Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Endüstri Ürünleri Tasarımcısı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 25.09.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

Prizma Mühendislik A.Ş.

Creart Markası ile 30 yılı aşkın süredir yurtiçi ve yurtdışındaki birçok prestij projesi için müşteri ve projeye özel mimari bitiş elemanları tasarımı, üretimi ve uygulanmasında faaliyet göstermektedir.

İç/Dış Mekân Aydınlatma Ürünleri ile Mimari Dekoratif Metal Ürünler üretimi yaptığımız Samandıra’daki Fabrikamızda, Endüstriyel Ürün Tasarımcısı olarak görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Güzel Sanatlar Endüstriyel Tasarım ile Mimarlık, İç Mimarlık, Yapı Fiziği, Endüstri, Makine, disiplinlerinden en az lisans seviyesi,

En az 3 yıl benzer iş deneyimi (şantiye, uygulama ve/veya üretim) Dekoratif - endüstriyel ürün tasarımı; tercihen iç mimari / dekorasyon tasarım / aydınlatma tasarımı/ uygulama deneyimi,

İmalat odaklı görsel ve detay tasarım, mimari bitiş, malzeme, üretim teknikleri ve prosesleri, üretim teknolojisi, dekorasyon malzemeleri,

Autocad, 3dsmax & Vray,  Photoshop, Office programlarını çok iyi derecede kullanabiliyor olmak, aydınlatma yazılımları, Solid Works, Rhino vb. konusunda bilgi sahibi olması,

İyi derecede İngilizce,

B Sınıfı sürücü ehliyeti,

Teknik yazılım sertifikaları,

25-40 yaş,

Askerlik yükümlülüğü olmayan,

İşine saygı duyan ve disiplinli,

Üretim için gereken çizimleri yapıp, üretim kontrolünü gerçekleştirebilecek,

Tercihen sigara içmeyen,

Araştırmacı, kendini geliştirmeyi seven, dünya trendlerini takip eden, yeniliklere ve eleştiriye açık,

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayacak,

Takım çalışmasına yatkın, takım ruhunu benimsemiş,

Yurt içi/dışı seyahat engeli olmayan,

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, Afyon - İscehisar
Dün
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

CEDETAŞ ELEKTROMEKANİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

 

CEDETAŞ ELEKTROMEKANİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Elektromekanik alanında Tasarım ve Müşavir Mühendislik yapmak üzere 1958 yılında kurulmuş ve CEDETAŞ ELEKTRİK adı ile faaliyete başlamıştır.  1967 yılında endüstri tesislerine işletme ve bakım konusunda Müşavir Mühendislik servisi başlamıştır.  1974 yılında Cedetaş Elektrik, CEDETAŞ MÜHENDİSLİK ve MÜŞAVİRLİK Ltd. Şti. adı altında şirketleşmiştir.  1982 yılında başlayan elektronik ve elektromekanik üretim faaliyetleri 1986 yılından bu yana CEDETAŞ ELEKTROMEKANİK SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. bünyesinde devam etmektedir.

CEDETAŞ ELEKTROMEKANİK müşteriye özel metal ve cam işinde dünya çapında bir üreticidir. CEDETAŞ ELEKTROMEKANİK; avizeler, aydınlatma ürünleri ve bakır, pirinç, bronz, paslanmaz çelik üzerine geleneksel motifler taşıyan dekoratif metal işleri üretmektedir.  Kristal ve renkli camları ile avize süslemesi de yapılmaktadır.

Elektrik ve elektronik alanda; acil durum aydınlatma sistemleri (bilgi ve yönlendirme armatürleri, acil durum aydınlatma armatürleri, acil durum aydınlatma üniteleri), yaklaşım sensörleri, alçak gerilim, orta gerilim ve otomasyon elektrik panoları, aydınlatma elemanları üretimini her yıl daha da geliştirerek sektöründe önder firma konumuna yerleşmiştir.

Avrupa’nın aydınlatma sektöründe önemli firmalarının mümessilliklerini başarı ile yapmaktadır.

Dünyanın ani aşırı gerilime karşı koruma sistemleri konusunda lider konumda olan Dehn&Söhne firmasının mümessilliğini yıllardır sektöre mühendislik, danışmanlık ve çözüm sunma yoluyla sürdürmektedir.

CEDETAŞ ELEKTROMEKANİK SANAYİİ ve TİCARET A.Ş.  Ortadoğu, Avrupa, Asya, Amerika ve Afrika dahil dünyanın bir çok yerinde sayısız projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Cedetaş Grubunda, ABC ENSER Otomasyon ve Güvenlik A.Ş., CEDETAŞ Mühendislik ve Müşavirlik Ltd, GENSER Mühendislik, Taahhüt ve Ticari A.Ş. ve AKINTAŞ Uluslar arası Elektromekanik Yatırım ve Ticaret Ltd. da bulunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları