Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Teknikeri

İstanbul Avrupa Yakası
  • 14.05.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

Sayın Yetkili,
Firmamız 1993 yılında Hadımköy /İstanbul’da kurulmuştur. Kurulumunda 2000 yılına kadar; ekstrüksiyon, sıvama ve kesme kalıpları, hidrolik makine imalatı üzerine faliyet göstermiştir. Bu tarihten sonra enerji ve elektrik sektörüne girmiştir. Alçak ve orta gerilim direkleri, elektrik pano ve enerji nakil hattı yan parçaları imalatını ürün yelpazesine eklemiştir. Bununla birlikte çokgen kesitli konik aydınlatma direklerinin taleplerinin artmasıyla; Aydınlatma Direği, Projektör Direği, Bayrak Direği, Anten ve Verici Direkleri, Mobese Güvenlik Kamera Direklerinin siparişleri imalatımızın tamamını kapsamıştır. Bizde bu yeni talep doğrultusunda dendimizi ve makine parkurumuzu sürekli yenilemiş yeni makineler, yeni üretim bantları, mühendis kadrosunun oluşturulması, proje takip bölümü kurulması ile Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde Prodaş’ı bir marka haline getirdik.
Takdir edildiği gibi bir piyasada sürekliliği sağlamak ve müşteri memnuniyetini önde tutmak için sürekli gelişmek ve kaliteyi en üst safhada tutmak gerekmektedir. Bizde Prodaş markası olarak bu bilinç ve inançla dünya piyasasında rekabet edebilmek için; devamlı, gelişimci ve teknolojiyi takip eden; kalifiye eleman ve ekipmanla çalışna; hırslı; çelik işlemeyi seven bir firma olarak yolumuza devam etmekteyiz. Ayakta kalmamızın ve gelişmemizin tek sırrının da bu olduğu inancında olan bir firmayız.
Prodaş imalatın yanında gerek mühendis gerek ara eleman, gerekse usta yetiştirme konusunda hem fabrika bünyesinde hem de çeşitli seminer ve kurslarla personelin öncelikle kendi iş gelişimini ve şahsi becerisini arttırmış ve yine üretim kalitesini de arttırmayı hedefleyerek yüzlerce kişi yetiştirmiş ve bir okul vizyonun da yetiştirmeye devam etmektedir

Aranan Nitelikler

İKİTELLİDE BULUNAN FABRİKAMIZA
22-30 YAŞLARI ARASINDA
İLGİLİ BÖLÜMLERDEN MEZUN (MAKİNE- MAKİNE TEKNİKERİ- MAKİNE TEKNİSYENİ-MAKİNE TEKNİK RESSAM)
AUTOCAD VE OFİS PROGRAMLARINI ETKİN ŞEKİLDE KULLANABİLEN
TERCİHEN DENEYİMLİ
LİSE -YÜKSEKOKUL VEYA ÜNİVERSİTE MEZUNU
SAHADA ÇALIŞABİLECEK
ÖĞRENMEYE VE KENDİNİ GELİŞTİRMEYE AÇIK
SERVİS GÜZEGAHINA UYGUN (ESENLER- BAĞCILAR- SEFAKÖY- İKİTELLİ- AVCILAR METROBÜS -SERVİS GÜZERGAHINA UYMAYAN BAŞVURULAR KESİNLİKLE DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR. )

PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
KARMETAL SAVUNMA MÜHİMMAT SİLAH TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
CHARMING TRIM ETIKET LTD.ŞTI
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
MERCAN HOBİ VE EĞİT.MALZ.OYUNCAK İTH.İHRSAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
BENZER TÜM İLANLAR