim
* Aktif araç kullanabilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
Adana
Son 1 Ay
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

POLİFARMA İLAÇ SAN. ve TİC. A.Ş.

1986 yılında İstanbul'da kurulan Polifarma 1996'dan itibaren serum üretimine başlamıştır. Ürün grubunu her geçen gün genişleten Polifarma, 2010 yılı sonuna kadar Çatalca'da bulunan fabrikasında hizmet vermiştir. 1 Mart 2011'den itibaren Çorlu'da hizmete açtığı yeni Parenteral Solüsyon Üretim Tesisi ve 300'ü aşkın çalışanı ile Polifarma tüm sağlık kurumlarına hizmet sunmaktadır.

Polifarma "Yerli Üretici" olarak faaliyetlerini sürdürdüğü sektöründe, %100 Türk sermayesi ile yatırımlarını büyütmekte, pazar payını genişletmektedir.

Devam eden ruhsatlandırma çalışmaları ile Polifarma, Paranteral Solüsyon üretimininde marka olma hedefini kovalamaktadır.

Polifarma tüm pazarlama faaliyetlerini İstanbul Merter'de bulunan Pazarlama & Satış Müdürlüğü bünyesinde sürdürmektedir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları