Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Pazarlama Yetkilisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 11.09.2014
  • 100 - 200

İş Tanımı

21 Senelik Medikal Estetik alanındaki sektörel tecrübemizi , yeni bir heyecanla devam ettirmek adına İstanbul’da kurulduk.

Medikal estetik alanında dünyadaki güncel gelişmeleri yakından takip edip, en yeni sistemleri ve cihazları ülkemize getirmeyi ilke edinen firmamız, diplomalı mühendis ve teknik servis ekibimizle satışını yaptığı her cihazın, satış sonrası teknik destek, yedek parça ve düzenli eğitimleriyle de distribütörü olduğu cihazların arkasında durmaktadır.

Uzun yıllar sektöre verdiği hizmet ile merkez sahiplerinin ve kullanıcıların güvenine layık olmaya çalışan Prime Medikal, gelen istekler, talepler ve medikal estetik alanındaki gelişmelerle, son teknoloji cihazları ürün yelpazesine katmaya devam etmektedir.

Medikal estetik sektöründe hizmet veren, sektöründe Avrupa’nın öncü markalarıyla lider firmalardan biri olan Prime Medikal, müşteri temsilcisi kadrosunu genişletmektedir. Satışı yapılan cihazlar cilt ve tüy tedavisinde kullanılan lazer epilasyon veya vücut şekillendirme de kullanılan soğuk lipoliz, cilt bakımı, radyo frekans ve benzeri medikal estetik cihazlarıdır. Müşteri gurubu genellikle doktorlar, estetik merkezleri ve hastanelerden oluşur.

Müşteri ziyaretleri randevuludur. Satış temsilcisi adayları bir eğitim programı sonunda Türkiye genelindeki mevcut müşteri portföyüne ziyaretlerde bulunacak, sene içinde de belli başlı, ilgili fuar ve kongre organizasyonlarında görev alacaklardır.

 

 

Aranan Nitelikler

Adayların asgari lise mezunu olması, diksiyonu düzgün, prezantabl, aktif araç kullanabilen, seyahat engeli bulunmayan ve satış konusunda deneyimli olmaları tercih edilecektir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Son 1 Hafta
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PRİME TIBBİ CİHAZLAR MEDİKAL LTD. ŞTİ.