Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mimar

  • 4.03.2015
  • 20 - 50

Aranan Nitelikler

  • Otel ve Konut projelerinde görevlendirilmek üzere
  • Üniversitelerin Mimarlık veya İç Mimarlık bölümlerinden mezun,
  • Mimari projelendirme, proje koordinasyonu ve tatbikat tecrübesi olan,
  • İleri düzeyde AutocadMS Office programlarını kullanabilen,
  • Tercihen iyi derecede REVIT/3dmax kullanabilen,
  • İlgili yönetmeliklere hakim,  mimari uygulama projesi/ belediye ruhsat projeleri konusunda tecrübeli,
  • Uygulama projesi ve detay hazırlama konularına hakim,
  • En az 3-10 yıl deneyimli
  • Resmi kurumlarda ve proje toplantılarında firmamızı temsil edebilecek,
  • Tercihen iyi derecede ingilizce bilen
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği kesilmiş,

Kuşadasında ikamet edebilecek,seyahat engeli olmayan

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Anaokulu
Ankara
Bugün
MAESTRO OTEL TURİZM VE YATÇILIK LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZYER GRUP




Özyer Grup 1948 yılında Altın Sektöründe faaliyet gösteren küçük bir aile şirketi olarak kuruldu. Yıllar geçtikçe bu alanda prensipler, beceriler ve yetenekler sonucu kazanılmış değerlerle, verimlilik ve saygınlık doğrultusunda yeni sistemleri geliştirdi, bir marka haline geldi. Kendi ürünlerini tasarlayarak ve üreterek Kuyumculuk Sektöründe kendi tarzını yarattı.Bunun sonucundada Gold Center mağazalarını katarak ilerlemeye devam etti.

Özyer Grup, ülkesine ve bölgeye karşı sorumluluklarına öncelik vererek ve prensiplerine sıkıca bağlı kalarak zaman içerisinde, yeni hedeflerle Turizm ve Otelcilik, İnşaat, Finans, Basın ve Medya, Tasarım alanında yeni şirketler kurarak büyümeye devam etti. Bütün bu şirketler, yeni değerler yaratarak kaliteli ve istikrarlı adımlar atarak ve başarılı çalışmalarıyla alanlarında lider olmaları yolunda, kendilerine duyulan güvenle Özyer Grup’u Türkiye’deki önemli kuruluşlardan birisi haline getirdiler.

Özyer Grup, 58 yıllık geçmiş ve tecrübenin ışığında, bünyesinde doğrudan ya da dolaylı çalıştırdığı binlerce uzman personel ve işçiyle, profesyonel yönetici kadrosuyla, müşterilerinin memnuniyetini her şeyin üstünde tutarak takım çalışmasına, kurumsallaşmaya ve kaliteye öncelik vererek ilerlemeye devam etmekte dir.

Ürünlerinin ve sunduğu kaliteli hizmetin arkasında durarak, güvenilir bir lider olmayı amaçlayan, Özyer Grup, Fethiye, İstanbul, Antalya, Marmaris, Bodrum çevresin de güçlü ekibiyle"Sizin memnuniyetiniz bizim prestijimizdir" ilkesiyle sürekli yeni değerler sunmaktadır. Hedeflerini belirlerken duymuş olduğu heyecanını ve enerjisini koruyarak sizlere hizmet vermeye devam edecektir.

ARTEV HOMES
Bodrum’da bulunan Grup’un en yeni kuruluşu olup, 2004 yılında genç ve dinamik beyinlerin bir araya gelmesiyle oluşturulmuştur. 2005 yılında pilot projesinin göstermiş olduğu üstün başarı ile Artev Homes bir inşaat-yatırımcı şirket olarak kendi evlerinin tasarımını yaparak inşa etmekte ve uluslar arası pazar piyasasında satışa sunarak Satış Sonrası Hizmet Departmanı ile desteklemektedir.

Artev Homes tüme dayalı anlayışı ile projeleri yaratarak & üreterek müşteriye sunmaktadır. Müşteri odaklı çalışmayı benimsemiş olan Artev Homes, uluslar arası anlayışa sahip profesyonel bir Pazarlama & Satış ekibine sahiptir. Şirket olarak, birçok insanın sadece hayali üzerinde konuşabileceği yaşam alanları inşa ederek müşteriye masallar diyarındaki gibi bir hayat sunmayı hedeflemektedir. Müşterilerine oldukça kapsamlı bir satın alma süreci sunan Artev Homes, mimarları ve tasarımcıları ile iletişim halinde olmanızı sağlayarak evinizin oluşumunu adım adım izleme imkanı vermekte ve düzenliyor olduğu ‘öngezi’ler ile Türkiye Pazarı’nda yatırım yapmayı düşünen müşterilere yardımcı olmaktadır.

İngiltere, İrlanda ve Hollanda olmak üzere Kuzey Avrupa Bölgesi’nde düzenlenen fuarların önde gelen katılımcılarından olan Artev Homes, Bodrum yarımadası ve Didim’de bulunan 4 yatak odalı lüks villalar ile 2 yatak odalı modern apartlardan oluşmakta olan 5 off-plan proje yürütmektedir.

BODRUM GOLD CENTER
2000 Yılında Özyer Grup çatısı altında mücevherat sektöründe faaliyetine başlayan, grubun ilk center tipi mağazasıdır. Seyahat acentaları ile koordineli çalışarak, 2500m2 kapalı satış alanı ile muhtelif ülkelerden turist gruplarına müşteri odaklı satış hizmeti vermektedir.

FETHİYE GOLD CENTER
Fethiye Gold Center 2002 yılından itibaren Özyer Grup bünyesinde tatil cenneti Fethiye de 2000 m2 alanıyla mücevherat sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Bununla birlikte mücevherat sektöründe bölgenin en büyük ve tek kuyum Center ı olarak yerli ve yabancı turist gruplarına pırlantalı, düz kuyum çeşitleriyle, markalı saatleriyle müşteri odaklı satış kalitesiyle hizmet vermektedir.

HANEL HOUSES
Özyer Grup tarafından kurulan Hanel Houses kurulduğu günden bugüne deneyimli kadrosuyla Türkiye’nin Güneybatısında birçok İnşaat projesine imza atmıştır ve atmaya da devam etmektedir.

HanelHouses, tasarımdan teslime kadar istikrarla ve kaliteyle hizmet vererek, sitenin kuruluşundan, pazarlamaya, satışa ve satış sonrası sürece kadar, proje ve yapım aşamalarının tamamında bulunarak, arz ve talebi arttırarak 2000 yılından sonra gayrimenkul inşasına hız kazandırmıştır. Hanel Houses, Avrupa Standartlarına uygun bina yapım teknikleriyle ve malzemelerle lüks villa & apartman projelerini hayata geçirerek rakiplerine kalıcı bir üstünlük sağlamıştır. Kendine has yerel mimarinin modern hayat standartlarının birleşimini yansıtan mimari tasarımlarıyla bir marka olan Hanel Houses, yurtdışı faaliyetleriyle müşteri portföyünü zenginleştirmiştir.

HanelHouses müşterilerinin gereksinimleri doğrultusunda ekonomik ve estetik açıları göz önünde bulundurarak, deneyimli mimar ve mühendislerin, çalışanların ve yöneticilerin sürekli koordinasyon içerisinde çalışmasıyla farklı alternatiflerden oluşan projeler inşa eder. Tamamlanmış ve devam eden 38 farklı villa& apart projesinden oluşan yaklaşık 1300 adet üniteden oluşan geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz.

HOTEL ASENA BEACH
Asena Beach Hotel, 2006 yılında dünyanın en önemli yayın organlarınca ‘Dünyanın en güzel sahili seçilen’ Akdeniz’in incisi dünyaca ünlü Ölüdeniz’de plaja 150 mt mesafede, Dalaman Havaalanı’na 60 km ve Fethiye’ye 12 km uzaklıktadır. 130 standart, 9 suit olmak üzere 139 oda ve 320 yatak kapasitelidir. Bünyesinde bulunan 1 ana restaurant, 2 a la carte restaurant ve 2 bar ve zengin aktiviteleri ile yerli ve yabancı misafirlerine uzun yılardır en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaktadır.
Gece, gündüz animasyonları, gösterileri, özel eğlenceleri, kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışı ile 1998 den buyana Ölüdeniz’de her zaman akla gelen ilk tercihtir.

HOTEL ASENA VİLLAGE
1992 yılında hizmete girmiş Özyer Grubun ilk kurulan otelidir.
2006 yılında dünyanın en önemli yayın organlarınca Dünyanın en güzel sahili seçilen Ölüdeniz’e sadece 5 km, Fethiye şehir merkezine 7km,Dalaman Havaalanına 40 km mesafede Hisarönü mevkiinde bulunmaktadır.120 oda kapasiteli, bünyesinde 1 ana restaurant, 1 a la carte restaurantla ,2 bar ve zengin aktiviteleriyle,güler yüzlü kaliteli personeliyle yerli yabancı misafirlerine unutulmayacak tatil garantisiyle hizmet vermeye devam edecektir.

HOTEL LARA BEACH
Hotel Lara Beach, Türkiye’nin tarih ve doğa hazinesi yörelerinden, Akdeniz kıyılarındaki yeni Turizm Merkezi Lara/Kundu da kurulmuş olup, Antalya şehir merkezine 17 km, uluslararası havalimanına 12 km mesafede, unutulmaz anlar yaşayacağınız bir Tatil Cenneti’dir. 311 oda kapasiteli, bünyesinde 1 ana restoran, 2 a la carte restoran ve 5 barı bulunan otel, 2005'in Mayıs ayından beri misafir memnuniyeti odaklı ve eğitimli personeli ile yerli ve yabancı turistlerin hizmetindedir. Zengin animasyon ve spor aktiviteleri, su kaydıraklı havuzları ve küçük misafiler için çocuk kulübü ile aileler için de keyifli anların yaşandığı bir eğlence ve dinlence mekânıdır.

MARMARİS GOLD CENTER
1995 yılından bu yana en ünlü tatil beldelerimizden Marmaris’te faaliyet göstermekte olan ve 2002 yılında haklı olarak CENTER ünvanını aldığı 2300m2 çok katlı bir mağaza ve buna ek olan Sosyal Tesislerimizin olduğu bir binada iş hayatına devam etmektedir. Özyer Markası olmasının gereği olarak, MARMARİS GOLD CENTER’da (Bunu her gold Mağazalarımız için bıkmadan ayrı ayrı tekrarlayacağımız gibi) yöremize başta tüm Avrupa halklarının ve diğer yurtdışından veya yurtiçinden gelen tüm misafirlerin mutlaka uğradığı; Güvenilir bir marka olarak kendisini onlara kabul ettirmiş; Her biri el işçiliği olan ve her biri bir sanat eseri olan kıymetli taşlardan (Pırlanta, elmas, yakut, zümrüt v.b.) yapılan takı tasarım, dizayn ve imalatı ile tüm dünyada adını bir imaj olarak kabul ettirmiş olan marka saatlerin satışının yapıldığı mağazalarımızdır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları